8 SENEDE TIP KAZANMAK

-
-
8 sene girmiş adam 8 sene...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2014TEN 2017YE KADAR AFK SANIRIM ARKADAŞ NE DİYİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN 8 SENE UĞRAŞMIŞ
-
35 yaşında mesleğe başlayınca benim sıfad-ı eşgal-“ dündârıy-e vetekkülü sizamül-i Zalemun Likeynur Kar-i mülk havakkelü lügat şerif-i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2027 ye kadar doktor açığı kapanırsa çok üzülürüm bu arkadaş için.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BU GİDİŞLE 2037Yİ BULUR ZATEN MEZUNİYETİ
-
Yok hocam arkadaş 7 yılda nasıl çalışması gerektiğini öğrenmiş. Bu saatten sonra kolay kolay kafasını dersten kaldırmaz.
-
umarım. 7 yıl çok uzun bir süre. bir şey demek istemiyorum ama. uzun yani. belkide başka sebepleri vardır. çünkü 2014 ile 2017 arasında hiç çalışmamış gibi.
-
ağır psikolojik sorunlar olduğuna delalet eder
3300 iyi de 8 sene değmez bu sıralamaya
+1
-
Uruk moment
olum saf mısınız hsjssksks sosyal medyada gördüğünüz her şeye ınancaksınız ooo ısımız var atsın belgeleri ınanalım
Trolldur büyük ihtimalle
kanalı bulamadım link atabilir misin
https://www.youtube.com/channel/UC6JGtDx2cUKofT9Z6pEB3nQ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
35 yaşında mesleğe başlayınca benim sıfad-ı eşgal-“ dündârıy-e vetekkülü sizamül-i Zalemun Likeynur Kar-i mülk havakkelü lügat şerif-i
|
2027 ye kadar doktor açığı kapanırsa çok üzülürüm bu arkadaş için. |
ağır psikolojik sorunlar olduğuna delalet eder
|
Uruk moment
|
uzmanlığı 50’de bitirir, 55’te ölür.. hala gülücük atıyor usta hayat bitti usta..
|
BU GİDİŞLE 2037Yİ BULUR ZATEN MEZUNİYETİ |
Ben olaya öyle bakmıyorum. Kuzenim 2004'te, henüz 17 yaşında İstanbul Üniversitesi'nde tarih bölümünü kazanmıştı. 2008'de, yani 21 yaşında mezun oldu. Senelerce işsiz kaldı, alakasız işlerde çalıştı. Yaş 32 olunca da İngiltere'ye gitti. Asıl çürüme budur bana göre. |
Benzer içerikler
- açıktan psikoloji okunur mu
- paragraf denemesi önerileri
- ea ilk 1000 netleri
- kenko kronometre alarm kapatma
- ayt fizik formülleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X