Şimdi Ara

Facebook beğenmekten vazgeçince bildirim gider mi(Gitmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
36.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlışlıkla birinin profil fotoğrafını beğendim, sonra beğenmekten vazgeçtim.Kız bu süre zarfında çevrimdışıydı.Ona şimdi bildirim gider mi gitmez mi

Edit: Gitmiyormuş beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 29 Mart 2015; 16:29:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Facebook Beğeni Geri Alınca Bildirim Gider mi?

Facebook'ta Beğeni Geri Alma

Facebook'ta yanlışlıkla beğen butonuna bastığında, beğeniyi geri almak isteyebilirsin. Ancak beğeniyi geri alınca bununla ilgili bir bildirim gidip gitmeyeceğini merak edebilirsin.

Beğeni Geri Alma Bildirimi

Facebook'ta bir beğeniyi geri aldığında, bu işlemle ilgili herhangi bir bildirim gönderilmez. Beğenme eylemi sessizce kaldırılır ve beğendin o gönderi artık profilinde veya haber akışında görünmez.

Yorum Silme Bildirimi

Bir yorumu sildiğinde, bu işlemle ilgili bir bildirim gönderilir. Ancak bu bildirim sadece yorumun sahibi kişiye gider. Beğendiğin gönderinin sahibi yorumunu sildiğin konusunda bilgilendirilmez.

Önemli Not:

Bazı durumlarda, beğenini geri aldığını fark eden kişiler sana mesaj gönderebilir veya yorum bırakabilir. Ancak Facebook'un kendisi, beğeni geri alma işlemiyle ilgili herhangi bir bildirim göndermez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gider ,hem ne olacak korkma insan bişey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenmeninbir yolu var. yeni bir hesap aç, beğen sonra geri çek. sonra diğer hesaba gir bak neler olmuş
  • yemez kız seni korkmayın lan bu kadar

• Gider

• quote:

Orijinalden alıntı: büyükharfkullanmayanadam

gider ,hem ne olacak korkma insan bişey olmaz

Çok şey olacak durumlar karışık ya Yemin ederim açılmayı düşündüğüm kıza açılamicam artık
  • Hesabini dondur. Facebook kullanicisi beğendi yazar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

quote:

Orijinalden alıntı: büyükharfkullanmayanadam

gider ,hem ne olacak korkma insan bişey olmaz

Çok şey olacak durumlar karışık ya Yemin ederim açılmayı düşündüğüm kıza açılamicam artık

ekli mi arkadaş facesinde yoksa deilmi deilse kötü

• @Steinway23
    Ulan tam yapacaktım kız çevrimiçi olmuş, her şey geçti artık şans yok yaa

@büyükharfkullanmayanadam
    ekli hocam ekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 29 Mart 2015; 15:11:47 >
  • Kısmet onaymış belkide
  • hocam ne olacak ki , beğenmekle ne olabile alt üst foto beğendin bişey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Kısmet onaymış belkide

Kısmet kapanmış oldu.Hiç muhabbetim yok aylardır ekli bende.Yarın tanışacaktım ama vazgeçtim.Hayır profil fotoğrafı da değil beğendiğim, 3 yıl önceki fotoğrafı.Tüm fotoğraflarını karıştırdığımı anlayacak şimdi
  • geri çekmeseydin keşke
  • quote:

quote:

Kısmet onaymış belkide

Kısmet kapanmış oldu.Hiç muhabbetim yok aylardır ekli bende.Yarın tanışacaktım ama vazgeçtim.Hayır profil fotoğrafı da değil beğendiğim, 3 yıl önceki fotoğrafı.Tüm fotoğraflarını karıştırdığımı anlayacak şimdi

Tamam işte kıza bu şekilde sinyal göndermiş oldun, belkide böylesi daha iyi olacak.

• quote:

quote:

quote:

Kısmet onaymış belkide

Tamam işte kıza bu şekilde sinyal göndermiş oldun, belkide böylesi daha iyi olacak.

Allahtan umut kesilmez ama kız bana olumlu bi sinyal vermezse mümkün değil gidip konuşamam artık

Edit: İşte bunlar hep fakirlik.Benim de senin gibi iphone 5'im olsa böyle olmayacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 29 Mart 2015; 15:22:34 >

• Kesin seni herkese anlatacak rezil Olcan pis sapık seni.

• Beğenmekten vazgeçince bildirim gitmez rahat ol. Ama tekrar beğenirsen bildirim gider.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kısmet onaymış belkide

Allahtan umut kesilmez ama kız bana olumlu bi sinyal vermezse mümkün değil gidip konuşamam artık

Edit: İşte bunlar hep fakirlik.Benim de senin gibi iphone 5'im olsa böyle olmayacaktı

Varda ne oluyor hocam boş boş whatsapp facebook dolanıyorum heyecan lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Şırnaktahalayçeker

Beğenmekten vazgeçince bildirim gitmez rahat ol. Ama tekrar beğenirsen bildirim gider.

Hocam herkes gider diyor ama emin misin
  • daha iyi ya işte kızlar sever böyle şeyleri ben mesela bi kızın en çirkin olan eski fotosunu beğenirim mesela daha iyi olmuştur akşam bi meseja at konuş öyle gidip çat diye konuşursan kız hayır der muhabbet et kız niyetini bilir zaten çok iyi olmuş bilmeden doğru bişi yapmışsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.