2023 model aracım talihsiz ufak bir kaza sonucu stop kırıldı malum cam değişimi olmuyor bayinin sıfır stop için verdiği fiyat 8500 çıkmalar 5bin civarı yazıyor o yüzden gereksiz buluyorum. Tamir olarak şehrimde bir tane yapan var anladığım pleksi ile uç kısmına kaynak yapacak cama eklenen kısımdan ister istemez çizik gibi yeri belli olacak fiyat olarak 1500tl dedi. Fazlasıyla kararsız kaldım acaba tamir sonrası çok kötü görünür mü içerisine su sızma ihtimali olur mu muayenede vs sorun olur mu diye. Yoksa bayiye sipariş verip 8500e değiştireceğim hangisini yapmam doğru olur.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Stop Tamiri Yaptırmak mantıklı mı ?
-
-
Tamir ile uğraşmayın bayiden sıfır alıp taktırın...
-
Bende tamir işi içime aman aman sinmedi sonradan gene değiştirmem gerekirse boşa harcanmış bir ücret olacak sadece ufak bir kırık için stopu komple değiştirip o kadar ücret ödemek zoruma gidiyor yani stop komple kırılmış olsa 8500 normal bir fiyat yoksa orjinal parça olarak ama ucu kırılan stop için fazla geliyor sadece
-
Ben olsam tamir ettirirdim. 7bin TL az para mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun çıkarmayacağına ve düzgün görüneceğine emin olsam bende ettireceğim ama sonradan su alma vs olursa çöpe giden bir para olacak gibi geliyor sadece
-
tamir et geç hocam.
yazık dünya para, artık yapıştırıcılar o kadar kuvvetli ki, sızdırma falan olmaz sanırım...
-
Sizi bilmem de ben olsam tamir ettirirdim…Hani hem köşede büyüyecek bir yerde de değil hemde çalışmasında sorun yok…
Tamir yaptıracağınıza çıkma parça kovalayın.
Gözüme batmıyor diyorsanız silikonlayin geçin.
Çıkma parçalara baktım 5bin civarında düzgün sorunsuz olanlar o kadar verdikten sonra 8.5 bin e orijinal değişim yapmak daha mantıklı geldiğinden çıkmayı yazmadım
Hiç uğraşmayın orjinal değiştirin geçin. Stop 8500 lira hemde orjinal bence bu dönemde gayet uygun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamir ettirin sonra üstüne şeffaf folyo çektirin su almaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence tamir etmeyle uğraşmayın ama orjinal stop lambasınada o kadar para vermeyin.
Yapılabilecek en mantıklı hareket yan sanayi (ama kaliteli olanlardan) stop lambası alıp takmanızdır ben öyle yapmıştım.
Mesela benim aracın stop lambasını internetten sipariş etmiştim fiyatı 2.500TL idi orjinali 2 kat daha pahalıydı.
Halen kullanmaktayım 1 sene oldu sorun yaşamadım.
-
-
Sana katılmıyorum, benim aracımda sol stop orjinal sağ stop yan sanayi ama hiç sırıtmıyor arkadan bakınca ikiside nizami duruyor yan sanayi olduğunu anlamazsın.
Eğer kaliteli olanlardan alırsa sorun yaşamaz.
Ayrıca böyle bant silikon atınca çok pespaye duruyor.
Üçün beşin hesabını yapmadan bir stop almak zor olmamalı.
-
Araç henüz 1 yaşında yan sanayi araştırdık ama o konuda da sonuç alamadım 5yıl garantili araç tamiri güzel işçilikle yapabilir mi onu bilmiyorum tamiri kötü olup su alırsada sorun açabilir diye endişem var o yüzden aslında kararsızlığım
-
orası nasıl kırıldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceki attığım fotoğraflarda da görüldüğü gibi tam ordan otopark çıkışında korkuluğa çarptı
Orayı bantlayın, 5-10 gün bekleyin sakin kafayla karar verirsiniz.
Acele etmeyin, yanlış karar çıkmasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu şekil koli bandı ile bantladım şimdilik herhangi bi yağmur filan durumunda sorun açar mı bu süreçte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- anahtarsız çalıştırmada dikkat edilmesi gerekenler
- audi a1 alınır mı
- d1 ehliyet yenileme
- arabada sıcak klima benzin yakar mı
- benzinli araba kaç devirde kullanılır
- togg sedan ne zaman
- passat 2022 fiyat listesi
- ford f-line fiyat
- ford puma gen e
- tesla batarya ömrü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X