Şimdi Ara

Ataması kolay 2 yıllık memur bölümleri mi yoksa öğretmenlik mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ösymdekituvaletpompası kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ki hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Lisans okurken 2 yilligi bitirip oyle gireyim diyorsan lisanstan mezun olmamak sartiyla okuyabilirsin.

KPSSde mezuniyet turune gore(onlisans, lisans)yerlestirme yapiliyor.Yani lisans mezunu olursan lisans mezunu olarak giriyorsun sinava.Sivri zekalilar gibi lisansin yanina onlisans bitirip, onlisanstan girerim diyorsan olmuyor.

Ben olsam lisans okuma isini sonraya birakirim.Once onlisanstan atanirim sonra lisansa tamamlayip maas farkini alirim.Bu sekilde bana daha kolay geliyor.Tabi amacin direk memur olmaksa bu soylediklerim onun icin gecerli.Hedefte memurluk varsa vakit kaybetme
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    öğretmenlik de rahat meslek şimdi çok arada kaldım,öğretmen atamaları kötüleşirse diye de düşünüyorum bilemiyorum ya çok aradayım.

• up

• Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Fabrikasında çalışmazsan yapımıyla uğraşmazsın. Lens ve camlar sana hazır geliyor. Camı keseceksen makinesi var gözlük çerçevesine göre makine kesiyor camı sen sadece camı gözlük çerçevesine takıyorsun bir zorluğu yok 1dk da takarsın 2 camıda çerçeveye.

Örnek doktor reçetede -2.00 yazmış sen hazır camı alıyorsun müşteri çerçeveyi seçiyor sen çerçeveye göre camı makineye koyuyorsun makine camı kesiyor sen camı çerçeveye takıyorsun o kadar
  • Hiç hatırlamıyorum baya pahalıydı kpss
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.