Şimdi Ara

Battle Priest le ilgili bir attack sorusu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Attack 81 GiantMorning Star +7 60 mı ne flame damagesi var.

Attack 115 Flamberge +7 70 Flame damagesi var.

Priest giantmorning starı eline alınca attackı 250 gozukuyor???
    flamberge u alınca 90 ?? Bu nasıl olur ????

birde..

battle priest için hangi silah iyi ?? Lvl onemsiz. Ne alıyım ben bu b. priest e?
    int 72 bırakılmış +8 str bonuslu paper giysi giyen battle priest ?
    en iyi hangi silahı kullanır ??
    Tek el ve Çift el olarak ??
    Öneriler ??

• kardeş lvl önemli değil demişinde battle priestler master olmadan önce sword kullanamaz kullansa bile attack wermez senin lvl +60 sa bence mirrage sword veya hell breaker al... -60 sa large breaker en uygunu
  • ilk önce ilk sorudan başlıyayım o atack farkının oluşmasının sebebi silahlardan birinin priestler için club item olması dieri ise priestlerin kullandığı club itemlerden diil bu yüzden club item kullanmanı öneririm onlar atağını daha falza yapar.2. olarak ise mirage sword tabiiki en iisi ama azıcık pahalı onun yerine iron impact kullanmanı öneririm şekli çok hoştur we eline alınca karşındaki adam noob sa şeklinden deilsede iron impact ın gücünü bildiğinden kaçar(bu arada çok şekil duruor iron impact)

• ben de bir tane battle prıest var elınde +7 totamıc club ustunde +7 battle prıest gıysıler takılarından bırı +8
    dığerlerı +6 ve ben bı chıtın shellı wr ye ancak en fazla 578 damage vurdum dun savsta kımlerı kesebılırım lvl 53(bufer)
  • Battle Priest dediğin 62'den sonra olur takar eline Mirage Sword'u gördüğünü Judgement ile tokatlar ;]
  • mişraghe sword lvl 60a kadar az vurur dediler doğprumu.zaten bi arkadaşımda avrdı attackı flaan benden fazlaydı ama hell breakerımla onun attackından fazla oluodu.acaba lvl 60tanb sonra mı güzlleşio öleye nie bi türlü anlamadım
  • Beyler bp olarak ustume full hp set mi yoksa full str setmi cekeyim.
    yaw karar veremedim bir turlu hp baya dusuk cunku
    Cevaplarınızı bekliorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

ilginç bir soru soracağım.

Attack 81 GiantMorning Star +7 60 mı ne flame damagesi var.

Attack 115 Flamberge +7 70 Flame damagesi var.

Priest giantmorning starı eline alınca attackı 250 gozukuyor???
    flamberge u alınca 90 ?? Bu nasıl olur ????

birde..

battle priest için hangi silah iyi ?? Lvl onemsiz. Ne alıyım ben bu b. priest e?
    int 72 bırakılmış +8 str bonuslu paper giysi giyen battle priest ?
    en iyi hangi silahı kullanır ??
    Tek el ve Çift el olarak ??
    Öneriler ??

lvl kaç bilader master olman lazım attack ın olması ıcın bende +6 durandal var onunla master olmadan once attack ım 300 du master oldugum zaman o sılahla ve priest kitapla 1600 küsür attack gördum fakat
    62 olmadan war priest olamassın ve tum ustun basın +8 str bonus takıların unique olacak

silah 60 dan düşüksen large breaker bul +7 60+ olup master actıgın zaman bı mirage sword iron impact hell breaker +7 almaya calıs attack ın rahat 2k yı bulur tabı full str +8 set le unique takıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazySoul -- 18 Ocak 2006 11:20:27 >

• str +8 full set cek bence manyak atack artıyo birde master olmadan once club olmayan sılahlar dışındaki tüm silahlar attackı dusurur master degılsen kullancagın en ıyı sılahlar large breaker totamic club hell breaker dır eger master acıksa mirage sword ve hell breaker la kımse durduramaz seni
  • crazysoul a katılıyorum kardes sen 62 olmadan battle priest olma hic bi ise yaramıo hem tek basına lvl de kasamazsın kolay kolay bunun yanında millet cleric i 1 buff 2 heal icin arıyor sonucta batle priest olman icin senin rez olman lasım ki rez in attack buyuleri daha guclu silah olarakta iron impact i tavsiye ederim raptor gibi gosteriyor bide malice yi attınmı karsına kolay kolay cıkabilecek bi asasin warrıor fln tanımıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_pearl

crazysoul a katılıyorum kardes sen 62 olmadan battle priest olma hic bi ise yaramıo hem tek basına lvl de kasamazsın kolay kolay bunun yanında millet cleric i 1 buff 2 heal icin arıyor sonucta batle priest olman icin senin rez olman lasım ki rez in attack buyuleri daha guclu silah olarakta iron impact i tavsiye ederim raptor gibi gosteriyor bide malice yi attınmı karsına kolay kolay cıkabilecek bi asasin warrıor fln tanımıyorum

Hayır sen atağa devam et...
    bazen canın sıkıldığında tek başına harpyy dönersin.. yanınada 2 ciw ciw aldın mı..
    Kral olursun..
    ben yeni başladım ama yardımcı olan arkadaşlar war.. bana da bu taktiği onlar öğretti..
  • masterdan sonra en az +7mirage sword
    tek ex kasacaksan full str

tek NP kasıcam cz str cı olcam dıyosan
    battle priest oldugunda lvl bence en az 65 olmalı
    HP en az 1500 bufsız buffla 3000 en az
    dagger defans 25 kafalık
    duruma gore giyecegın Talısman kıyafetleın olsun

3000 hp de 2200 goturseler bıle 1920heal+720pot bastınmı hp fullenır
    TAlisman 60-- masive (45 parasite)
    heal 45 --1920 heal
    scroll kullanırsan dah cok ıs yaparsın bı cure atarsın buff ac gerı gelır
    65 den once ve ıtemsız batle priest yalan bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.