Şimdi Ara

Pall Mall Turuncu nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasıldır bu sigara,boğaz yakar mı,koku yapar mı? Benim için boğazı yakmaması çok önemli. Marlboro Red One düşündüm ama ağır diyorlar. Bilemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Pall Mall Turuncu: Kapsamlı Bir İnceleme

Pall Mall Turuncu Sigara

Pall Mall Turuncu, Philip Morris tarafından üretilen bir sigara markasıdır. Amber karışımı ile üretilen turuncu renkli bir paketle ayırt edilir. Turuncu Pall Mall sigaraları, geleneksel Pall Mall sigaralarının daha hafif bir versiyonu olarak pazarlanmaktadır.

Pall Mall Turuncu'nun Özellikleri

• Turuncu renkli bir paket içinde gelir.
    • Amber karışımı ile üretilir.
    • Diğer Pall Mall sigaralarına kıyasla daha hafiftir.
    • 10'lu veya 20'li paketlerde mevcuttur.

Pall Mall Turuncu'nun Yorumları

Pall Mall Turuncu sigaralar, sigara içenler arasında karışık yorumlar alır. Bazıları daha hafif tadını ve amber karışımını takdir ederken, diğerleri geleneksel Pall Mall sigaralarının daha güçlü tadını tercih etmektedir.

Pall Mall Turuncu Hangisi İyi?

Pall Mall Turuncu sigaraların iyi olup olmadığı, kişisel tercihlere bağlıdır. Daha hafif bir sigara arayanlar Pall Mall Turuncu'yu tercih edebilirken, daha güçlü bir sigara isteyenler diğer Pall Mall sigara çeşitlerine yönelebilir.

Pall Mall Amber Nasıl?

Pall Mall Amber karışımı, amber tütün yapraklarının bir harmanıdır. Bu karışım, Pall Mall Turuncu sigaralarına daha tatlı ve yumuşak bir tat verir.

Pall Mall Turuncu ile Pall Mall Amber Arasındaki Fark

Pall Mall Turuncu ve Pall Mall Amber, aynı amber karışımını kullanmasına rağmen farklı ürünlerdir. Pall Mall Turuncu, turuncu renkli bir paket içinde gelirken, Pall Mall Amber kahverengi renkli bir paket içinde gelir. Ayrıca, Pall Mall Turuncu daha hafif bir sigaradır, Pall Mall Amber ise daha güçlü bir sigaradır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pal mal ney la winston light iç.

Ucuz olsun diyorsan mavi anadolu.
  • sağlığa zararlıdır
  • Kagit gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 4 Ocak 2014; 23:46:35 >
  • Tadı fena değil. Kokusu çıkmıyor lanet bişey.
  • Boğazdan akar miss gibi hiç yakmadan hafif ve harika sigaradır
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Tadı fena değil. Kokusu çıkmıyor lanet bişey.

herkes bişey söylüyor yahu :D
  • Boğazı yakmıyor diyebilirim. Tat olarak gayet iyi bence. Ama o kokusu var ya o kokusu. Öğlen 2-3 tane iç ertesi sabaha kadar durur ellerini yıkamazsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Boğazı yakmıyor diyebilirim. Tat olarak gayet iyi bence. Ama o kokusu var ya o kokusu. Öğlen 2-3 tane iç ertesi sabaha kadar durur ellerini yıkamazsan.

boğazı yakmaması sebebiyle şimdilik artı puan aldı benden :D ama sözlüklerde falan izmariti koku yapmıyor diyorlardı.
  • çok düşük nikotin değerleri var içmemiş gibi oluyorsun zaten. en azından bana göre öyle
  • Üzerinde pek yapmıyor ama elinden de çıkmıyor.
  • Yıllardan beri bir çok sigara değiştirdim zamlardan önce en kaliteli ucuz sigaraydı. Kırmızısını içiyordum fakat bu gidişle kaçak sigara içmek zorunda kalıcam.

Esrarın sigaradan daha ucuz olduğu bir ülkede yaşıyoruz resmen (Not: İkisinide içmeyin ikiside sağlığa zararlı)
  • güncel
  • kötü,red abartılıyor yaktığı falan yok,parliament uzun al olmadı tütün al sar(hafif nemliyken kulllan)
  • İgrenc bana gor bi paket aldim evi les gibi kokutuyor ellerin kokusunu hic soylemiyorum. Larkla birlikte ictigim en kotu sigaradir kendisi bana gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrimci Penguen

Arkadaşlar nasıldır bu sigara,boğaz yakar mı,koku yapar mı? Benim için boğazı yakmaması çok önemli. Marlboro Red One düşündüm ama ağır diyorlar. Bilemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Red one ağır ha?
  • camel soft
  • Pall mall turuncu su buharıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Devrimci Penguen

Arkadaşlar nasıldır bu sigara,boğaz yakar mı,koku yapar mı? Benim için boğazı yakmaması çok önemli. Marlboro Red One düşündüm ama ağır diyorlar. Bilemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Red one ağır ha?

red one'in filtresi degisikmis o yuzden daha agir hissetmemize sebep oluyormus falan filan. Pall Mall turuncu dan baska hafif sigara bulamadim varsa soyleyebilirsiniz ayrica red one heryerde bulunur mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.