Lojistik Sektörü Proje fikri ÖDÜLLÜ
Herkese merhabalar
öncelikle herkese iyi hafta sonları diliyorum,
Hali hazırda bir lojistik firmasında çalışıyorum dolasıyla yönetim kuruluna daha önce yapılmamış bir proje sunmak istiyorum sizlerdende destek almak istedim, en beğendiğimiz bir proje fikrine 10bin tl ödeme yapacağım.
Fikirlerinizi, görüş ve önerilerinizi beklerim
Şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar,
22 yaşında suanda siyaset bilimi 1.sınıftayım ama bölümü istemeyerek yazdım. ve bu sene sıfırdan tıp fakültesi için hazırlanmaya başladım ama şuan ki durumumla 24 yaşında anca kazanacağım gibi duruyor bu sebeple sizce vaktimi buraya harcamam nekadar doğru 24-25 yaşında tip fakültesine girmeye değer mi?
bu zaman aralığında ki emeğim ile daha farklı şeyler yapılabilir mi sizce ticaret vb gibi ya da ingilizce öğrenmek için bu konularda çıkmazdayım tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim
sıfırdan tıp kazanmak
beyler merhaba,
hali hazırda ünideyim ama say temelim sıfır tıp okumak istiyorum sizden sıfırdan kaç senede kazanılır ilk 20k lik yerler mesela mat temelimde sıfır konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim
Ankara Medipol
Arkadaşlar bu okul hakkında bilginiz var mı?
ankara nasıldır öğrenci olarak yaşanabilir mi?
Çap Hakkında
Arkadaşlar Merhaba
siyaset okumak istiyorum ama çap ile yönetim bilişim sistemlerine çap yapmak mümkün yazıyor okulun sitesinde 3.00 ortalama yaparsan nasıl oluyor bu aydınlatabilir misiniz
21 Yaşında Tıp için Çalışmak
Merhaba beyler iyi akşamlar,
şimdi ben ea bir bölüm okuyorum 3.sınıfım ama çocukluktan beri hayalim olan tıp istiyorum ama matematik temelim zayıf
sorum şu 2 sene de sıfırdan 15k sayısal yapabilir miyim 2 senede konu hakkında tavsiyeleriniz nedir?
Concerta hakkında
Arkadaşlar merhaba
sınav senesindeyim ve hiç bir şekilde odaklanamıyorum çocukluğumdan beri aynı bu sorunu kabullenmiştim ve bu yüzden akademik olarak başarılı olamadım kullanan var mı ne tavsiye edersiniz
Sayısal 200k
Merhaba beyler
sıfırdan sıfır temel ile bir sene de sayısal 200-250k yapılır mi?
Sakarya'da yaşayanlar içeri
Arkadaşlar Sakarya'da elektronik toptancısı arıyorum bilgisi olan var mı satan bi firma vb çok araştırdım ama bulamadım bilgisi olan varsa yazarsa konuya sevinirim.
Silinebilir
Silinebilir
FX6300|| Msi 970A-G43|| Asus Gtx1050Ti || AOC i2367FM || Logitech G920 + Shifter || Razer Blackwidow Ultimate || Razer Deathadder Chroma |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 813
İkinci El Bölümü Mesajları: 154
Konularının görüntülenme sayısı: 53.006 (Bu ay: 921)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic