Şimdi Ara

Mısır gevrekleri kahvaltı için yeterli olur mu sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden nasıl yenir,çok sağlıklı diye aldım yiyeyim dedim çok mide bulandırıcı ,ne kadar karistirdiysam birşeyler olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Olmaz. Pratik ve sağlıklı lifalif var ama tatsız tuzsuz bir şey istersen al bi dene balla,meyveyle falan tatlandırmayı dene

Peki böyle lifalif ile mısır gevreğini karıştırıp yesek ? Yoksa tek başına yenmiyor o. En azından ben yiyemedim

Olur bence denemek lazım. Ardından bi tane de elma yersin tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Hocam cidden nasıl yenir,çok sağlıklı diye aldım yiyeyim dedim çok mide bulandırıcı ,ne kadar karistirdiysam birşeyler olmadı.

Gülümsettiniz hocam

Çoğu kişi bilmez ama yulaf ezmesi pişirilerek yenir.Tavaya yulaf ezmenizi koyun,üstüne 2 kupa kaynamış su ekleyin.5 dakika pişssin.yulaf süre sonunda baya yumuşamış olucaktır.

Kaseye alın yulafı,yanına muz ve çileği ufak ufak dilimleyip üstüne koyun.Sonra bal ve tarçın dökün üstüne.Özellikle bu ikisi tat verme konusunda çok iyidir.En sonda kaseyi sütle doldurun,yanına da filtre kahvenizi alıp yemeye koyulun.

O beğenmediğiniz ot gibi olan yulaf ezmesi,bu sayede acayip güzel bi öğüne dönüşüyor,afiyet olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 1 Şubat 2016; 22:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.