Şimdi Ara

1 yıl memur olarak çalışıp geri çıkmak yks başarı bursuna engel olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben lise öğrencisiyim(11.sınıf) seneye kpssye girip 1 yıl memur olarak çalışmak istiyorum(sanırım puan memurluğa yetiyorsa 2 yıl falan memur olma hakkı dondurulabiliyormuş) ama aynı zamanda yks ilk 1000 hedefliyorum hani başarı bursu falan veren bir üni kazanıp 1 yıl dondurup o 1 yılda memur olarak çalışmak için ama memurken kyk yurdunda bile kalınmıyor diye biliyorum kısaca 1 yıl memur olup geri işten çıkmam başarı bursunu etkiler mi bilginiz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sen önce kazan memurluğu tasası sonraya kalsın. 

• babus0606 kullanıcısına yanıt
    kazanmak kolay zaten memurluk yüzünden ilerde burs alamazsam üni okuyamam

• mwnisa M kullanıcısına yanıt

o kadar kişi neden atanamıyor adaylık memur 1 sene sonrasına memur alırsın sonrasında yıllık izin ve ücretsiz izin alabilirsin.

kastettiğim memurluk düz memur lise düzeyinde girip 90 küsür bir puan alıp memur olabileceğimi düşünüyorum ayrıca sorduğum soru o değildi gitmeyi düşündüğüm üniversite boğaziçi gibi yerlerken ömrüm boyunca memur olup hayatımı çürütmek istemiyorum çok basit düşünüyorum gibi gelmesin sınavı kazanmak kolay dedim ama torpilsiz ne kadar oluyorsa

lise mezunu alan daire varmı bilemem adam postacı kargocu alacak 4yıllık istiyor benim kendi düşüncem sizinki hayalden öte gitmez.

bak abi internetten araştırmak zor değil bak bi kpss oraöğretimle neler olunabiliyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

kaçkere sınavına girdinki.  girenlere sor anlarsın.

babam o şekilde memur oldu zaten ama onun zamanı eskiydi diye örnek vermek istemedim abimde girdi aynı şekilde hiç çalışmadan 75falan aldı ki kendisi kpssde sayısalda 300k yaptı durumu çok kötüydü ona rağmen 75 aldı ben dediğim gibi ilk 1000 hedefliyorum ve önceki kpss sorularından max 20 yanlışım falan çıkıyor yapabilirim orası sorun değil yani sorun olanı soruda yazdım zaten

çalışırken okuyabilme imkanınız olabilir lakin tamamen o kuruma bağlı bir şey madem memurluk yok aklınızda kafanızdaki nedir boğaziçi okumak ise hedefiniz maksatınızı çözemedim. benim arkadaşım memurken ücretsiz izin aldı avusturyaya gitti okumaya 1 sene okudu baktiki oluyor istifa etti okumya devam ediyor orada.

adımdanda fark edebileceğiniz üzere kız çocuğuyum ve ailem para vermeyecek üniye gitmeden önce bazı şeyler için para biriktirmek istiyorum üniyi burslarla okuyabilirim biriktirme mevzusu özel bi konu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.