Şimdi Ara

Hesaba para yattı ama görünmüyor ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş bankasından hesabıma para yattı. Adam ATM den yatırdım dekontu aldım diyor ama internet şubesinden bakınca hesapta para yok. Çok acil yardım lazım niye görünmüyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hesabıma Para Yattı Ama Görünmüyor: Neden ve Çözümleri

"Hesabıma para yattı ama görünmüyor" sorunu, birçok banka müşterisinin karşılaştığı yaygın bir durumdur. Bu sorunun birkaç olası nedeni ve çözümü vardır:

• İşlem Gecikmesi: Bazı durumlarda, para yatırma işlemlerinin hesabınıza yansıması birkaç saat veya hatta gün sürebilir. Bu genellikle banka sistemlerindeki yoğunluk veya teknik sorunlardan kaynaklanır.

• Yanlış Hesap Numarası: Para yatırırken yanlış hesap numarası girdiyseniz, para beklenen hesabınıza yatmayacaktır. Hesap numaranızı kontrol edin ve doğru olduğundan emin olun.

• Teknik Sorunlar: Bankaların sistemlerinde bazen teknik sorunlar meydana gelebilir ve bu da para yatırma veya görüntüleme işlemlerini etkileyebilir.

• ATM Arızası: ATM'den para yatırırken, cihazda bir arıza meydana gelmiş olabilir. Bu durumda, para hesabınıza yatmamış olabilir.

• Hırsızlık: Nadir durumlarda, hesabınıza para yatırdığınızı ancak paranın hesabınıza geçmediğini fark edebilirsiniz. Bu, hesabınızın çalındığı anlamına gelebilir.

Hesabıma Gelen Parayı Göremiyorum: Çözümler

1. Bekleyin: İşlem gecikmesi nedeniyle paranın hesabınıza yansımasını bekleyin.
    2. Hesap Numarasını Kontrol Edin: Para yatırma işleminde doğru hesap numarasını kullandığınızdan emin olun.
    3. Banka ile İletişime Geçin: Bankanızla iletişime geçerek sorunu bildirin ve paranın durumunu öğrenin.
    4. ATM Kaydını Kontrol Edin: ATM'den para yatırdıysanız, işlem kaydınızı kontrol edin. Para hesabınıza yatırılmışsa, kayıtta görünecektir.
    5. Güvenlik Önlemleri Alın: Hesabınızın güvenliğini sağlamak için şifrenizi değiştirin ve anormal işlemleri kontrol edin.

Paranız hesabınıza yatırılmadıysa ve yukarıdaki çözümler işe yaramadıysa, en kısa sürede bankanızla iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dekontun fotoğrafını çekip göndersin, bu şekilde doğru olup olmadığını anlayabilirsin. Eğer doğru ise hesabına geçecektir ve fazla süreceğini sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 8 Kasım 2013; 21:13:09 >
  • mevduat hesap işletim ücreti kesilmiş olabilir.
  • 1 saat oldu hala hesapta para göstermiyor. Acaba internet şubesinde mi sorun var diyorum

Hesap öğrenci hesabı, işletim ücreti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5888A84FC -- 8 Kasım 2013; 21:15:58 >
  • dekontu görmeden güvenme
  • Para hesapta göründü, saat olarak 21:33 gösteriyor.. Bu paranın yatış saati mi ? yoksa hesaba geç geldiği için mi geç gösteriyor ? parayı saat 8 de yatırdığını söylemişti
  • Para göründüyse sorun yok.Ya adam ayak yapti sen yemeyince 21:33 de parayi yatirdi yada hesaba düstügü saat 21:33 adam dogru söyluyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Para göründüyse sorun yok.Ya adam ayak yapti sen yemeyince 21:33 de parayi yatirdi yada hesaba düstügü saat 21:33 adam dogru söyluyor olabilir

Aynen bu da geldi aklıma teşekkürler hepinize

Arkadaşlar özellikle internet üzerinden bankacılık işlemleri yapanlar varsa yardımcı olabilirler mi bu saat konusunda ? Çok makbule geçer ona göre işimi görürüm bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5888A84FC -- 8 Kasım 2013; 21:59:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.