Şimdi Ara

diablo 2 item yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle yeni konu açtığım için k. bakmayın "diablo 2 oyunuyorum" konusuna 4-5 mesaj attım kimse bakmadı.

ilk defa diablo oynayacak birisi olarak diablo 3 almadan önce bi diablo 2 yi single player olarak bitirmek istedim. fakat takıldıgım bazı yerler var yardımcı olursanız sevinirim. bu arada google de aradım bu aklıma takılanlar bulamadıklar.

-bu itemler ne işe yarar invertoryde tutmak mı lazım. özellikle bu amethyst neden elmasları nerede kullanacağız? ben bunlar cok yer kaplıyor diye basedeki depoya attım satmadım belki bir işe yarar diye.

- birde 3-4 tane item var "keep in invertory" yazıyor bunalr gerçekten gerekli mi?

- saldırı silahım, ringlerim, vs nasıl sizce daha act 1 deyim.

simdilik bunlar yardımcı olan arkadaslara simdiden teşekkürler.

diablo 2 item yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 6 Haziran 2012; 0:54:42 >

• Dostum Diablo 2 yi yıllar yıllar önce oynadım cocukken :D hiç hatırlamıyorum valla diablo 3 olsa yardım ederdim. gerci diablo 3 anlasılması kolay sorunun olmazdı onda ama elbet birileri cıkıcaktır yardımcı olacak
  • bu adara necromancer ile oynuyorum.
  • kronik ametisttler vs, onların 3er tanesini birleştirerek bir üst kademe yapıyorsun,sanırsam en üstü PERFECT gem oluyor ve bunları
    silahlara,armorlara takıyorsun(soketli olanların soketlerine)
    taş cinsine ve taktığın iteme göre ekstradan özellik veriyorlar.
    Soketli itemlere takmak için bu gemleri biriktirip kullanabilirsin.

Üstündeki itemlere gelince, resimden birşey diyemeyiz.Mouse ile üzerine gelip özelliklerini gördüğün anda ss alman lazım :)

Keep in inventory dedikleri ise charmlar vs.Onlar da sana ekstra özellik veriyor.
    Örneğin üzerindeki grand charm, sana fazladan +50 life verebilir.Onları üstünde gezdirirsen sana güç eklemiş olurlar.
    Ama onlarla gezmek zorunda da değilsin tabi,sana kalmış.
    Daha yeni başlamışsın oyuuna,kafana takılanları sor yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bak bu sayfada GEM lerin levellerini ve verdikleri özellikleri görebilirsin.
    http://www.d2tomb.com/gems.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 6 Haziran 2012; 1:46:19 >

• Charm olan itemleri inventory de tuttuğun sürece sana üstünde yazan özellik kadar ekstra verir. Amethyst olan taşları ileride çıkacak olan soketli eşyalara takabilirsin. Hangi iteme takarsan ne gibi özellik verir üstünde yazar. Daha sonra bu taşların daha iyileri çıkacak karşına.

Gri renkte olan taşlar rune. Onlarıda soketli eşyalara takıyorsun.

Üzerindeki itemler içinde özelliklerini görmeden bişey diyemeyiz.
  • öncelikle cevapladıgınız için teşekkür ederim;

bu birleştirme işlemini nerde yapıyorz? bu arada necromancer ile oynuyorum demiştim, suan googleden yeni bir yer budlum skill dağılımı icin streng ve neyse diğeri unuttum baştaki 2 sine verilen bütün lvller çöpe atılmış demektir diyor. doğrumudur? ben bütün lvl leri baştaki ikisine verdim. büyü olarakda goleme verdim hepsini.

acaba yeni baştan mı başlasam? suan act 1 bitti.

edit: birde rune denilen birşey var 3 tane bunları nasıl kullanacam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 6 Haziran 2012; 1:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

öncelikle cevapladıgınız için teşekkür ederim;

bu birleştirme işlemini nerde yapıyorz? bu arada necromancer ile oynuyorum demiştim, suan googleden yeni bir yer budlum skill dağılımı icin streng ve neyse diğeri unuttum baştaki 2 sine verilen bütün lvller çöpe atılmış demektir diyor. doğrumudur? ben bütün lvl leri baştaki ikisine verdim. büyü olarakda goleme verdim hepsini.

acaba yeni baştan mı başlasam? suan act 1 bitti.

edit: birde rune denilen birşey var 3 tane bunları nasıl kullanacam?

hi hi
    necromancer büyücü o yüzden mana arttırıcı şeylere yönelmelisin :)
    o yüzden yeni bir karakter açmanı tavsiye ederim.
    hangi karakteri açacaksan önceden google dan yapılandırmalara bak, onlardan yola çıkarsan daha sağlıklı bir karakter oluşturabilirsin.
    DIABLO3 de böyle bir sıkıntı yok,sistem otomatik dağıtıyor skill ve stat puanlarını ama DIABLO2 de öyle değil,karakterin herşeyini kendin belirliyorsun.

tabi necro ile oynarken hangi büyülerle oynayacağını önceden belirlemek ve skill ağacında ona göre ilerlemen faydana olacaktır. (bütün karakterler için geçerli tabi bu.)

mesela necro için şuraya bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_42797799/tm.htm

EKLEME : Birleştirme işlemini HORADRIC CUBE denen bir kutu var,onda yapacaksın.ACT 3 te çıkıyordu herhalde görevi, parçaları tamamlayınca elde edeceksin,eğer yanlış hatırlamıyorsam.
    Rune'lar da oyuna sonradan eklenen itemler,onları da üzerindeki soketli eşyalara takıyorsun aynı GEM ler gibi.

GEM,RUNE, ve stash da duran amuletin sağında duran (ismini şimdi hatırlayamadım) hepsi soketli eşyalara takılabiliyor.
    GEMler tek bir özellik verir,ama o ismini hatırlayamadığım birsürü özellik içerebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 6 Haziran 2012; 2:04:32 >

• ilk d2 heonu zevkine oyna oyle level 60da napıcam diye düşünmeden gönlüne göre ver.
  • o değil de diablo 2 yılların ardından DAN diye karşıma çıkınca afalladım saygı duydum resmen...

ne efsane oyun oynamışız arkadaş...

runewordler, charmlar, daracık pot alanı küçücük stash...ah ah...
  • bu arada o gem birleştirme olayını 2. köyün ortalarında aldığın bir görevle ''horadric cube'' yapacaksın..

sana tavsiyem town'daki kasanı dikkatli kullan, mesela pot koymana gerek yok, pot zaten fazlasıyla düşüyor oyunda.

ayrıca belt'in ne kadar fazla armor veriyorsa pot koyma alanın o kadar artar. örneğin şu an yanına (tuşlara atıyabileceğin) 8 pot alabiliyorsan ilerde bu sayı 16'ya çıkacak...
  • hocam horadric küp ACT 2 de lut gholeinde düşer 'mesuthaksoy ' adaşım yanlış vermiş bilgiyi ayrıca necromancer kasmaktansa paladin kasmak daha keyifli olacağını düşünüyorum zeal paladin yada hammerdin yapabilirsin googlede bu buildleri ismiyle aratırsan yapılandırmaları rahatça bulabilirsin, gemler fazla çeşitli değil ama runeler ile onlarca çeşit item yapılabiliyor D3 te entegre olarak horadric küp yerine craft sistemi bulunuyor bu runelerle runeword yaparsın bu runewordler de unique yada set itemden çok daha sağlam olur örn: enigma runewordu araştırabilirsin neyse bu konu böyle çok dallanıp budaklanır sen ilerle yavaştan öğrenirsin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

hocam horadric küp ACT 2 de lut gholeinde düşer 'mesuthaksoy ' adaşım yanlış vermiş bilgiyi ayrıca necromancer kasmaktansa paladin kasmak daha keyifli olacağını düşünüyorum zeal paladin yada hammerdin yapabilirsin googlede bu buildleri ismiyle aratırsan yapılandırmaları rahatça bulabilirsin, gemler fazla çeşitli değil ama runeler ile onlarca çeşit item yapılabiliyor D3 te entegre olarak horadric küp yerine craft sistemi bulunuyor bu runelerle runeword yaparsın bu runewordler de unique yada set itemden çok daha sağlam olur örn: enigma runewordu araştırabilirsin neyse bu konu böyle çok dallanıp budaklanır sen ilerle yavaştan öğrenirsin zaten

yaw kusura bakmayın, tam hatırlamıyorum diye yazmıştım.doğrudur act 2 deydi.
    3te böceklerin layerlarına girip asa yı tamamlamak için birşeyler topluyorduk,onları horadric cube da birleştiriyorduk oradan karıştırdım..

• skilleri yanlıs verdiğim için yeniden baslayacam oyuna zaten act 1 yeni bitmişti. herkez single player için paladin iyi olur demişler de bu assassin nasıl iyi midir? birde bu player8 yazın demişler yeni başlayacagınız zaman onu yazıyım mı bana sanki biraz hileymiş gibi geldi.

necromancer büyücüymüş ben hep str verdiğimden ( 13 lvldeyim ) sanırım ilerdeki bölümlerde zorlanacam. böyle kafa kafaya girmeyi seviyorum assassin mi paladin mi iyi olur bu tarza, teşekkürler..
  • kafa kafaya gireceksen
    1 barbarian
    2 paladin

assasin daha çok tuzaklarıyla iş görüyor..kafa kafaya yani melee seviyorsan üstte söylediklerim

mesela ileriki levellerde barbarian ile eline bir lance alır,whirlwind ile dağıtırsın ortalığı
    ama paladin de çok güzeldir, bir zırh bir eline,diğerine de bir tek el silah güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 6 Haziran 2012; 16:06:40 >
  • tekrar cevap yazdıgınız için teşekkür ederim,

assassis tipi hosuma gitti baslıyım diyorum buna genelde ok felan mı alıyorlar yoksa melee bir karakter mi?
  • chipped(en düşük) gemleri sakla ACT2 de hoadric cube bulduğunda 3heal 3 mana 1 chipped topazla Full rev. pot yap başka işe yaramaz taşlar
    runelerle de runeword yazabilirsin. netten bulursun kolayca.(ladder olanları sadece battle.net gibi serverlarda yapabilrsin single oyunda yapamazsın)
    keep inventory dediği itemlar çantandayken o özellikleri kullanabilirsin. skill verenlerden olmadıkça büyüklerinden tutman gereksiz.
    statlar için de str i çok verme giyeceğin zırh için yeterli olsun yeter. vitaly e ağırlık ver.
  • amazon aç okçu kas, reskill ile hell'de javelin'e dönersin kimse tutamaz seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

o değil de diablo 2 yılların ardından DAN diye karşıma çıkınca afalladım saygı duydum resmen...

ne efsane oyun oynamışız arkadaş...

runewordler, charmlar, daracık pot alanı küçücük stash...ah ah...

Aynen üstad. Böyle bir anda eskiye gittim. Paladanim geldi aklıma özledim onu keşke d3 de de olsaydı. Altında hareleri ile dolaşsaydı efil efil

Gerçi stamina bar ı görünce sinirlenmedim değil çok san sıkardı
  • Aslında son yama yüklüyse ilk actte bir defaya mahsus skill ve stat puanlarını sıfırlayabiliyorsun health potion satan kadından. Ben de necro oynuyorum. Kafa göz dalmayı seviyorsan necro senin adamın değil. Adamcağızın eline specter vermişsin zaten kan ağlıyor garibim :D Wand kullan. Diger ele de zombie head, gargoyle head filan verirsen daha iyi olur. Bunlar necroya özel itemler olduğundan skillerinin bazılarına da ekstra puan verirler. Statlarda da önceliğin vit. ve life olsun. Dexe hiç puan verme, strye de 1 puan filan ver level atladığında. Önceliğin yüksek hp olmalı. Raise skeleton önemli, onu yükselt. Amplify damage isimli curse var, ona da 1 puan ver. Bu sayede iskeletler saldırırken sen arkadan curse atacaksın, adamlar 2 katı hasar alacak. İstersen corpse explosiona da 1-2 puan verebilirsin. Kalabalık grupları kolay temizlersin bu sayede. Mobilden yazdım biraz dağınık oldu kusura bakma. Soracakların olursa pm atabilirsin. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 6 Haziran 2012; 21:30:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 saatir assasis oynuyorum suan act 2 de ilk görevimi yaptım. itemlerim felan cok berbat zar zor geçiyorum bölümleri ama alınmaya değer birşey bulamadım satıcılardan düşen özellikli itemlerde hep druid ve necro ya özel cıkıyor. oyunu yavas yavas çözüyorum teşekkürler yardımlarınız için. base deki deponun 4 de 3 ü elmas bi işe yarasa iyi olur. 3 tane rune 2 tane iskelet kafası var.

bu arada act 1 de aldığım bi tane okcu yardımcım var bunu değiştirmeli miyim suan act 2 ye geçtiğim için. baktım özellikleri biraz düşük kalıyor ama bi kere onu kurtarmak için 1200 para vermiştim. suan bile en pahalısı 850 civarı. benimle birlikde takılmakdan onunda mı özellikleri arttı, şekil oldu ya parayı cok istiyor ölünce. birde buna sadece ok ve armor giysisi alabiliyorum herhalde dimi baska birseyi kabul etmiyor.

bir tanede melee hire almak istiyorum ama sanırım sadece 1 tane tutabiliyoruz. 2. ci alabilecek miyim ilerde? son olarak act 2 ye gectiğim için gwinni yi değiştiriym mi?

teşekkürler..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.