Bildirim
makarna dışında ucuz ve pratik yemek var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Salça+Soğan+Kimyon+Karabiber+Sarımsak+Soğan+SıvıYağ
Bunları tavada birleştir harika bir tadı oluyor
Tek başıma olduğumda favorim bu Gayet kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 4 Haziran 2008; 22:37:42 > -
yemekten kastım normal yemek atıştırmalık değil -
KOKOREÇ bastır parayı al -
ekmek peynir zeytin domates biber zeytin yağı çay. -
valla beyler bıraz maddıyat krıtık ama azda tutumluluk var tabı mecburen sımdı dısarda 3 ytl bı durum yıcegıme sabredıyorum eve yakınsam eve gelırken gırıyorum bı tavukcuya alıyorum tavuk sote gelıyorum dogruyorum kusbası seklınde sosunu soganını ayarlıyorum yıorum afıyetlee malıyet 3 ytl bılemedım 3.5 ayrıca ıkı kısılık menu makarna ucuz ama makarnada cok faydalı enerjı bakımından kılo aldırır vs fakır yemegı dıyolar ama fıyatı allahtan ucuz ıtalyanlar fakırmı hayır cunku lezzetlı karnım acıktı beeee -
yumurtalı patates ya da patatesli yumurta mı demeliydim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 4 Haziran 2008; 22:46:54 > -
Menemen yapabilirsin =)
Bir çok çeşit yumurta yapabilirsin; pastırmalı, salamlı, sucuklu, patates+kaşarlı vs.
Tavuk sote yapabilirsin.
Ayrıca domates soslu sucuk kızartmasıda öneririm
Detaylı tarif istersen yazabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 4 Haziran 2008; 22:50:31 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
Menemen yapabilirsin =)
Bir çok çeşit yumurta yapabilirsin; pastırmalı, salamlı, sucuklu, patates+kaşarlı vs.
Tavuk sote yapabilirsin.
yaz yaz
-
Mercimek ve Domates çorbası.
Domates yapacaksan kesinlikle kaşar öneririm.
-
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
KOKOREÇ bastır parayı al
kusura bakma ama oeehhh yani
quote:
Orjinalden alıntı: Kulspruta
Menemen yapabilirsin =)
Tavuk sote yapabilirsin.
Süper fikir
-
karpuz + peynir + ekmek
veya
kavun + peynir + ekmek -
+
Favori tarifimi veriyorum :
İstediğimiz kadar sosisi biraz katı yağ ile kızartıyoruz. Daha sonra içine sosis miktarına göre salça ilave ediyoruz ve yavaş yavaş su ekliyoruz.Bu sırada karıştırmaya devam ediyor isteğe göre pulbiber, karabiber ve tuz ilave ediyoruz sosu koyu bi kıvam alana kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 4 Haziran 2008; 23:00:36 > -
quote:
Orjinalden alıntı: gollory
yumurtalı patates ya da patatesli yumurta mı demeliydim
Eğer bunu iyi yaparsan süper oluyo... !! patatesler yanlız kızarıcak .. sonra yumurtayı kırıp iyice dağıtıcaksın... sonra da pişince kırmızı biber karabiber ... ooo yeaahhh !! -
-
Böfstrogonof
Karides Salatası
Portakallı Ördek
Perdeli Pilav
Profitörol
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Haziran 2008; 23:06:23 > -
Adminlere sor onlar tavada iyi fake kavurma yabıolar -
Tabii ki bulgur pilavı
Ama şöyle bir şey var; ben et yemeden doymuyorum -
2.5 ytl bir ekmek salam kaşar 1 ytl kola 1.5 ytl de çaklıt filan 5 ytl ye zahmetsiz karnın pek güzel doyar -
Gece gece karnımı acıktırdınız yahu.Zaten kilo vermeye uğraşıyoruz
Benzer içerikler
- çocuğumun tc kimlik nosunu nasıl öğrenebilirim
- domuz yağı olan çikolatalar
- cedrina 25 mg kullananların yorumları
- boğazda kalan hap erir mi
- büyük tiyatro otopark
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X