Bu 3 tane farklı renkte satılan itemlerin farkı nedir? Neye bakarak renk seçmeliyiz? Özel dönüştükleri şeylermi var? Bu konuda yardımcı olabilecek varmi?
Renkler birşey ifade etmiyor zevkine göre bir renk seçebilirsin özellikleri aynı tüm renklerin. Kullandığın zaman her yarım saatte bir skili açılır ve tıklarsın buda sana maximum güç veya blue veriyor. Kullanan arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilirler ben kullanmadığım için bilgim bu kadar =)
quote:
Orjinalden alıntı: ErdincTuran
Renkler birşey ifade etmiyor zevkine göre bir renk seçebilirsin özellikleri aynı tüm renklerin. Kullandığın zaman her yarım saatte bir skili açılır ve tıklarsın buda sana maximum güç veya blue veriyor. Kullanan arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilirler ben kullanmadığım için bilgim bu kadar =)
teşekkür ederim ama bir farkı olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa sadece renk zevki için konması bi anlam ifade etmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: feddbba
quote:
teşekkür ederim ama bir farkı olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa sadece renk zevki için konması bi anlam ifade etmiyor.
farkı olursa herkes en fazla farkı yaratan devil spiriti alır.. tek renkte yığılma olur..
Tek Farkı Renk. Başka Hiç Farkı yok ...
quote:
Orjinalden alıntı: se[R]pentine
quote:
Orjinalden alıntı: feddbba
quote:
farkı olursa herkes en fazla farkı yaratan devil spiriti alır.. tek renkte yığılma olur..
hayır demek istediğim skill kullandıktan sonra görüntü olarak farklı birşeyemi dönüşüyorlar yada buna benzer bişi :)
Omuzluklarının rengi o.. başka bi farkı yok. Kırmızı al
bu ne renği ya yenimi çıktı son upteyde
quote:
bu ne renği ya yenimi çıktı son upteyde
ewt
zevkine göre seç beyen al...
omuzluk rengi kırmızı alıyo genelde herkes
sadece görsellik. sarıları hoşuma gidiyo benim
% 15 Hp - Mp inc. sadece skil basınca mı etkin oluyor yoksa o devil splitin süresi boyunca aktif mi oluyor? bu konuda aydınlatırsanız tereddütsüz basıcam bende bitane
quote:
Orjinalden alıntı: kskLeeTurk
% 15 Hp - Mp inc. sadece skil basınca mı etkin oluyor yoksa o devil splitin süresi boyunca aktif mi oluyor? bu konuda aydınlatırsanız tereddütsüz basıcam bende bitane
O pasif yani bitene kadar etkili oluyor, skill ise her 20 dakikada bir 10 dakika süresince %20 phys/mag attack ve %10 ms
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme