top 5 unide hangi bolumde okursan oku 4. yılında direk sana iş teklifi geliyo onun disindaki uniler icin konusuyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 senedir işsizim varmı benle aynı durumda olan (2. sayfa)
-
-
O zaman hukuk okuduğuna memnun mu diye şu arkadaşı çağıralım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen knk marmara istanbul mezunu işsiz adamlar 9-10 netle kazandılar işletmeyi aynen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 5 Şubat 2023; 14:31:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi işsiz kalmış gibi konuşuyorsun , bu arada baktım sıralamalarına 48 binden taban puanı var işletme okuyacaksan sonrasını dert etmemek için min 10 bin sıralama yapman lazım bu değil ki 10 bin üstü diğer ünilerde herkes işsiz kalacak ama bu sıralamada olursan daha iyi
en kötü yerde hukuk okusan bile mesleğini yapma şansın var bro ama eşit ağırlığın diğer bölümlerinde o iş zor gidip boğaziçini falan örnek vermen saçma orda herhangi bi 4 senelik bişey okusan bile iş var zaten iktisat işletmeye özgü değil olay
En kötü yerde hukuk okuyup staj bulmaya çalış bakalım şans varmıymış eşit ağırlığın diğer bölümlerinde o iş zor falan değil hem eşit ağırlık o kadar rekabetin olduğu bir bölüm değil ki sayısal gibi , 1 sene düzgün çalışsan zaten min 8 9k yaparsın sınav anınada bağlı olarak ve ben Boğaziçini örnek vermedim o üni işletmeyi ilk 600 den falan alıyor benim dediğim min 10 bin
en iyi üniversitelerde ne okursan oku iş varki bunun işletme iktisatla alakası yok bunu anlamıyorsun knk
Değilim ama hemen her bölüm aynı zaten
Memnunsun yanihttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153691383
Değilim diyorum ya daha ne diyeyim
Boşa gitti o kadar emek
He yanlış anlamışım
şu an türkiyede okunacak 10 bölüm varsa 10 tanede üniversite vardır gerisi boş
10 tane bölüm yok
Sayayim
Tip
Dis
Ee muh
Pc muh
Bu kadar
Hemşirelik ve okul öncesi bunlarda hemen atanıyor
Okul oncesini salla onu da bitirecekler
Hemsirelik yazdıklarimdan sonra iyi
Hocam emeklerinizin boşuna gittiğini belirtmenizin nedeni hukukun iş ve mezun açısından şuanki bulunduğu vaziyetten dolayımı yoksa bölümün size uygun olmayıp kendinizi bölümün yeterlilikleri minvalinde geliştirmediğinizi düşündüğünüzden midir ?
-
Knk kpss spor kaç !
Kendini geliştirmek trde bir yalandir
Bölüm cok zor bitirdiğinde is yok para yok
Okuyan okusun beni irgalamaz da boş iş
Gençler neden öğretmenlik vs. okumuyorsunuz ki? Şu an yeni mezun öğretmen ek dersle 18k alıyor, dyk, nöbet vs. derken 20k+ alıyor.
TR şartlarında çok kebap iş. Haftada max. 20 saat çalışırsın. Tanıdığım bir beden öğretmeni var ayda 18k MEB'den geliyor, geri kalan vakitlerinde futbol okullarında ders veriyor eline ay sonunda 30k falan geçiyormuş. Haftada toplam maks. 40 saat çalışarak bunu yapıyor.
-
Korona döneminde bende işsizdim biraz ailemden dolayı birçok şeyi ıskalamak zorunda kaldım. İnsan boş durabilcek bir canlı değil bir işle uğraşmak zorunda sonsuza kadar çalışmıcam elime iyi miktar para geçtimi pılımı pırtımı toplayıp gidicem sıfırdan bir hayat kurucam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X