Şimdi Ara

Epifiz plağım Kapalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu el röntgenim bilenler yazabilirimi endikronologa gittim çok konuşamadık bana sadece anne ve baba biyunun (anne:160 baba:165) sağlıklı bir şekilde ulastigimi hatta genetik potansiyelini aştığını söylemişti bu arada boyum 170 16 ya yeni girdim psikolojim ağır şekilde etkilendi lütfen bilenler yardımcı olsun.(Hedefim sadece 180+)

• epifiz metafiz aran büyük ölçüde kapanmış kemik kaynaşmış hocam. boyun muhtemelen en fazla 1-2 cm uzar bu saatten sonra. ama kendin demişsin yani genetik potansiyeli aşmışsın bu bile başlı başına iyi bir şey. kendini bu konuda üzme

• LordHrothgar kullanıcısına yanıt

Hocam bu yaşta kapanması normal mi genelde şöyle bir algı vardır 18-21 gibi yani dayilarimve amcalarim uzun ben bı anda boy atmadım hala ihtimal yok mudur? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada.

• Emreizz E kullanıcısına yanıt
    Bu olay tamamen genetik. Bazılarında 21 yaşında durur bazılarında 16’da durur. Gayet normal bir durum yani. Takma kafana rahat ol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Uzayamam yani

Uzarsın belki 1-2 cm daha ama senin istediğin gibi 10 cm daha uzamanın imkanı yok

Kanki bişey dicem benim gövdem bacak Oranı normal değil gibi bacaklarım daha kısa orsdaki plaklar kapanmamış olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epifiz Plakları Kapanmış mı?
    2 yıl önce açıldı
    Epifiz Plağı Açık mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

büyük ihtimal kapanmıştır ama diz röntgeni çekersen eğer net olarak anlaşılabilir bu. belki de kapanmamıştır. kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor bunlar

• Teşekürler hocam boyum 180+ olmazsa hayatım boyunca kendimi kötü hissedecek gerçektende kötü bir psikoloji Allah kimseyi düşürmesin umarım cennet vardır ve oraya gidersem hayata 190 ile başlamak isteyecegim. İyi aksamlar hoc

Gene de şükret kardeşim erkeğim 16 yaşındayım boyum 162 ve 170 olsam yeter diyorum ama olamayacam çünkü plaklarım kapanmak üzere max 165 olurum yani kısacası babanı da geçmişsin şükret haline ki 170 olmuşsun.

• Knk sana ne dicem Asla gardini düşürme bu k

Plak kapanmışmiş endikoronolojiymiş cart curt barfiks asıl 500 kez zıpla rahat ve bol giyin D vitamini al doğal olarak çık güneşe 10-15 dk hatta önerim güneşli bir yere barfiks kur yarı çıplak 10-15 dk çek asla ama asla stres yapma 180 de olursun

Dediklerin için teşekkür ederim her gün yapmaya çalışıyorum sende moralini bozma kısa değilsin

• Kral ben uzun değilim ama yinede tşk

• knk moralini bozmak icin soylemiyorum zaten kimse ne kadar uzayacagini bilemez. bende 16 yasinda 170 dim bu ay 19 oldum boy 173. 3 yilda ben sadece 3 cm uzarken ayni boyda olgumuz arkadasim 22 cm uzadi. yapacak birsey yok tamamen sans isi. bu arada baba 183 anne 150

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamerboom D kullanıcısına yanıt

Röntgen sonuçlarında plaklar kapalı mıydı? Hiç spor felan ugraetib mi? Arkadaşın boyu kaçtı kaç oldu? Arkadaşının annesi babası boyu nasıldı? Kral çok soru sordum biliyorum cevaplarsan mutlu olurum teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.