Şimdi Ara

Twittera üye olunca rehberdekilere bildirim gidiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üye olurken telefon numarası istedi verdim bende. Rehberdekilere bildirim gider mi acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter Hesabı Açınca Rehberdekilere Bildirim Gider mi?

Twitter hesabı oluşturduğunda, rehberindeki kişilere bildirim gitmez. Kişi listen ("Rehber") Twitter'a bağlı değildir ve hesabını açtığında herhangi bir bilgilendirilme yapılmaz.

Twitter'da "Kişi Listesi" Nedir?

Twitter'ın "Kişi Listesi" özelliği, takip etmediğin ancak etkileşime geçtiğin kişilerin bir listesidir. Bu listeye telefon rehberindeki kişiler veya e-posta kişileri eklenebilir.

Twitter Hesabı Açınca Bildirim Giden Durumlar

Twitter'da yeni bir hesap açtığında aşağıdaki durumlarda bildirim gidebilir:

• Takip ettiğin kişiler
    • Seni takip eden kişiler
    • Hesabınla ilgili bir eylem gerçekleştiren kişiler (ör. bir tweetini beğenmek veya retweetlemek)
    • Twitter'ın kendisinden (ör. güncellemeler veya güvenlik uyarıları)

Gizlilik Ayarları

Twitter gizlilik ayarlarını kullanarak, başkalarının seni bulmasını veya takip etmesini engelleyebilirsin. Bu ayarlar, hesabındaki "Ayarlar ve Gizlilik" bölümünden yapılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben sosyal medyaya numara eklemiyorum facebook un önerme algoritmasının ekmeğine yağ sürmek istemem. hoş zaten kullanmıyorum sayılır sadece ayda bir ..
  • Bildirim gitmez ama numaranı Twitter'da ararlarsa bulabilirler.

Bunu engellemek için: Ayarlar - Gizlilik ve Güvenlik- Bulunabilirlik ve kişilerden iki tiki de kaldır.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Onu kaldırdım hocam sonra numarayı da sildim. Hiç sevmediğim bir şey herkese ilan edilmesi.
  • Rehberindeki twitter kullananlara gidebilir diye düşünüyorum. örneğin '' Rehberinizdeki boğaziçili zekiye'yi takip edin '' gibisinden bir öneri çıkabilir karşılarına.

Ama emin değilim, millet sadece ona buna salladığı için twitteri yükleyip silmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Onu kaldırdım hocam sonra numarayı da sildim. Hiç sevmediğim bir şey herkese ilan edilmesi.

Sorun yok o zaman hocam.

Tikleri kaldırdıktan sonra numarayı silmesen de bulunmazsın ayrıca.

• Evet gidiyor bildirim. Bana çok geldi , kişilerinizden “....” Twitter a katıldı diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • God damn it...
  • Bana bazen “Kişi listendeki .... Twitter’da!” Diye bildirim geliyor.
  • Ohoo
    Köyünün muhtarına mektup bile yazıyorlar
  • Twitter gavur dolu kullanma

• Bir stalker daha amacına ulaşamadı.
    Görev başarısız.
  • orda da karı taklidi yapacaktı heralde rezil oldu  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.