Şimdi Ara

Hyundai Bayon Ufak kaza ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai bayon elite 2023 model araç parktan çıkarken korkuluğa denk gelmiş sol arka stop camı kırılmış birde siyah bölgede deforme var. Öncelikle stopta hiçbir sorun yok stopun yalnız camının değişme şansı var mı komple mi değişmeli o siyah piyano black kısım nasıl düzeltilir. Serviste mi dışarıda mı yaptırmalıyım cebimden mi karşılamalı yoksa kaskodan mı yaptırmalıyım??

Hyundai Bayon Ufak kaza ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun far tamiri yapan bi ton yer var camı değişiyorlar siyah bölgeye oje ile rötuş yapılır çok büyük bir olay yok kasko bozdurmaya gerek yok bence.

• geçmiş olsun hocam çok küçük bir kaza olmuş cana geleceğine mala gelsin cüzi bir miktar harcama ile tamir yapılır

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Servis ile görüştüğümüzde Far camı değişimi olmuyor su almaması için presli oluyor dedi far için ise %10 indirimle 8550 tl fiyat verdi. Tamir yapan yer var mı hiç araştırmadım acaba tamir yaptırsak ileride sorun olur mu değiştirmeli miyim tamir mi olmalı?

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt

servis yapmıyor o işlemi dışarıda firmalar yapıyor örnegin bu firma yardımcı olur size https://fartemizligi.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 21 Ekim 2024; 11:26:50 >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

bir firma ile görüştüm şehrimdeki farın ucuna dolgu şeklinde tamir yapabiliriz 1500tl camı komple değiştirebiliriz 3000tl dedi ama ikisinde de orjinali gibi olmaz tabi dedi. kararsız kaldım.

• Silikonla kapat geç derim hiç masrafa kasko bozmaya gerek yok basit bir şey su almasın yeter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ?

• Far camları ayrıca satılmıyor. Pleksiyi fara göre şekillendirip orijinali gibi yapıyorlar. Servis bu işlemi yapmaz, yapan farcılar var. Ya o tarz bir şey yapılır ya da çıkma alınır. Ama o süre zarfında farın o kısmını silikonla vs kapatın ki su almasın.

• ben olsam çıkma sağlam sol arka far alır değiştiridim...

• Sıcak silikon sık sonra da güzel zimparala o şekilde kullan. Araba bayon zaten şekli şemali garip ,kullan gitsin o şekil. Doluda arka far direk delinmişti , o şekilde 100 bin kilometre silikonla gezdik.

Ek olarak arkaya iki fara da hafif kırmızı film çekin baya gizlenir

Piyano kısma da sulu 2000 zımpara vur, çizgi kaybolacak ama vernik bozulacak sonra da orta kaliteli elle uygulanabilir ince pasta ve cila at çözülür. Youtube ya evde 2000 sulu zımpara ve pasta cila yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diktatör58 -- 21 Ekim 2024; 14:3:4 >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Far tamiri yapanlarda su alma vs problemleri olduğunu gördüm ona bile 3bin dediler zaten servis 8500 e orjinal değiştiriyor ya çıkma alıcam sanırım fiyatı servise yakın olursa da servisten değiştiririm artık napalım ama o piano black kısım sorun gibi duruyor

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Çıkmalar 5-6 bin civarında yazıyorlar buna birde işçilik vs eklersek biraz daha yükselir fiyat sıfırı 8500 hangisi mantıklı bilemedim

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt
    Hocam, o fiyatşar pahalı çıkma için. Aşağıdaki linkte 3 bin civarı diyorlar, arayıp sorun isterseniz.
    oto çıkma
    Hyundai Bayon Sol Arka Stop Yedek Parça Fiyatları
    https://www.otocikma.com/hyundai-bayon-far-stop-sol-arka-stop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

O 3bin yazanı da inceledim onunda uç kısmında kırık var sorunsuz olanlar 5bin gibi fiyatı var

• Bu yüzden acaba servisten orijinal mi değiştirsem diye düşünüyorum açıkcası ama böyle ufak bişi için de bu kadar meblağ genede gereksiz de geliyor

• ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.