Şimdi Ara

party bug ve item kiralama sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese.Yeni patchte çeşitli sorunlarla karşılaşıyorum.1 tanesi öldüğümde bazen press ok yazısı gelmiyor arada bir.En önemli diğer sorun ise herhangi bir partye giremiyorum partyim hep bugda gözüküyor defalarca relog atmama rağmen var mı aranızda böyle sorunlarla karşılaşan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_elo -- 25 Ekim 2008; 15:01:09 >

• bu sorunların düzelmesi 2 ayı bulcak gibi görünüyo
  • evet tek tıkda gırınce duzelıyor ama tek tıkdada zor giriyor presizlere haram bu oyun
  • Her 2side bende var ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTON

Her 2side bende var ..

sendemi oly desin , ben bu oly nin ta .......
  • konu kirliliği olmasın diye burdan devam edicem.

İtemi kiraya verdikten sonra bildiğimiz gibi itemlerin belli bi durabilitesi yani dayanıklılığı var.Şeyden hatırlayın yani item çok kullanılınca zarar görüp repaire gidiyoruz.Şimdi 1 sorum var.İtemimi kiraya verdim ve kiralayan kullanıcının bu itemi hor kullanıp patlatma ihtimali var mı?Yoksa kira olduğu için patlama ihtimali yok mu bilen cevap yazarsa sevinirim.İyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_elo

konu kirliliği olmasın diye burdan devam edicem.

İtemi kiraya verdikten sonra bildiğimiz gibi itemlerin belli bi durabilitesi yani dayanıklılığı var.Şeyden hatırlayın yani item çok kullanılınca zarar görüp repaire gidiyoruz.Şimdi 1 sorum var.İtemimi kiraya verdim ve kiralayan kullanıcının bu itemi hor kullanıp patlatma ihtimali var mı?Yoksa kira olduğu için patlama ihtimali yok mu bilen cevap yazarsa sevinirim.İyi günler.

durab 0 olsa bile patlamaz eslantta günde kaç kere 0 a düşüyoz bizim
  • ok çok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.