Şimdi Ara

KOÇ TIP İÇİN 3 BİNDEN MEZUNA KALIP TÜRKİYE 7. OLMAK(link içerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bekir Avşaryoutube
    3K DAN MEZUNA KALIP TÜRKİYE 7 Sİ OLDU
    https://www.youtube.com/watch?v=DuMXjkWW5Jg

• Mantıklı bulmuyorum ama her eylem mantıklı olmak zorunda degil.

Bazen de bana mantıklı geleni mantıksız buluyorlar mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın hedefi tıptan ziyade belli ki ilk 100 e girmekmiş. Nitekim başarmış da.
  • hocam tıp olmazsaydı neden önceki sene tercihlerinde çapa tıpı falan yazsın ki
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Öylesine yazmıştır hocam. Zaten gelmeyeceğini biliyordur.
  • hocam diyor videoda 5-6 kişi ile kaçırmışım diye hatta kesin gelir gözüyle bakıyorduk dio
  • Arkadaslar adam hepimizden akıllı şu an aslında maaşlı işe başladı 1 sene mezuna kalarak ilk 100 bursu + bir sürü burs gelicek aylık 4000 civarı kazanıcak okulu bitirmeden iş sahibi olmak gibi bir şey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.YILA KALMAK YERİNE VAKIF TIP
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Riskli ama mantıklı bir olay. Arkadaşı kutlarım alacağı bursu en az 5 e katlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hedefimin altında yaptım diyor. Mezuna kalma düşüncesi olduğunu da söylüyor zaten. Mezuna kalma düşüncesi olmasa garantilemek için Marmara tıp yazıp giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadıgitti -- 11 Aralık 2019; 13:2:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sandım..

• ozybgrisback O kullanıcısına yanıt
    Why not :s

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    ben de bir sebep göremiyorum, umarım :)

• mantıklı bir risk. kendine güvenen birinin yapabileceği bir şey. 1 yıl kaybetmiş gibi görünse de çok daha fazla şey kazanmış buna karşılık. bizim insanımızı bitiren şey acelecilik. neyse ki bu arkadaşımız acele etmemiş ve kendine güvenmiş. adam şu an, kazandığı okulun imkanları + alacağı burslarla belki o 1 yılı feda ettiği için 3k ile gideceği okulda hayatı boyunca kazanamayacağı maddi ve manevi başarıları elde edecek. ki ilk 10'a girerek zaten buna başlamış bile. koç tıp + alacağı ilk 100 bursu + iş bankası bursu ve daha birçok yerden burs kaznacaktır, eminim. tebrik ediyorum kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Aralık 2019; 17:46:26 >
  • Marmara tıpa 3 saat mesafedeyim dio😤😤 çapa tıp o zaman yükseldi hatta sınav açıklanana kadar da çalışmamış hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.