Bildirim
yılmaz gel lan buraya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence komik değil... Sevgilime laf attırmam... -
sevgilim derken sanırım sen bir bayansın allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın -
frudo komik amaçlı ban yersen şaşırma azuril bu arada svgilim derkenAllah bi yatakta ayy pardon yastıktamesut kocatsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MérT_ -- 17 Ocak 2008; 22:10:34 > -
quote:
Orjinalden alıntı: By_fRuDo
bu oyun ne be hamachi idi hata giderici config fln hepsini hallettim bu hata paint te çalışmıo ss alamıorm düzelt lan kayıt oldaki giris daki cllasic hata düzelt bak geliyom oraya
(sert sözcükler komedi amaçlı yazılmıştır)
Frudo, sorun ne anlayamadım?
Azurill: Benden sana hayır yok. -
azurill sevgilim dediğin doğru mu doğru ise allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın -
giristede kayıt olda da yazıom herşeyi hata verio herşeyide kurdum -
Hata ne ama!? -
aşkım döv şunları.. -
BU OYUNDA POKE YAKALAMA VAR MI -
yılmaz bu kız seni gördümü msn de falan filan
beğenmiş olm kız seni sevgilim takılıo
NOT:İSTERSEN BANADA SEVGİLİM DİYEBİLİRSEN (ciddiye almam ama benden sana hayır yokta demem ama hoşumada gitmez diil) -
sorry the sems fln(siz gerçektede cıkıyormusunuz azurill seninde cinsiyetin ne -
yok o bizim aramızda bir şaka... Abarttınız he...
Daılın -
azuril kız die biliorum ama ismini unuttuum daha önce biri herkese ismini ve yaşını sormuştu o konuyu bulup bakarım şimdi -
bana da çıktı hamachi den üye mi ne olcan ordan ağ seççen üyelik alıp başlıcan bu arada soruma cevap lütfen poke yakalama var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuugberk -- 17 Ocak 2008; 22:21:01 > -
Kız değilim erkeğim...
Daılın -
quote:
sorry the sems fln(siz gerçektede cıkıyormusunuz azurill seninde cinsiyetin ne
Ayarları yapamamışsın.Ya hamachide yada Config dosyanda sorun var. -
vaçgeçtim bu espriyi yapmıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_fRuDo -- 17 Ocak 2008; 22:37:00 > -
terbiye sınırlarını aşmış gibisin -
quote:
Orjinalden alıntı: YıLMaZ
quote:
sorry the sems fln(siz gerçektede cıkıyormusunuz azurill seninde cinsiyetin ne
Ayarları yapamamışsın.Ya hamachide yada Config dosyanda sorun var.
configi yaptım da hamachiyi yaptımda yanlıs yapmıs olabilirim tam olarak anlatırmısın hamachi olayınını
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X