Şimdi Ara

diablo 2 item yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kronik

5-6 saatir assasis oynuyorum suan act 2 de ilk görevimi yaptım. itemlerim felan cok berbat zar zor geçiyorum bölümleri ama alınmaya değer birşey bulamadım satıcılardan düşen özellikli itemlerde hep druid ve necro ya özel cıkıyor. oyunu yavas yavas çözüyorum teşekkürler yardımlarınız için. base deki deponun 4 de 3 ü elmas bi işe yarasa iyi olur. 3 tane rune 2 tane iskelet kafası var.

bu arada act 1 de aldığım bi tane okcu yardımcım var bunu değiştirmeli miyim suan act 2 ye geçtiğim için. baktım özellikleri biraz düşük kalıyor ama bi kere onu kurtarmak için 1200 para vermiştim. suan bile en pahalısı 850 civarı. benimle birlikde takılmakdan onunda mı özellikleri arttı, şekil oldu ya parayı cok istiyor ölünce. birde buna sadece ok ve armor giysisi alabiliyorum herhalde dimi baska birseyi kabul etmiyor.

bir tanede melee hire almak istiyorum ama sanırım sadece 1 tane tutabiliyoruz. 2. ci alabilecek miyim ilerde? son olarak act 2 ye gectiğim için gwinni yi değiştiriym mi?

teşekkürler..

level atlıyor o arkadaş..Onun üzerindeki silahları da güncellemeyi unutma

• ya bu druel mi neydi act 2 nin bossu bana bildiğin tek atıyor nasıl yapacam anlamadım. bir tane yardımcı okcuma vuruyor birde bana. daha ölmedim ama portal acık bırakıyorum direk kaçıyorum. bi daha kaçabilirmiyim bilmiyorum cünkü frozen etkiside var, frozen resistli itemde suan yok bende satan kadında da yok. nasıl olacak bilmiyorum.

edit: ve öldüm üzerimde itemde kalmadı, sanırım takıldım burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 7 Haziran 2012; 5:29:35 >
  •  diablo 2 item yardım

itemlerim kendiliğinden geldi bi kere daha ölünce ( cesedi araken yaratıklar öldürdü ) itemlerle birlikte bu act2 de bütün mağraları tek tek gezdim sonunda cesedi buldum fakat portal yok ortada bir daha nasıl druelle kapşacaz?

o portanın açılması için asa gibi birşeyi yerleştirmiştim şimdi ne asa var ne portal nede asayı koydugum yer.
  • quote:

diablo 2 item yardım

itemlerim kendiliğinden geldi bi kere daha ölünce ( cesedi araken yaratıklar öldürdü ) itemlerle birlikte bu act2 de bütün mağraları tek tek gezdim sonunda cesedi buldum fakat portal yok ortada bir daha nasıl druelle kapşacaz?

o portanın açılması için asa gibi birşeyi yerleştirmiştim şimdi ne asa var ne portal nede asayı koydugum yer.

Duriel çok zor bir boss tu, itemlerini düzeltmeden geçmenin tek yolu icerde portal açıp poitona abanmak tabi en azından ben boyle hatırlıyorum.

Tabi önce tek yememen gerek bunun için gerekli itemler bulmaya çalış gerekirse gecici fedakarlıklarda bulun, özellikle boss fighta işe yaramayacak özellikleri göz ardı et.

• bulamıyorum ki portal yok ortada öncelikli sorun bu, kafayı taktım 24 ssatir uyuyamıyorum.

edit: cesetle alakasız bi yerdeymiş portal buldum, bakalım gecebilecekmiyim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 7 Haziran 2012; 7:49:50 >
  • Edit:portallar karışmış ama bnim hatam yanlış mesajı alıntı yapmışım.

quote:

bulamıyorum ki portal yok ortada öncelikli sorun bu, kafayı taktım 24 ssatir uyuyamıyorum.

-yanlış hatırlıyorsam affola- ama bende zamanında zorlanmıştım yaptığım taktik buydu sanırsam o zaman.

Girdiğim gibi o böcekli yere "town portal" açıyorum.
    Beltte 16 tane Hp poiton.
    Tek yemeyen bir hero.

16 poiton bitene kadar vuruyosun, towna gidiyosun, 16 pot alıyosun ,town portala giriyosun, girdiğin gibi yenisini açıyorsun.

Ha ne zaman yapmıştım bunu ,gerçekten böylemi yapmıştım , hangi patchde yapmıştım hatırlamıyorum. İşe yaramama ihtimali çok yüksek bu taktiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 7 Haziran 2012; 7:51:17 >
  • "Half freeze duration" veren ring filan hiç düşmedi mi? Genelde çok düşüyor act2'de.

Üstteki arkadaşın taktiğini kullan, genelde kullanılan taktik o zaten. Ama tek yemen kötü, karakterin güçsüz kalmış sanırım biraz. Hiç asassin oynamadığım için pek yorum yapamıyorum. Skillerini filan yazarsan yardımcı olur birileri elbet. "Her skilli açayım" dersen o karakter adam olmaz. Belirli bir build oluşturman lazım kafanda veya netten bak ona göre geliştir karakteri.
  • quote:

5-6 saatir assasis oynuyorum suan act 2 de ilk görevimi yaptım. itemlerim felan cok berbat zar zor geçiyorum bölümleri ama alınmaya değer birşey bulamadım satıcılardan düşen özellikli itemlerde hep druid ve necro ya özel cıkıyor. oyunu yavas yavas çözüyorum teşekkürler yardımlarınız için. base deki deponun 4 de 3 ü elmas bi işe yarasa iyi olur. 3 tane rune 2 tane iskelet kafası var.

bu arada act 1 de aldığım bi tane okcu yardımcım var bunu değiştirmeli miyim suan act 2 ye geçtiğim için. baktım özellikleri biraz düşük kalıyor ama bi kere onu kurtarmak için 1200 para vermiştim. suan bile en pahalısı 850 civarı. benimle birlikde takılmakdan onunda mı özellikleri arttı, şekil oldu ya parayı cok istiyor ölünce. birde buna sadece ok ve armor giysisi alabiliyorum herhalde dimi baska birseyi kabul etmiyor.

bir tanede melee hire almak istiyorum ama sanırım sadece 1 tane tutabiliyoruz. 2. ci alabilecek miyim ilerde? son olarak act 2 ye gectiğim için gwinni yi değiştiriym mi?

teşekkürler..

bak hocam yapman gereken şu, eğer işe yarar bir set veya rare item bulamadıysan act1 e giriyorsun anduriele giden yolda düşen bütün yüzükleri,üstlükleri,staffları,wandları,paladin itemlerini toplayıp şehirde satıyorsun 1 saatte güzel miktarda para kazanıyorsun ardından bu parayla lut gholeindeki elzik adındaki npc de kumar oynuyorsun üstünü bir güzel rare itemlerle donatıp hatta şansına unique de çıkabilir seviyenin dengi olarak yoluna devam ediyorsun biraz uğrşırsan cannot be frozen özellikli item düşürebilirsin diablo2 de unique ve set itemler diablo3 teki kadar ulaşılmaz değil

• arkadaslar hepinize teşekkürler suan act 3 ü bitirdim ama bu assasisn için silah yok( 360 000 max gold var goldda alamıyorum artık yerden), düşen yada satılan en iyi itemler necro ve paladin için ne saçma iş yapmışlar anlamadım elimde 300 goldluk silah var( assasin e özel oldugu için bunu aldım ) bu arada half frozen ring düştü bir yerden o var suan. birde 3 tane ring birleştiriyorum amulet için daha kaliteli cıkar diyor yazılarda sacma sapan en düşük kalite amulet çıkıyor. aynı şekilde 3 amulet birleştiriyom daha kaliteli ring için gene cok kalitedsiz ucuz bi item cıkıyor. bu birleştirme işini almadım sonuc olarak.

neyse act 4 e geçelim bakalım ne olacak.

bu arada yardımcımı öyle bir giydirdim ki 3. bölümün bosu malp. ı tek basına aldı

edit: bu arada kumar dediğiniz "gamble" mı? ya merak edip tanesi 63 000 lik amulet ve ring aldım 4000 lik sacma sapan seyler cıktı cıldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 7 Haziran 2012; 23:45:15 >

• kumar işte...çok öte parayla alamayacağın bir item de çıkabilirdi :)
  • Adı üstünde kumar, d3te para işe yaramadığı için mecburen kumar oynuyorsun.
  •  diablo 2 item yardım

edit : finish

edit: suan bitti oyun yardımcı olan arkadaslara teşekkürler, pek zevkli değildi assasisn le oynamak cok kaçak dövüştüm yıldırım spelli cok kuvvetiydi yanlız baal la sadece son vuruş yapmaya geldim, anlamadığım şey cok, oyunda cok fazla necro ve paladine özel item cıkıyor, onlarla oynamak daha mantıklı sanırım.

bu tarz oyunlarda moment speed cok önemli özellikle assasisn için. bir yerden kafa kemeri düştü sanırım act 3 deydi oyunda bana düşen tek iyi item sanırım bir tanede soket yeri vardı +10 str koydum ona, passivinden verdiği %10 ms ile götürdüm oyunu.

nightmare modu sectim söyle bi bakıyım dedim daha cıkıstaki 2 tane kirpi gibi yaratık kesecekti az daha beni. hell nasıldır kim bilir.

neyse şimdi diablo 3 ü alıp internetten oynayabilirim. tekrar herkeze teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 8 Haziran 2012; 8:30:12 >

• Diablo2 film gibi oyundu... npc konuşmaları ve bölüm sinematikleri ile hikaye anlatış tarzını çok severdim halende severim... Diablo 3 teki ara geçiş karakalemvari çizimler sanatsal belki ama oyun atmosferinden koparıyor insanı... Ladder hardcore kasmakta zevkliydi... Ne günlerdi be...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

edit : finish

oyunda cok fazla necro ve paladine özel item cıkıyor, onlarla oynamak daha mantıklı sanırım.

Hocam her karakterin farklı drop rateleri var. Assassin oynarken necro ve paladin itemleri düşebilir, ama bu necro veya paladin oynarken geçerli değil. Bana da sürekli hatchet hands, cestus filan düşüyor mesela. Şöyle güzel bi wand düşmedi oyun boyunca. Çünkü bana güzel wand düşme olasılığı, assassine düşme olasılığından çok daha az.
  • suan aldım diablo 3 battle net üzerinden aksama baslayacam benim gibi yeni başlayan bulabilirmiyiz acaba yoksa single player mi takılıyım 3 ü kavrayana kadar.
  • Beyler Wind Druid yapılandırmasını yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.