Şimdi Ara

Telefon rehberinden sildiğim kişiler geri geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
77.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nasıl oluyor bilen var mı ? Rehberden siliyorum,aradan biraz zaman geçiyor hop sildiklerim geri geliyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Rehberinden Silinen Numaralar Neden Geri Gelir?

Telefon rehberinden silinen numaraları tekrar görünme sorunu, birçok kişi tarafından deneyimlenen yaygın bir durumdur. Bu durumun birkaç nedeni olabilir:

• Cihaz Senkronizasyonu: Telefonunuz bulut hesaplarınızla (iCloud, Google Drive vb.) senkronize edilmişse, silinen numaralar yedeklerden geri yüklenebilir.
    • SIM Kart Değişimi: Yeni bir SIM kart takmak, daha önce silmiş olduğunuz numaraların geri yüklenmesine neden olabilir.
    • Üçüncü Taraf Uygulamaları: Bazı üçüncü taraf uygulamalar, rehberinizle etkileşime girerek silinen numaraları geri yükleyebilir.
    • Telefon Güncellemeleri: Telefon yazılımı güncellemeleri, silinen numaraların geri yüklenmesine neden olan hataları düzeltebilir.
    • Spam ve Kimlik Avı Saldırıları: Bazı spam veya kimlik avı saldırıları, rehberinize istenmeyen numaralar ekleyerek bunları silinseler bile tekrar görünmelerine neden olabilir.

Rehberden Silinen Numaralar Geri Gelirse Ne Yapılmalı?

• Cihazınızı Senkronizasyonunu Kontrol Edin: Cihaz senkronizasyonunuzu kontrol ederek silinen numaraların yedeklerden geri yüklenmesini önleyin.
    • SIM Kartınızı Değiştirin: Yeni bir SIM kart kullanmak, silinen numaraları kalıcı olarak kaldırmaya yardımcı olabilir.
    • Üçüncü Taraf Uygulamalarını Kaldırın: Rehberinizle etkileşime giren üçüncü taraf uygulamaları kaldırın.
    • Telefonunuzu Güncelleyin: Telefon yazılımınızı en son sürüme güncelleyerek silinen numaraların geri yüklenmesine neden olan hataları düzeltin.
    • Yetkililere Başvurun: Spam veya kimlik avı saldırılarına maruz kaldıysanız, yetkililere başvurarak sorunu bildirin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O kişileri watsapptanda silmen gerekiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feysbuk

O kişileri watsapptanda silmen gerekiyor sanırım.

whatsap pek kullanmıyorum ama şimdi baktım rehberden silince ordanda siliniyorlar,ama bir şekilde geri geliyor.
  • Google yedeklemen vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisidiro

Google yedeklemen vardır

Olabilir bak,nerden kapatıyoruz yada bulup silicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Google yedeklemen vardır

Bende

Ayarlar>google(hesap bölümünde)>gmailini seç>senkronize et kişiler'in tikini kaldır bende bu şekil yapamazsan ayarlar ekranının ss atarsın

• quote:

quote:

quote:

Google yedeklemen vardır

Bende

Ayarlar>google(hesap bölümünde)>gmailini seç>senkronize et kişiler'in tikini kaldır bende bu şekil yapamazsan ayarlar ekranının ss atarsın

Sildikten sonra senkronize ettim,şimdilik oldu gibi.Birde ben geçenlerde birini eklemeye çalıştım,eve gelince farkettim eklememiş.Sonra başka birini eklemeyi denedim KİŞİ değişiklikleri kaydedilemedi dedi.Olan adama oldu sebebi ne sence ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Google yedeklemen vardır

Bende

Sildikten sonra senkronize ettim,şimdilik oldu gibi.Birde ben geçenlerde birini eklemeye çalıştım,eve gelince farkettim eklememiş.Sonra başka birini eklemeyi denedim KİŞİ değişiklikleri kaydedilemedi dedi.Olan adama oldu sebebi ne sence ?

Eklerken google kaydı mı seçiliydi telefon kaydı mı google kaydı seçiliyse belki ondan olmamıştır ama bilmiyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.