Şimdi Ara

Sizce Avon İndividual Blue Parfüm Mü Daha iyi First Class mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, yaşım 16. Fiyat olarak 20-30 TL arası parfüm ararken bu 2 parfüm dikkatimi çekti. Sizce hangisinin kokusu daha güzel ve kalıcılık olarak daha iyi?
     Sizce Avon İndividual Blue Parfüm Mü Daha iyi First Class mı? Sizce Avon İndividual Blue Parfüm Mü Daha iyi First Class mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplangnrl -- 12 Aralık 2015; 20:20:35 >

• kaplangnrl K kullanıcısına yanıt
    Şahsi kanaatim kesinlikle fırst class doksanlı yılların klasik parfümü fiyatına göre bir hayli güzel bir parfüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avona üyelik içinhttp://avonuye.net

• Avon daha ferah bir koku ama kalıcılığı kötü. First daha ağır biraz daha kalıcıdır ama yaşına göre fazla gelir.

Avon al

• Tavsiyeler için sağ olun, fakat ben D&P'den parfüm almayı düşünüyorum. Burberry Classic, Rochas Man, Hugo boss ve 212 Men bu parfümler arasından birisini alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplangnrl

Tavsiyeler için sağ olun, fakat ben D&P'den parfüm almayı düşünüyorum. Burberry Classic, Rochas Man, Hugo boss ve 212 Men bu parfümler arasından birisini alıcam.

Dostum bahsettiğin parfümleri kullanmayanı dövüyorlar. Benden sana tavsiye D&P gibi açık parfüm satan yerlerden bile alsan farklı kokular al. Bahsettiğin parfümleri açık parfum kullandıgım 7-8 sene önce kullanıyordum kokular çok çok eski ve sıradan. En azından eski olsada hala gideri olan efsane Calvin klein eternity veya dior fahreneit dene dolce gabbana'nın butun kokularını kokla dene, Diesel öyle hepsini dene kokla farklı bir koku al.

Tom Ford Black orchid , one million , Burberry Classic , Rochas Man , Hugo boss , 212 Men bunlardan uzak dur.

• Mehmet-UA kullanıcısına yanıt
    Uzak durmamı istemenizin sebebi klasik ve çok tercih edilen kokular olması mı? Netten arattığımda, büyük çoğunluk bu parfümleri öneriyor. Ve bu parfüm işi, zevk işidir. Kişiden kişiye değişebilir. Kim bilir belki senin tavsiye ettiklerini sevmeyip, bu almak istediklerimden birisi en favori parfümüm olacak. Bu arada Dior Fahreneit parfümünü kullanmıştım. Hatırladığım kadarı ile 15 TL'ye almıştım. Kokusu hafif, çiçeksi, gayet güzel ve insana rahatlık veren bir kokuydu, kalıcı değildi. Sonuçta açık parfüm olunca her şey olabilir :) Her orjinal parfümlerin kokusunu benzetemeyip saçma sapan kokularda ortaya çıkabilir. Bir de benzetme payı var bu listemdekiler gayet iyimiş. 1 Hafta içerisinde 2 tane almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplangnrl

Uzak durmamı istemenizin sebebi klasik ve çok tercih edilen kokular olması mı? Netten arattığımda, büyük çoğunluk bu parfümleri öneriyor. Ve bu parfüm işi, zevk işidir. Kişiden kişiye değişebilir. Kim bilir belki senin tavsiye ettiklerini sevmeyip, bu almak istediklerimden birisi en favori parfümüm olacak. Bu arada Dior Fahreneit parfümünü kullanmıştım. Hatırladığım kadarı ile 15 TL'ye almıştım. Kokusu hafif, çiçeksi, gayet güzel ve insana rahatlık veren bir kokuydu, kalıcı değildi. Sonuçta açık parfüm olunca her şey olabilir :) Her orjinal parfümlerin kokusunu benzetemeyip saçma sapan kokularda ortaya çıkabilir. Bir de benzetme payı var bu listemdekiler gayet iyimiş. 1 Hafta içerisinde 2 tane almayı düşünüyorum.

Karar senin , dediğin gibi zevk işidir koku. Bu kokular bana göre çok klasik açık parfum kullanan 10 kişiden 7-8 i bunları kullanıyor. Birde herkesin kullanmasından ziyade eski kokular. Daha güncel kokulara bakabilirsin deme sebebim buydu. Bence açık parfum bile alıyorsan herkesin kullanmadıgı kokuları kullanmalısın ki insanlar üzerinde kokladıgında aa bu ne hangi koku bu demeli. Koku hafızası diye birşey var çünkü. Seninle özdeşleşen bir kokuyu baska birisi bir yerde duydugunda aa bu x kişinin kokusundan der.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.