Şimdi Ara

silinsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
24
Favori
27.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    14,98

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the show must go on kullanıcısına yanıt
    Nasıl hikaye hocam bayide olmaz dedi müşteri hizmetleride bildiğiniz bi yol varsa söylermisiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • djlively kullanıcısına yanıt
    bildiğim bir yol yok biz gittik o saydıkları illerin dışındayız ve geçişi yaptılar şimdi ya hedefledikleri kota doldu burun kıvırıyorlar yada heryer bir olmuyor demekki forumdada çoğu kişi farklı illerden geçiş yaptı belkide süresi bitmiştir ttnet elemanları çoğu bilgisiz adamlara data hattı almak istiyorum diyorum işyeriniz olmadan veremeyiz diyor başka bir bayiye gidiyorum şak çıkartıyor veriyor data hattı tuhaf yani ben wifi modem kullandım mesela data hattı vardı içinde onu ses hattına çevirene kadar göbeğim çatladı mesela adam bilmeden sallıyor yok hayır geçmez beyfendi diyor onlara uysak hat elimizde patlayacak geçmiyor diye ama geçti mesela gibi gibi saymakla bitmez umarım süresi dolmamıştır ve geçişinizi yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 23 Haziran 2024; 0:53:32 >
  • Bazı büyük bayiler var, mesela istanbulda 4 5 şubesi, Tekirdağda 2, izmirde Ankarada felan şubeleri oluyor. Biz istanbuldakine gittiğimizde, onlar Tekirdağdaki şube üzerinden yapıyor veya yaptırıyor işlemi. Benim tahminim bu yönde.
    Sıradan Telekom bayileri haliyle bunu yapamıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djlively kullanıcısına yanıt
    bir ara her ilden geçilebilir şekildeydi tarife il kısıtı yoktu. arkadaş muhtemelen o il kısıtı olmayanına geçti. onun süresi vardı ve bitti. bu da sitelerindeki il bazlı olan.

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    Evet bazı büyük bayiler yapıyor ama ben yaptıramadım tanıdık biri olsa halleder hemen konyada bulamadım

Çok ilginç. Amaç ne acaba?

• hotspot modunda bilgisayardan youtube izleme sınırsız mı yoksa 30gb kotadan mı düşüyor?

• youtube bazen düşmüyor bazen de tamamen düşüyor.

youtube premium kullanıyorum

insta ve twitter anlayamadım düşüyor mu düşmüyor mu

Bende de premium var şimdi bu tarifeye geçsek kotamızdan mı yiyecek?

Çözüm bulunamadı mı?

Ek olarak İzmir deyim bu tarife ye nasıl geçebilirim başka ile geçmeden?

• Youtube kotadan gidip gitmedigini nasil anliyorsunuz ?

• Bu tarifeye geçtim deneyimlerim şu şekilde.

Hotspotla youtube'a girerseniz 30gb kotadan yiyor. Telefonda tarayıcıdan youtube'a girerseniz 30gb kotadan yiyor. Telefonla uygulamadan youtube'a girerseniz, shortslar kesinlikle kotadan yiyor, normal videolar ise bazen yiyor bazen yemiyor. Youtube premium kullanıyorum. Bilgisayarı bağlayıp bilgisayardan müzik dinlerken aynı anda telefonda uygulamada video izlersem, bu tarz iki işlemin aynı anda internet kullandığı durumlarda youtube kullanımım 30gb kotadan yiyor. Sadece telefondan mobil uygulamadan girersem ve başka bir şey internet kullanmıyorsa orda bazen kotadan yiyor bazen yemiyor. Diğer sosyal medyaları kullanmadığım için bilgim yok.

Sil süpür uygulamada yok şu anda.

Arama gelince bağlantı 4.5g'den 3g'ye geçiyor.

İnternet hızı vodafone'dan daha iyi.

Ek olarak, apn adına wap yazma yöntemini denedim onu yapınca internet hiç gelmiyor. internet apn olarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evliya Bilmem Kim Hazretleri -- 4 Temmuz 2024; 14:28:36 >

• Zamlı halide iyi ama zamsız daha iyiydi..

• youtube premium kullanırken almıştım paketimden düşmüyordu sonra kartta sorun olmuş iptal olmuş bir süre free kullandım ilk fırsatta da tekrar premium aldım çok saçma bir şekilde şu an her video düşüyor paketten.

turk telekom ne yapıp edip bir şekilde sıkıntı sorun çıkarıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.