Şimdi Ara

DUNHILL BLUE İstanbulda Nerden Bulunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abim dubai'den gelirken Dunhill'in bu sigarasını getirmişti. Bi tane kız arkadaşıma verdim ve çok beğendi Acaba bunu istanbulda satan bir yer bulabilirmiyim?

Dunhill Blue olarak geçiyormuş, resmini aşşagıya ekledim. Yanlız aradığım beyaz filtreli modeli.

Teşekkürler

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

DUNHILL BLUE İstanbul'da Nereden Bulunur?

Dunhill Blue, İngiliz lüks tütün ürünleri markası olan Dunhill tarafından üretilen bir sigara markasıdır. İstanbul'da Dunhill Blue sigaralarını bulmakta zorlanıyorsanız, aşağıdaki yerleri kontrol etmeyi deneyebilirsiniz:

• Yetkili Bayiler: Dunhill sigaraları, yetkili bayilerden ve tütüncü dükkanlarından satın alınabilir.
    • Tekel Bayileri: İstanbul'daki birçok Tekel bayiinde Dunhill Blue sigaraları satılmaktadır.
    • Online Satıcılar: Getir, Yemeksepeti ve Amazon gibi online satıcılar da Dunhill Blue sigaralarını teslim etmektedir.

Dunhill Blue, "double blue" olarak da bilinir ve markanın en popüler sigara çeşitlerinden biridir. Yumuşak ve zengin bir tada sahip, orta sertlikte bir sigaradır.

İstanbul'da Dunhill Blue sigaraları ararken, aşağıdaki anahtar kelimeleri kullanarak arama yapabilirsin:

• Dunhill Double Blue
    • Dunhill Sigara Türkiye'de Satılıyor Mu
    • Dunhill Double Blue Yorum
    • Dunhill Double Blue Nasıl
    • Dunhill Sigara Nerede Satılır
    • Dunhill Double Blue Nedir
    • Dunhill Double Blue Yeni Sigara

Bu anahtar kelimeleri kullanarak, Dunhill Blue sigaralarının İstanbul'daki mevcutluğuna ilişkin en güncel bilgileri bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cuğara sağlığa zararlıdır. (Çaktırmadan up)
  • enderden 1 paket kapabildiğim bu sigarayı ben de nerden bulabileceğimi merak ediyorum :)

ayrıca up !
  • Fotograf eklenmiştir

• yok mu bilen kimse yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

yok mu bilen kimse yaw

Rütbeni Hardcore P*rnographer diye okudum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.