Şimdi Ara

Ufak bir kaza. Süreç hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun sıfır aldığım 5 bin km’deki aracımla avm otoparkında ufak bir kaza geçirdim.
    Aracımın kaskosu var. Cok yüksek ihtimalle karşı taraf tam kusurlu çıkacak.
    Ben normalde direk arabayı servise çekip yaptırıp sonrasında değer kaybı almayı düşünüyordum.
    Ancak çamurluk işi biraz sıkıntı o yüzden kafam karıştı.
    Arkadaslarim göçük düzeltmeyle hallolur servis bunu değiştirir bir suru tramer yazar diyor.
    Tabi karşı taraf tam kusurlu çıkmazsa benim alacağım değer kaybı da iyice duser.
    Ben aracımın hatasını asla saklamam. Niyetim o degil. Tramer işlemese bile ben açıkça bunu söyleyeceğim zaten.
    Ama kurtarılma ihtimali olan bir parça icin değişime gitme meselesi kafamı kurcalıyor.
    Bu konuda fikir ve görüşlerinize cok ihtiyacım var.
    Şimdiden tesekkur ederim.

Ufak bir kaza. Süreç hakkında bilgiye ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 30 Ağustos 2022; 0:26:51 >

• Ne haşatı dalga geçiyorsunuz sanırım. Hiç bir şey yok bu olayda.
    Ben alacak olsam bu fotoyu görüp, serviste yapıldığını da görürsem alır geçerim.
    Aracın değeri de ciddi falan düşmez. Hızlı piyasada esmesi okunmaz bile.

Bizi nasıl buna getirirler aklım almıyor. Sanki bir organı kurtarmaya çalışıyormuşuz gibi kurtarılabilecekse değişmesin diye düşünüyoruz hepimiz böyleyiz ama. Varsın değişsin yeni takılan neden düzeltilmiş eskiden kötü olsun aklım almıyor.
    Eskiden düzeltilemeyecek kadar büyük hasarlar değişirdi bu yüzden değişmek kötü sayılabilirdi ama servis şu an her şeyi değiştiriyor fotosu varsa varsın değiştirsin ne olucak anlayamıyorum.
  • Ufak bir kaza. Süreç hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Geçmiş olsun.Araçta bir şey yok, dediğiniz gibi servis değiştirir yüksek tramer çıkarır gibi yinede göstermek lazım servise. O çıkan siyah şey ne?

İyi bir yerde düzeltilerek yapılır çamurluk,gördüğüme göre öyle boya isteyen yerde yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 30 Ağustos 2022; 0:37:17 >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Cevap icin teşekkürler.
    Evet orası yırtık malesef. Karşı arac kafadan vurdu. Heralde ızgarasının parçası.
  • Aracın haşatı çıkmış bu ne yahu. Sanki kamyon çarpmış . Neyse cana geleceğine mala gelsin . Ama her halükarda aracınızın değeri ciddi derecede düşecek o yüzden servise yaptırın geçin .
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ne haşatı dalga geçiyorsunuz sanırım. Hiç bir şey yok bu olayda.
    Ben alacak olsam bu fotoyu görüp, serviste yapıldığını da görürsem alır geçerim.
    Aracın değeri de ciddi falan düşmez. Hızlı piyasada esmesi okunmaz bile.

Bizi nasıl buna getirirler aklım almıyor. Sanki bir organı kurtarmaya çalışıyormuşuz gibi kurtarılabilecekse değişmesin diye düşünüyoruz hepimiz böyleyiz ama. Varsın değişsin yeni takılan neden düzeltilmiş eskiden kötü olsun aklım almıyor.
    Eskiden düzeltilemeyecek kadar büyük hasarlar değişirdi bu yüzden değişmek kötü sayılabilirdi ama servis şu an her şeyi değiştiriyor fotosu varsa varsın değiştirsin ne olucak anlayamıyorum.
  • Madem Hasarı saklama niyetiniz yok keşke farkli açılardan da plakaniz görünürde de hasari koysaydiniz.

En azindan sizi sattiginiz kişi satarken zorlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 30 Ağustos 2022; 8:27:45 >
  • Tabi mevcut fotoğraflar onları alıcıyla paylaşırım mutlaka.
  • Sıfır araç için sanayide kafamı yoracağımı sanmıyorum. Tramer kaç çıkarsa çıksın, tertemiz serviste yapılsın taraftarıyım.

• Öncelikle geçmiş olsun. Tüm işlemleri serviste yapılan aracın tramer kaydı yüksek çıksa da her şey kayıt altında olduğundan soru işareti olmaz. Bununla birlikte bu tip tekerden vurma kazalarında şasede eğilme meydana gelebiliyor. Böyle bir durum olursa başınız ağrıyabilir.

• Geçmiş olsun.

Kaza nasıl oldu? Sağ taraftan darbe almışsınız. Uyarı, levha, ışık vs olmayan durumlarda yol sağdan gelenin hakkı oluyor, kusurun hepsi karşı tarafa çıkmayabilir.

• 5.000 km'deki aracımı servis hariç kimseye elletmem, ne kadar masraf yazarlarsa yazsınlar. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.