Şimdi Ara

Individual Blue EDT Kullanan Var mı? PARFÜM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
26.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten parfüm araştırırken bu modele rastladım. Kullanan var mı, memnun mu? Yada 40 tl ye kadar başka parfüm öneriniz var mı? Açık parfüm almaya sıcak bakmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 25 Mart 2012; 23:28:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Avon Individual Blue EDT: Erkeklere Özel Bir Koku Deneyimi

Avon Individual Blue EDT, erkeklere yönelik modern ve canlandırıcı bir kokudur. Kokusu, özgüvenli, karizmatik ve sofistike erkekleri yansıtacak şekilde tasarlanmıştır.

Avon Individual Blue EDT'nin Özellikleri:

• Üst notaları bergamot, limon ve buz biberi aromasına sahiptir.
    • Orta notaları lavanta, misk otu ve hindistan cevizi sütü notalarını içerir.
    • Alt notaları amber, sandal ağacı ve tonka fasulyesi ile sıcak ve baştan çıkarıcı bir etki yaratır.

Kullanıcı Yorumları:

Avon Individual Blue EDT, kullanıcılarından olumlu yorumlar almaktadır. Birçok kullanıcı, kokusunun kalıcılığı ve baştan çıkarıcılığından bahsetmektedir. Kullanıcılar ayrıca, kokunun hem özel hem de resmi ortamlar için uygun olduğunu belirtmektedir.

Individual Blue'nun Kokusu:

Individual Blue'nun kokusu, aromatik ve odunsu olarak tanımlanabilir. Fresh ve baharatlı notaların birleşimi, erkekler için çekici ve sofistike bir koku oluşturur.

Individual Blue'yu Kimler Kullanabilir?

Individual Blue EDT, kendine güvenen, karizmatik ve özgün erkekler için idealdir. Modern ve sofistike tarzıyla, özel günlerde veya günlük kullanım için uygundur.

Sonuç:

Avon Individual Blue EDT, erkeklere yönelik çekici ve kalıcı bir kokudur. Aromatik ve odunsu aromasıyla, hem özel hem de resmi ortamlar için uygundur. Kullanıcı yorumları, kokunun kalıcılığı ve baştan çıkarıcılığını övmektedir. Eğer kendine güvenen ve karizmatik bir koku arıyorsan, Avon Individual Blue EDT'yi mutlaka denemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu
  • yok mu?
  • Ben kullanıyorum 100mldi galiba gayet güzel bi kokusu var fullspeed kadar çabuk uçmuyo tavsiye ederim
    winscape de düşünebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 25 Mart 2012; 23:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

Ben kullanıyorum 100mldi galiba gayet güzel bi kokusu var fullspeed kadar çabuk uçmuyo tavsiye ederim

çok sağolun hocam. Şişesi de hoşuma gitti zaten
    Bu arada soyadlarımız aynı. Çok rastlamıyorum Ayas soy isimlilere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

Ben kullanıyorum 100mldi galiba gayet güzel bi kokusu var fullspeed kadar çabuk uçmuyo tavsiye ederim

Aa gerçekten mi:D nerdensin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jagler parfüm hakkında sorum var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aa gerçekten mi:D nerdensin

baba tarafı Balıkesir,Manyas.

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

su sitede begenilmemis.

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Individual-Blue-for-Him-2564.html

fiyati da bir acaip sitenin birinde 20 digerinde 45 lira.

40 lira civari su kokuyu oneririm yaz icin.

http://www.hizlial.com/saglik-guzellik/parfum/antonio-banderas-blue-men-100-ml-edt-erkek-parfumu_08.033.0646.0008.htm

http://www.fragrantica.com/perfume/Antonio-Banderas/Blue-Seduction-1088.html

sağolun hocam

• quote:

internetten parfüm araştırırken bu modele rastladım. Kullanan var mı, memnun mu? Yada 40 tl ye kadar başka parfüm öneriniz var mı? Açık parfüm almaya sıcak bakmıyorum.

kullanıyorum güzel parfüm ama tiara's surf diye bi parfümüm daha var onun kokusunu daha çok seviyorum tavsiye ederim 40 tl den ucuz galiba
  • Bu parfümü ben de almak istiyorum ama kararsızım. Bir de Just play'i merak ediyorum, kullanan oldu mu?
  • avon un değil miydi bu.avonun kini kullanmıştım kokusu güzeldi ama kalıcılığı azdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

avon un değil miydi bu.avonun kini kullanmıştım kokusu güzeldi ama kalıcılığı azdı

Evet Avon'un. Çoğu kişi kokusu güzel diyor, alacağım bu parfümü :-)
  • Avon True Force'da yaz için iyi gider bence.
  • bende blue indivudual var bide tue force var güzel kokular ama snob tavsiye ederim daha canlı koku .
  • bende blue indivudual var bide tue force var güzel kokular ama snob tavsiye ederim daha canlı koku .
  • JustPlay parfüm en beğendim en sevdiğim parfümdür. kış yaz farketmez çok canlı kokusu var. AVON'da artık satmıyolar nerden bulacağım :/
    individual Blue almaya karar verdim ne önerirsiniz ?
  • Individual Blue güzel ama pek kalıcı değil onu bunu bırakın rochas man alın fiyati biraz fazla ama

Individual Blue EDT Kullanan Var mı? PARFÜM ÖNERİSİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.