Şimdi Ara

Kaza yaptım yetkili servis sizce ne kadar tramer çıkarır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corolla aracıma arkadan araç Carpti.yetkili servis sizce ne kadar tramer çıkarır??? Kaza yaptım yetkili servis sizce ne kadar tramer çıkarır? Kaza yaptım yetkili servis sizce ne kadar tramer çıkarır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netttt2627 -- 11 Aralık 2021; 0:49:58 >

• Tramer cikacak diye neden bu kadar korkuyorsunuz? Zaten kazada kusurlu 8/8 karsi tarafta olacak. Deger kaybi davasi acabilirsiniz. Araci satarken tabii ki kazasiz araclardan daha ucuza satacaksiniz ama deger kaybi bunun icin var. Gecmis olsun

Benim mesajimdan iki ustteki mesajiniz icin bunu yazdim.

• Geçmiş olsun hocam 7-10k civarı masraf var tahminen içeride görünenden biraz fazla hasar var gibi duruyor(bariyer,panel vs)...
    Kaza yaptım yetkili servis sizce ne kadar tramer çıkarır? resimdeki araç babamın arkadaşının 42.500 tl ye serviste onarıldı (bagaj,tampon,arka çamurluk,bariyer,panel,havuz,şasi kolu değişti)
  • toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Ne zaman değişti hocam bende sadece çamurluk ve havuz kısmı az içerde demirde de çok birşey yok ama yetkili servis neticede bagaj da birşey yok ama yetkili servis olsun faturası olsun taraftarıyım dışarıya göre yüksek ciksada fatura ki kaldı ki karşı taraf suçlu tramer durumu nasıl olur? Değer kaybı olur mu tampon değer kaybına girer mi bilmiyorim.tartisma yaratmak istemem ama aynı şekilde egea ile olsa arka yine bu şekilde kalır mıydı?
  • Hocam o araba ekimde tamirden çıktı (kaza ağustosta oldu) , çamurluk ve havuz sıkıntılı ise tutar daha yüksek çıkar eksper nasıl karar verir bilemiyorum.Serviste yapılsın kesinlikle tramer direk sizinkinde gözüküyor diye biliyorum...Değer kaybı alırsınız bence bizim arkadaş alacaktı... Resimde havuz ve panel kesilmiş şasi kolu değişmiş hali aracın (tabi onun durum baya kötüydü sol arka kapı açılmıyordu)
    Kaza yaptım yetkili servis sizce ne kadar tramer çıkarır?

• Geçmiş olsun hocam. Ankara'da araba kullanmak ne yazık ki işkence.

• toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Havuzda çok az sıkışma var kapıda bagajda çok şükür sıkıntı yok hatta belki park sensörü bile kurtarabiliriz dedi.karsi taraf yüzde yüz kusurlu oldugu için tramer çıkar mı bende sizce
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle
  • netttt2627 N kullanıcısına yanıt

Tramer çıkar diye biliyorum sonuçta sizin araca yapılan bir onarım...Yani park sensörü vs genelde değişiyor hocam ya benim arabanın sadece arka tampon değişmişti (el kadar bi ezik köşede) park sensörü çalışmasına rağmen değişmişti ...

• Tramer cikacak diye neden bu kadar korkuyorsunuz? Zaten kazada kusurlu 8/8 karsi tarafta olacak. Deger kaybi davasi acabilirsiniz. Araci satarken tabii ki kazasiz araclardan daha ucuza satacaksiniz ama deger kaybi bunun icin var. Gecmis olsun

Benim mesajimdan iki ustteki mesajiniz icin bunu yazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 11 Aralık 2021; 10:41:32 >
  • Tramer bu kadar sorunsa sizin için

Sigortayla anlasmali isininin ehli bi kaportacida yarı parasına çıkartabilirsin.
    Ben öyle yaptım.
  • hocam geçmiş olsun malesef sen istediğin kadar dikkat et

ben arkama da bakarak kullanıyorum aracı

arkamda duramayacağını kanaat getirdiğim araç olursa çekiliyorum yana

hatalı olmak veya olmamak değil konu ;

konu şu : aracın servise gitmesi gelmesi tamirdi kaskoydu uğraş dur

Allah yardımcınız olsun

• speedman kullanıcısına yanıt
    Harfi harfine katılıyorum
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Korkma dahil aksine trameri olmayıp boyalı araç almaktansa trameri belli olup yüksek tramerli servis kayıtlı aracı tercih ederim
  • Geçmiş olsun.
    Tampon değişir. Tampon altı etek grubu diye geçen parçalarda ne var ne yok duruma göre biraz çektirme yapılabilir.
    Tampon değişimi ve boyaması 2-3 bin tutar. Görünmeyen kısımda ne çıkarsa üstüne eklenir.

Siz kendinizi 6 7 bin çıkacak gibi hazırlayın. Şu piyasada hiç bir şey değil. Sıkmayın canınızı.
  • 15 20 bin arasi bir masraf cikar muhtemelen. Karsi tarafin sigortasindan da deger kaybi talep edebilirsiniz.
  • fractal design kullanıcısına yanıt

Su anda tampon degisimi ve boyanmasi 7 bin civarinda. Dediginiz rakamlar yakin gecmiste kaldi artik.

• netttt2627 N kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman tamam. Şimdiden cok geçmiş olsun canınızı da hiç sıkmayın hallolur her şey. Kasko varsa ikame araç da isteyin mağdur da olmayın. Değer kaybı olayı da birkaç ayda çözülüyor haberiniz olsun
  • tafo0911 T kullanıcısına yanıt

Muhtemelen haklısınız. Her şey gibi yedek parçalar da bir hayli zamlandı. Tampon değişimi ve boyanması 7.000 TL civarı tutar. Üstüne sök tak işçilik ve alttaki parçaların düzeltilmesi vs ile 10.000 TL'yi rahat geçer.

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Atiyorum 20 bin hasar çıktı diyelim değer kaybı ne kadar alıyoruz ya da almak için ne yapmam gerekiyor artı serviste herşeyi faturası mevcut bu aracı satmam istesem hatasız olan bir araçla ne kadar fiyat farkı olur ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.