Bildirim
Ataması kolay 2 yıllık memur bölümleri mi yoksa öğretmenlik mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Okul öncesi bence, direk garanti atamasıda bol -
kanka türkçe ile aynı ataması,bunlar ortaokul ve anaokulu branşları olduğu için hiçbir zaman atanmasında sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 5 Ağustos 2020; 7:52:2 > -
2 yıllığı yazma 4 yıllık yaz zaten 4 yıllık okurken aöfden yine 2 yıllık okursun -
okurum da kpss'ye giremem lisans kpss'ye girersen önlisans kpss'ye almıyolarmış. -
Allah kimseyi kpss ye muhtaç etmesin hocam valla. Hiç öyle bir derdim olmadı nasıldır nasıl değildir bilmem. Ben önlisans mezunuyum dedim öylesine gireyim diyede sınav ücreti çok geldi ondan başvurmadım da gerçi benden memurun m si olmaz -
önlisans okuyan herkes genellikle atanmak için okuyo zaten siz ne okudunuz ki -
Ben dgs için okudum hocam optisyenlik mezunuyum yeni mezun oldum -
he anladım umarım geçersiniz -
Hocam aklınıza yatar mı bilmem ama isterseniz benim bölümüde araştırın derim. Minimum 3-4 k dan başlıyor maaşlar. Kendi yerinizi açmazsanız da çok iş var atasuncular mumla optisyen arıyor. Ben hiç sevmedim okurken ama kendi işim olsun oturarak memur gibi para kazanıyım diyorsanız size göre. Eczacıdan bir farkı yok bak reçeteye malı sat o kadar -
bakayım bi sağ olun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 5 Ağustos 2020; 8:28:1 > -
Ogretmenligin maaşı ve olanakları daha iyi. Ama bir de şu var. Ogretmenligin ataması zorlaşıyor. Kpss yi hallederim dersen ogretmenlik oku. Ha ben ogretmenligi çok istiyorum ama atanamam diye korkuyorum dersen eğer universiteye başlayınca ufaktan kpss calisirsin. Emin ol 4 sene yavaş yavaş çalışan 90 üstü puan alırsın. Benim fikrim öğretmenlik olurdu -
büyük ihtimal dediğiniz şekilde yapacağım hocam yoruldum artık şu yaşta gelecek kaygısı yaşayıp duruyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 5 Ağustos 2020; 12:33:21 > -
Optisyenler gözlük, kontakt lens gibi şeyleri mi yapıyor yoksa onları hazır alıp satıyolar mı -
2 yıllık yanına AÖF iki tane daha 2022 kpss de atan önüne bak. -
ne önerirsiniz bölüm olarak,lisans okurken yanında 2 tane önlisans aöf okusam fena olmaz aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 5 Ağustos 2020; 12:34:45 > -
En akıllıca şey yapmış olursunuz. Arada memur olursunuz.
Önlisans tıbbi dökümantasyon sekreterlik, eczane hizmetleri, büro yonetimi, tarım okuyabilirsiniz -
benim aklımda da eczane hizmetleri ile tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik vardı teşekkürler. -
Şu abini dinle 2 yıllık oku.Açıktan 4 yıllığa tamamla ama atandıktan sonra tamamla.2 yıllıkların kpsssi kolay oluyor.Atanması çok olan bir bölüm seç ve oku.Öyle ben sevmiyorum fln deme.Yaz ve oku. -
lisans okurken aynı zamanda açık öğretim de okusam olmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 5 Ağustos 2020; 14:59:47 >
Benzer içerikler
- eyüp boncuk eşi
- ayt kimya kaynak önerileri
- biyokimya tus puanları
- yöksise giremiyorum
- yks sonuç belgesi hazırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X