Şimdi Ara

Gelecek ile ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

22 yaşında suanda siyaset bilimi 1.sınıftayım ama bölümü istemeyerek yazdım. ve bu sene sıfırdan tıp fakültesi için hazırlanmaya başladım ama şuan ki durumumla 24 yaşında anca kazanacağım gibi duruyor bu sebeple sizce vaktimi buraya harcamam nekadar doğru 24-25 yaşında tip fakültesine girmeye değer mi?

bu zaman aralığında ki emeğim ile daha farklı şeyler yapılabilir mi sizce ticaret vb gibi ya da ingilizce öğrenmek için bu konularda çıkmazdayım tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp kazanacağınızdan eminseniz 24’de tıbba başlanır hocam evet uzmanlığınızı geç almış olacaksınız ama sonuçta gelecek kaygınız olmayacak.Buradaki kritik şey okurken aileniz maddi açıdan hatta manevi açıdan destek olur mu ?

• dertlibirisi D kullanıcısına yanıt

hocam bu arada hani kazanacağım garantisi yok ama aile konusunda maddi olarak olur ama hani bilmiyorum 30 yaşına kadar ailen bakıyor sana o mental yoruyor beni hayatı kaçırmış gibi hissediyorum

• altayturk kullanıcısına yanıt

Çok iyi anlıyorum hocam sizi çünkü ben de 22 yaşında bu dönem yatay geçiş yaptım 1.sınıfım yani.İnsanlar hep benim hakkımda konuşuyordu üzüldüğümü gördükçe daha da moral bozuyorlar o yüzden bu durumu kabullenip üzülmediğinizi göstermek mentalinizi toplar.Hayata bir kere geliyoruz.Hayallerinizin peşinde koşmak kötü bir şey değil.Kime göre neye göre geç yani herkesin zamanı kendine.Buradaki en önemli kısım aile desteği eğer destek varsa dışarının söylemlerini bakışlarını takmayın.

hocam aile konusunda şanslıyım diye düşünüyorum ama hani işte asıl beni düşündüren şuan ki kazanma sürecim atıyorum 3 sene çalıştım yapamadım işte bunu düşünüyorum hocam 😔

Hocam evet o yüzden kazanacağınıza inanıyorsanız diye yazdım.Siz çabalarsınız olmayınca üzer ama alternatif her zaman var.Mesela tıp değil de diş hekimliği gelse okey olur musunuz ? Alternatiflere açıksanız aile desteğiyle başarabilirsiniz ama şu bir gerçek oldukça zorlu bir süreç tıp isterken mentali tamamen düşürüp toparlanamamak da var.Aslında hep aynı noktaya çıkıyor konu gerçekten istiyor ve inanıyorsanız bu iş olur

istiyorum hocam diş olur mu açıkcası tıp fakültesi hayalim benim hani maddi olarak burayı istemiyorum ben ama açıkcası kendime güvenmiyorum bu süreçte mentalim zaten çok zayıf😏

Mentaliniz çok güçlü değilse o zaman “önermem” hocam çok yıpratıcı bir süreç olur

hocam teşekkürler peki bunun yerine neler yapabilirim açıkcası üniversite bölümüm baya kötü hani neler yapıp kendimi geliştirebilirim sence

Hocam benim de bölümüm biyoloji özel sektörde bilmiyorum zor iş bulurum gibi benim hedefim akademide kalmak mesela bunun haricinde yapacağınız en iyi şey İngilizce hatta üstüne Almanca inanılmaz olur

• bilmiyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.