Şimdi Ara

Lor ve Light Yoğurt ile ayran yapsak nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kenzo'yu izlerken protein shake yaptığını gördüm. Yurt dışında değişik bir peynir var cottage cheese diye, yoğurt peynir karışımı bir kıvamı var. Yoğurt yapmaya uygun. Yağ oranı çok düşük ve çok iyi protein miktarı var içinde. Muadil olarak bizde lor peyniri var diyebiliriz ancak protein oranı ve kıvamı çok farkılı. 150 gr lor, 50gr yoğurt birazda su koysak nasıl olur.

Oranlar çok iyi oluyor aslında;
    -26 gram lordan
    -2 gram yoğurttan
    28 gram protein içeriyor. 1,2 gibi de bir yağ oranı var.6 küsür gram karbonhidrat. Süper görünüyor bakılınca ama kıvamı vs. tutar mı acaba? Deneyeceğim antremandan gelince.

• Aman sonra uyuma tüm gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

Aman sonra uyuma tüm gün

Yatmadan önce içeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Kenzo'yu izlerken protein shake yaptığını gördüm. Yurt dışında değişik bir peynir var cottage cheese diye, yoğurt peynir karışımı bir kıvamı var. Yoğurt yapmaya uygun. Yağ oranı çok düşük ve çok iyi protein miktarı var içinde. Muadil olarak bizde lor peyniri var diyebiliriz ancak protein oranı ve kıvamı çok farkılı. 150 gr lor, 50gr yoğurt birazda su koysak nasıl olur.

Oranlar çok iyi oluyor aslında;
    -26 gram lordan
    -2 gram yoğurttan
    28 gram protein içeriyor. 1,2 gibi de bir yağ oranı var.6 küsür gram karbonhidrat. Süper görünüyor bakılınca ama kıvamı vs. tutar mı acaba? Deneyeceğim antremandan gelince.

Kardeşim ben yapıyorum göz kararı yapıyorum blander da karıştırıyorum sonra sahurda içiyorum 2 büyük bardak çokta iyi oluyo gün içinde tavsiye ederim sahurda

• Şuan içiyorum denedim ağza gelen küçük küçük lor peyniri hariç güzel :D

Ekleme: Benim blender tam blender değil sanırım sadece kesiyor böyle ufacık yapıyor belki sizin blenderlarda öyle ağza gelmez lor bilmiyorum anlamıyorum pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulas. -- 1 Temmuz 2014; 0:12:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.