< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaza yaptım yetkili servis sizce ne kadar tramer çıkarır? (2. sayfa)
-
-
Benimde bugun çıktı hocam. Şasi arka sol kol onarımı ve boya artı şase çektirme yapılmis.bunlar satarken bana sıkıntı çıkarır mı netice de yetkili servis de yapıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ABS siz bir era ve kaygan zemin :/
Geçmiş olsun
7-10 bin civarı çıkabilir
Bagaj havuzunda ezilme varsa 15 e dayanır.
Endişelenecek bir durum yok hocam,eski sağlamlığı neyse o oldu.Toplam ne kadar masraf çıktı onu yazabilir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satışta piyasa şartlarına göre bir miktar değer kaybı olacaktır ama kafanıza takmayın lütfen ... Değer kaybı davası açacaksınız değil mi hocam ?
Yapılan işlem + km + yaş + piyasa rayiç bedel gibi formülü var onun
değer kaybı hesaplama araçlarıda var oradan hesaplaya bilirsin
Şase lafını duyan herkes kacar soyliyim servis abartmış değer kaybı alırsın da satman aşırı zorlaştı keşke iyi bı kaortacidan fikir alıp gitseydin mesala benim ustam bunda şaseye girmeden temiz hallederdi cidden sıkıntılı yani hem hasar kaydı korkunç gelecek hem de tramer de detay sorgulayan vatandaş şase işini görünce ya hemen kaçacak ya da fena Fiat kıracak .şimdi herkes serviste yapılan aracı tercih ederim der doğrudur ama işin realitesi öyle değil Satarken gorursunuz
Fiyat ne cikti toplam
Ben kendi adıma servis kayıtlı trameri olan aracı tercih ederim.oyle yaptığım da çok oldu.
26 bin tl. İki LED far fiyatı bile değil.
Geneli öyle değil siz bilirsiniz ben durumu söyledim para araç sizin karar sizin
Benimde ilk tercihim serviste onarilan aractir ama sase dogrultma yazan araci ben almam.
2 ay önce benim araca da arkadan çarptılar, görünürde daha az hasar var gibiydi ama serviste 13 bin lira çıktı. Bagaj kapağı değişti.
Ankara sürücüleri iyice kafayı sıyırdı. Ne anlıyorlarsa dip dipe gitmekten. Öndeki araçla araya fren mesafesi bırakıyorum, selektör yiyorum. Arkamı kollamaktan ben de ondekiine çarpacağım diye korkuyorum.
Valla yaya geçidinde durmaya çekiniyorum arkadaki tam gaz geliyor.gel de yayaya yol ver hadi
hocam ne gerekiyorsa yaptır değer kaybında baya etkisi oluyor o panel boyanmasını düzeltilmesini vs. benim bayiden alalı 2 hafta olan aracıma arkadan çarptılar pek bişey yoktu ama bagaj kapağı havuz sacı vs boyandı 200 bin tllik araca 8000 tl değer kaybı almıştım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X