Şimdi Ara

21 Yaşında Tıp için Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi ben ea bir bölüm okuyorum 3.sınıfım ama çocukluktan beri hayalim olan tıp istiyorum ama matematik temelim zayıf

sorum şu 2 sene de sıfırdan 15k sayısal yapabilir miyim 2 senede konu hakkında tavsiyeleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam amcamın kızı senin gibi bir eşit ağırlık bölümünde okuyordu, okulu dondurdu 22 yaşında. 2 sene evde ders çalıştı , günde 6-7 saat çalıştığını söylüyordu. Bu arada bunu 2015'li yıllarda yaptı o zamanlar bu kadar çok kaynak da yoktu. Düz lise mezunu olmasına rağmen 2 yılda 5K sıralama yaptı. 24 yaşında tıpa başladı, Şu anda 31 yaşında. Ayda 100.000 lira kazanıyordur

• Hocam çok teşekkür ederim hikaye için,

açıkcası çocukluktan beri hayalim bu maddi tarafı için yazmıyorum.

bana önerebileceğim nedir bu konu hakkında nerelere dikkat edeyim.

çünkü bu büyük bi karar olucak benim için.

• altayturk kullanıcısına yanıt

Hocam önce matematik ve geometriye sıfırdan baslicaksin. Geometri için pek kişi bilmez bu hocayı da metin hocam i öneriyorum, çok iyi anlatiyor başlangıç için. Ben geometriyi ordan öğrendim, sonra Kenan karadan faydalanacaksin. Matematik de YouTube dan rehber mat veya mert hoca olması lazım, bunlardan biriyle başlangıç yapıp konuları ogrenirsin. Hocalarin kendi kitaplarını alıp ilerle tabii ki. Sonra zor soru bankaları çözersin. En az 3 er soru bankası devireceksin. Tyt ayt ayrı ayrı. Mat ve geo böyle.

• teşek ederim hocam ilk senede imkansız dimi ya 15k temelimde olmaması dolasıyla

Hiçbir şey imkansız degildir hocam , sen elinden geleni yap, olmazsa 1 sene daha çalışırsın. Ama bence imkansız değil, başaranlar gördüm. Tabii çok çalışman lazim en az 8 saat diyorum

• icepeak kullanıcısına yanıt

Hocam sence bir senede 40-60k arası SAY yapmak çok zorlar mı sıfırdan birisi için? Mat netleri yerlerde ama fen, sosyal ve türkçe o kadar kötü değil. AYT ise bildiğin sıfır durumda. Dediğin gibi bu sene götürebildiğim yere kadar götüreceğim. Yani 2 sene kadar sürem var ama bu işi daha fazla ertelemek de istemiyorum en hızlı şekilde gitmek istiyorum bir yere.

Bu arada konuyu başlatan arkadaşımıza başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 16 Temmuz 2023; 19:45:48 >
  • Hocam sıfır olsanız da 1 senede 40-60k yapılır ama bu sıralamayı da sakın küçümsemeyin, yine de çok ciddi çalışmanız gerekiyor, açın bakin bu sıralama için kaç net gerekiyor, az olmadığını goreceksiniz, ayt konuları boru değil

hocam harbiden mi 100k

• Terliksi it kullanıcısına yanıt
    Hesaba göre uzman olamamıştır. Abartı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam çözemediğim soruları kime soracağım onun hakkında ne yapabilirim

kunduz diye bir uygulama var ücretini tam bilmiyorum ama istediğiniz kadar soruyorsunuz ve çok hızlı cevaplıyorlar

Üni sınavına özel discord ve telegram kanalları var biraz araştırırsan bulursun.

• Eyvallah hocam ders çalışmak program değil de psikolojik tarafı sıkıntı.

bu konu hakkında tecrübeli arkadaşları konuya davet ediyorum..

• work1ngman W kullanıcısına yanıt

haa maaşı diyorsunuz sanırım, 100k alan bi ton doktor var zaten de ben maaşını temsili söyledim ama bok gibi para kazandığını görüyoruz zaten.

Uzman olabilir hocam ama sizin verdiğiniz örnekteki kişi şu an asistan o kadar kazanmıyordur.

kunduzu su samurunu falan boşver hocam, tüm kitaplar çözümlü zaten gerek yok ki. biz hiç ihtiyaç duymadık şahsen

• work1ngman W kullanıcısına yanıt

100k kazanmasın da 80k kazansın hocam  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.