Şimdi Ara

Öğrenci Koçu-Ders programı eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
19
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GRUP pm gelmeyen oldumu hepinize attım az önce. boşluk olunca bldircem arkadaşlar konudan
  • geldi cevap attım.
  • Hocam alimlar bitti galiba ama birsey sormak istiyorum. Olayin tam olarak ne oldugunu anlayamadim. Hizmet gercekten cok yararli birseye benziyor fakat icerigini cok merak ettim. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi geceler.

• Alinamadik mi yani biz? Yedeklere yazar misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 11 Eylül 2012; 23:56:00 >
  • B grubuna benide yazarsınız artık hocam.
  • 2. Gruba katilmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Hocam alimlar bitti galiba ama birsey sormak istiyorum. Olayin tam olarak ne oldugunu anlayamadim. Hizmet gercekten cok yararli birseye benziyor fakat icerigini cok merak ettim. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi geceler.

hocam biraz zaman geçsin arkadaşlar anlatcak size böylelikle yararlı olup olmadığını da anlayabilrsniz
  • hocam mümkünse benide alırmısınız?
  • 2. grupta yer varsa yaz hocam
  • Takip.

• 2. Grubda yer varsa benıde yazarsanız sevınırım.

• 2.grup olurşa benide yazın hocam :)
  • 2. bi grup olursa beni de yaz
  • Hocam gruplara ayırıyorsan seviyelere göre ayırsan iyi olurdu. Çünkü farklı seviyelerdeki kişilerin uygulayacağı çalışma da farklı olur,temeli az olanlar daha temel çalışır; kaynak önerisi de ona göre olur v.s.
  • 2. gruba ekler misin, pmde attım, gerçekten böyle bir desteğe çok ama çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
  • Bence çok faydalı bir olay. Geçenlerde bir konu açmıştım. Yoksa ben mi ilham verdim herneyse katılan arkadaşların faydalanacaklarına inanıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_65558260/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65558260
  • Sıraya yazın beni hocam bir rehbere çok ihtiyacım var
  • Çok heyecanlandım ve hırslandım.
    Çok çk teşekkürler.
  • Boş yer olursa bende bu gruba katilmayi cok isterim.Program hakkinda birkac bilgi alabilirsek cok guzel olur.Birde hocam meslekler hakkinda sorularim varda meslekler hakkindada bilgiliyseniz birkac soru sorabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.