Şimdi Ara

NE AYKUTÇU NE AZİZCİ; BEN FENERBAHÇELİYİM ! ( Mektup ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ducati 1199 Panigale

Ben artık üzüldüğünden de şüpheliyim.Takımın başına geldiği ilk sene başarısız olacağımı hissettiğim an takımı bırakırım demişti.Kendisine göre başarısızlık ne acaba çok merak ediyorum

Bırakmasından da ziyade; benim senin gibi adamların bile görebildiklerini, koca Fenerbahçenin, Kocaman teknik direktörünün görmesini istiyoruz kardeşim. O değil yakında kendimi futbol uzmanı falan zannedip, Mourinho da kimmiş diye havalı havalı gezmekten korkuyorum bunlar yüzünden :) Biz mi dehayız onlar mı kör bilemedim.
  • Onca yaşanan haksızlığa,olaylara karşı bu sene öyle bir takım kurulmalıydı ki önüne geleni ezip geçsin gereken cevabı sahada versin,ya hep ya hiç olmalıydı ama pısırık aykut yine uyuz bir takım kurdu bakalım nerde patlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: Ducati 1199 Panigale

Ben artık üzüldüğünden de şüpheliyim.Takımın başına geldiği ilk sene başarısız olacağımı hissettiğim an takımı bırakırım demişti.Kendisine göre başarısızlık ne acaba çok merak ediyorum

Bırakmasından da ziyade; benim senin gibi adamların bile görebildiklerini, koca Fenerbahçenin, Kocaman teknik direktörünün görmesini istiyoruz kardeşim. O değil yakında kendimi futbol uzmanı falan zannedip, Mourinho da kimmiş diye havalı havalı gezmekten korkuyorum bunlar yüzünden :) Biz mi dehayız onlar mı kör bilemedim.

Bazı şeyleri görmek içi Mourinho olmak gerekmez.Yeter ki görmek iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Onca yaşanan haksızlığa,olaylara karşı bu sene öyle bir takım kurulmalıydı ki önüne geleni ezip geçsin gereken cevabı sahada versin,ya hep ya hiç olmalıydı ama pısırık aykut yine uyuz bir takım kurdu bakalım nerde patlayacak.

Bu sene çok şeyi hakettik, varsın bu takım sadece Türkiye Liginde oynasın. O Türkiye Liginde bile en kral futbolcuları görmeyi hakettik. Alsınlar demiyorum ama biz hakettik diyorum ! Biz geçen sene onca kayıtsız şartsız şekilde kendi cebimizden, yediklerimizden, masraflarımızdan ödün verip, gittik Fenerbahçemize destek olduk. Ama onların taraftara gösterdiği saygı şartlı ! Neymiş efendim; Turu geçerSE transfer yapıcaklar, şampiyonlar ligine katılacakSA dünyaca ünlü transfer gelicek, Vaslui ile berabere kalındı taraftar sesini çıkaracakSA hemen alalım Krasic'i.. SE SA SE SA; şart şurt ! Biz bu şartları haketmedik, öyle bi kadro kurulmalıydı ki en baştan, SE SA'lara gerek bile kalmasın Bütün herkes bizi konuşsun! Kıytırık Emenike'si Kallström'ü var diye Spartak Moskovadan biz korkmayalım, onlar eyvah! desinler. Bu takım ve bu hal yönetimin, başkanın ve teknik direktörün eseridir, kimse kızmasın Cristian'a.. Lassana Diarra'yı getir bakim takıma, nasıl koşuyor nasıl savaşıyor gör o zaman !

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Onca yaşanan haksızlığa,olaylara karşı bu sene öyle bir takım kurulmalıydı ki önüne geleni ezip geçsin gereken cevabı sahada versin,ya hep ya hiç olmalıydı ama pısırık aykut yine uyuz bir takım kurdu bakalım nerde patlayacak.

Bu sene çok şeyi hakettik, varsın bu takım sadece Türkiye Liginde oynasın. O Türkiye Liginde bile en kral futbolcuları görmeyi hakettik. Alsınlar demiyorum ama biz hakettik diyorum ! Biz geçen sene onca kayıtsız şartsız şekilde kendi cebimizden, yediklerimizden, masraflarımızdan ödün verip, gittik Fenerbahçemize destek olduk. Ama onların taraftara gösterdiği saygı şartlı ! Neymiş efendim; Turu geçerSE transfer yapıcaklar, şampiyonlar ligine katılacakSA dünyaca ünlü transfer gelicek, Vaslui ile berabere kalındı taraftar sesini çıkaracakSA hemen alalım Krasic'i.. SE SA SE SA; şart şurt ! Biz bu şartları haketmedik, öyle bi kadro kurulmalıydı ki en baştan, SE SA'lara gerek bile kalmasın Bütün herkes bizi konuşsun! Kıytırık Emenike'si Kallström'ü var diye Spartak Moskovadan biz korkmayalım, onlar eyvah! desinler. Bu takım ve bu hal yönetimin, başkanın ve teknik direktörün eseridir, kimse kızmasın Cristian'a.. Lassana Diarra'yı getir bakim takıma, nasıl koşuyor nasıl savaşıyor gör o zaman !

+1907

Taraftara üzülüyorum zaten aykut falan umurumda değil sanki pc oyunu oynuyoruz level atladıkça bonus olarak transfer gelecek.

Avrupa'da adamlar 1 yıl sonra alacağı futbolcuyu şimdiden belirlerken biz hala günü kurtarma adına transfer yapıyoruz,yönetim bence gerekeni yapmadı veya yapamadı dediğin gibi bu taraftar gösterdiği dirençle,mücadeleyle çok daha fazlasını haketti ama yüce yönetimimiz bizleri bu döküntüleri izlemeye mahkum etti.Geçen yıl haksız,hukuksuz bir ortamda herkes takımın arkasındaydı ama bu yıl böyle aymazlıklarla dolu bir takıma kusura bakmasın kimse sonuna kadar destek olmaz.

• İlk mesajın altına imzamı atarım

Sağlam 2 adet savaşçı ve oyunu iki yönlü oynayan ortasaha lazım.

Selçuk ve M.Topuz harici tüm göbek oyuncularını (alex de dahil.) teşekkür plaketi verip nereye gitmek istiyorlarsa oraya yollayacaksın.
    Cristian ve M.Topal bu takımın oyuncusu değil ve hiç boşuna kasmasınlar olamazlarda.
    Alex için yolun sonu 2 sene önce gelmişti, sağolsun yönetim hala ısrar ediyor
  • Diarra hücuma dönük oyuncu muymuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Diarra hücuma dönük oyuncu muymuş?

Bağlaç hatası olmuş, farkındaysan yukarda virgül var Diarra'dan sonra. Tino Costa için vurgulamıştım halbuki ortasahada hücuma katkıda bulunacak oyuncu diye, ama yine de şu takıma Lassana Diarra gelsin ortasahada ki ( Cristian, Selçuk, Mehmet Topal ) her oyuncudan daha iyi hücum yapar, hücuma katkı sağlar. Oyunun kurulmasına yardımcı olur, top kapar oyunu kanatları yayar.
  • Bir avrupa rezaleti daha perdeye kondu.
    Başta A.Kocaman, Alex, Cristian,Selçuk,Bekir,Bienvenu,Semih bu takımdan ivedilikle gönderilmelidir.
  • Alex hakkında doğru şeyler yazdığını düşünmüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.