gruptan ayrıldıysan nasıl mesaj geliyor belki beğendiğin sayfaların birinde sorun vardır beğendiğin sayfaları kontrol et işine yaramayanları beğenmekten vazgeç seçeneği ile kaldır
Bana da sürekli ileti geliyor bıktım o yüzden bütün gruplardan ayrıldım iyice çividi bu facebook.
Arkadaşlar aynı sorun bende ve konuşmaya dahil olan 360 kişide de var, grupların hepsini sildim,konuşmadan ayrılsan bile biri konuşmadan çıkınca veya konuşmayı silince otomatikmen tekrar konuşmaya dahil oluyorsun, yani belki on yıllar sürecek bir döngü yapmış psikopatlar. Yardımcı olabilecek olursa çok iyi olur, bir de facebook yetkililerine mesaj çekebileceğimiz bir link var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: masumsunsen
Arkadaşlar aynı sorun bende ve konuşmaya dahil olan 360 kişide de var, grupların hepsini sildim,konuşmadan ayrılsan bile biri konuşmadan çıkınca veya konuşmayı silince otomatikmen tekrar konuşmaya dahil oluyorsun, yani belki on yıllar sürecek bir döngü yapmış psikopatlar. Yardımcı olabilecek olursa çok iyi olur, bir de facebook yetkililerine mesaj çekebileceğimiz bir link var mı?
gruba gir sağ üst tarafta bildirim butonu yer alıyor onun hemen yanın da bir çark var ona tıkla gruptan ayrıl de, sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır. ayrıca facebook'tan her hangi bir yetkiliye mesaj çekemezsin bir sorunun varsa zaten orada sana yardımcı olacak sayfalar bulunmakta oradan halledersin
Hocam üye olduğum grup kalmadı, hepsinden çıktım. Halen günde 100 mesaj geliyor. Faceye mesaj attım bu arada, biri linkini verdi ama bir işe yaramadı, çözmediler sorunu.
ben ve birçok arkadaşımdada aynı sorun var her dakika bilmemkim gruptan ayrıldı diye mesaj geliyo çıkmakta fayda etmiyo kader gibi öyle kaldı günlerdir mesaj yağıyo :S
G:elen bildirimin yanında çarpı olacak (x) Tıkla bilirim almayı keser o gruptan.
yok hocam herşeyi denedim 300 400 kişilik guplar biri çıkınca mesaj geliyo tekrar tekrar aynı döngüye giriyosun çıksanda arşivlesende ayrılsanda fayda etmiyo
Arkadaşlar bu soruna bi çözüm bulabilen varmı? Çıldırmak üzereyim artık
çok saçma bısey bende de var anasını satayım yaw :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme