Şimdi Ara

mini sample parfüm nerede bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • piyasada onlarca parfüm var bunların her birini deneme imkanımız olmuyor ben mini sample orjınal parfüm örnekleri alarak parfümler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ve daha sonra bana uyan parfümlerin orjinallerini alıp kullanmak niyetindeyim bu 5-10 ml lik sample lar nereden bulunur her parfümcüde olur mu

• Dekant satanlar var internette, forumlarda araştırırsan bulabilirsin. Belki bu forumda da olabilir bakmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika ve Avrupa'da pekçok yerde ücretsiz dağıtıyorlar. Bizde yok hala böyle ücretsiz numuneler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Dekant satanlar var internette, forumlarda araştırırsan bulabilirsin. Belki bu forumda da olabilir bakmadım.

Ankara ya da kayseri de ttavsiyee edebileceğin bi yer var mi internet ten de alabilirim

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    İnternete bak hocam

• Parfummeraki forumuna bakabilirsiniz güvenilirdir

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

İnternete bak hocam

bu site güvenilir mi
    http://www.decantall.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam. Bakın yukarıda bir arkadaş tavsiyede bulunmuş, bende orayı tavsiye edebilirim bir kaç defa dekant alışverişi yaptım sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 24 Mart 2016; 21:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

piyasada onlarca parfüm var bunların her birini deneme imkanımız olmuyor ben mini sample orjınal parfüm örnekleri alarak parfümler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum ve daha sonra bana uyan parfümlerin orjinallerini alıp kullanmak niyetindeyim bu 5-10 ml lik sample lar nereden bulunur her parfümcüde olur mu

Hocam etrafta boyner ykm falan varsa oraya git aklımda şu parfüm var kokusuna bakmak istiyorum de koluna sıkar.Bir gün sıkmakla yetmez diyorsan farklı farklı şubelere git aynı taktiği uygula bir hafta boyunca ücretsiz parfüm kullanmış olursun :D Aynı mağazaya ikinci kere gidersen farklı parfüm ismi söyler bu sefer onu denersin. Ben olsam para vermezdim tester, sample için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.