Şimdi Ara

70 SkiLL Görevi İle İlgili Bir Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben dün Rogue charımın skill görevini yaptım. Gel gelelim 70 skill görevini yapmama rağmen 72 skilli açıldı ve halen 70 skilli kapalı durumda + olarak görevi tekrar alabiliyorum . Bildiğim kadarıyla bu görevi yapınca görev tekrar alınmıyordu, yapıncada 70 skilli açılıyordu 72 değil. Şimdi ben bu görevi tekrar yapsam 70 açılır mı veya skilleri sıfırlasam tekrar skill verdiğimde 70 açılır mı gibi sorular var aklımda. Ayrıca benden Nostrum of Speed potionu alması gerekirdi görevi verince ama almadı fakat görevi verdi. Acaba bu gibi birşey başına gelen ve çözüm bulabilen var mıdır aranızda? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler ...

• 70 görevini tekrar yaparsan açılır gibime geliyor ama daha önce böyle bişeyle hiç karşılaşmadım ilginç ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Arkadaşlar merhaba,

ben dün Rogue charımın skill görevini yaptım. Gel gelelim 70 skill görevini yapmama rağmen 72 skilli açıldı ve halen 70 skilli kapalı durumda + olarak görevi tekrar alabiliyorum . Bildiğim kadarıyla bu görevi yapınca görev tekrar alınmıyordu, yapıncada 70 skilli açılıyordu 72 değil. Şimdi ben bu görevi tekrar yapsam 70 açılır mı veya skilleri sıfırlasam tekrar skill verdiğimde 70 açılır mı gibi sorular var aklımda. Ayrıca benden Nostrum of Speed potionu alması gerekirdi görevi verince ama almadı fakat görevi verdi. Acaba bu gibi birşey başına gelen ve çözüm bulabilen var mıdır aranızda? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler ...

Bug o . Benimde eski charımda 70 skilli itemlerim tamdı ama vermiyordu geçti diye duymuştum ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.