Şimdi Ara

Tampon çiziklerini kaskodan yaptırmak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamponun sağında solunda çizikler var. Bir de plakaya yakın yerde 5 cm çatlak. Kozmetik bir sorun sadece. Ancak temiz görünmesini istiyorum.

Aracı aldığım şahıs sağ olsun daha önceki iki işlemi de yetkili serviste kayıtlı şekilde yaptırmış. Alırken içim rahat aldım. Zaten toplamda 1000 lira olan kozmetik işlemler...

Ben de yetkilide kayıtlı şekilde yaptırmak istiyorum. Bu tür işlemler satma sırasında sorun teşkil eder mi?

• kaskoyu bozdurmak yerine sanayide nakit paranla boyat. veya kaskoda mini onarım klozu varsa, onunla ücretsiz yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Ocak 2020; 22:0:40 >
  • Mini onarım tramerde gözükmez demi abi

Küçük çizik için hasar kayıtsız arabasına tramer yazmasınlar adamcağızın
  • İleride yetkilide yaptıracağım büyük ihtimalle. Mini onarım nasıl olur, onu da soruşturacağım iyice.

Her şeyi kayıtlı olan araç yerine gidip tramersiz ama hasarının ne olduğu, nerede yapıldığı belli olmayan araç alan da alsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

İleride yetkilide yaptıracağım büyük ihtimalle. Mini onarım nasıl olur, onu da soruşturacağım iyice.

Her şeyi kayıtlı olan araç yerine gidip tramersiz ama hasarının ne olduğu, nerede yapıldığı belli olmayan araç alan da alsın :)
    Kaskonda mini onarim varsa 6 ayda on tampon diger 6 ayda arka tampon boyat mini onarim kaskoyu bozmaz
  • Kaskondan yaptir. Boşuna mı kasko yaptırıyoruz.
  • Mini onarım 400 lira ve üstü olan işlemleri tramere yansıtıyor diye biliyorum fakat yansıtması çok da önemli değil, plastik tampon boyatıyosunuz alt tarafı, tampon boyası için de satarken fiyat düşmenizi isterlerse eğer gönül rahatlığı ile küfür edin karşınızda ki kişiye. Hem bedavadan rahatlamış olursunuz hem de gereksiz diyaloglardan kendinizi kurtarmış olursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Mini onarım tramerde gözükmez demi abi

Bu konuyu sigortacı bir arkadaşa sormak lazım. Sonuçta tampon boyanması. Boyatılmadan önce ve sonra fotoğraf çeksin arkadaş.
  • Cevaplar için teşekkürler. Tüm fotolar bende kayıtlı. 5 cm'lik çizikler, aşınmalar var. 5 cm de plastikte çatlak.

Kaskodan yaptıracağım. Bunun için üstte arkadaşın da dediği gibi ölücülere fiyat kırdırmam.
  • turrkka T kullanıcısına yanıt
    yaptırıp sonucu buraya yazarsanız bizde değerlendiririz.Benimde aklımda olan bi mevzu bu mini onarım hiç kullanmadım şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Mini onarım tramerde gözükmez demi abi

gözüküyor ama kasko şirketine göre değişebilir. mesela benim araçta anadolu sigorta kasko vardı, 2018 şubat'ta sağ arka kapı alt kısım lokal boya ve göçük düzeltme için kasko'nun mini onarım hakkını kullandım. mini onarımdan halledildi ancak 250 tl mini onarım yazan bir tramer kaydı oluşturdular. mini onarım'ı niye tramer'e yazdınız tramer'i olmayan aracın tramer'i gözüktü diye kavga ettim ve kaskoyu iptal ettirdim. şimdi doğa sigorta kullanıyorum.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız

mini onarımı tramer kaydına yazıp kasko yaptıranı cezalandırmış oluyorlar

tramer olunca değer kaybı olabiliyo bazen
  • üstelik ufacık bir şey için yazdılar, elim kadar bir yumru vardı ilk sahibi kaldırım kenarına sürtmüş onu yaptırdım. bilseydim yaptırmazdım nazarlık olarak dururdu

uzun yıllar satmayı düşünmüyorum eğer satacak olsaydım mutlaka kayıp yaşardım sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.