ELAS Filament ve Satış Sonrası
Merhabalar, ortalama 1 ay kadar önce Creality K1C bir yazıcı aldım. Bu yazıcıyı almamdaki amaç ufak olsun, olabildiğince problemsiz olsun, kafam ağrımasındı. Sonuç olarak geçen bu süre içerisinde gayet memnunum.
Tabii ki yazıcı ardından 2. önemli unsur ise alınan filamentler! Başta eski alışkanlık Porimadan 3-5 kg. kadar filament aldım fakat pahalı arkadaş! Kaliteli mi? Bence evet ama PAHALI! Akabinde zaten artık PLA' da basmak istemediğim için isteklerimi karşılayacağını düşündüğüm PETG filamentlere bakmaya başladım. Baktım ki hem internetteki yorumları, hem de fiyatları en iyi duran firma ELAS ve ben de bu firmadan renk geçişi kampanyası kapsamında 8-10 kg. PETG filament aldım.
Alırken firmaya da Whatsapptan "Bu renk geçişi ile normal arasında renkler dışında bir farklılık var mıdır? Bayat olmasın?" tarzında bazı sorular sordum. Firma yetkilisi de normal PETG ile aralarında renkleri dışında hiçbir fark olmadığını söyledi. Hoş bana o renk geçişleri kusur gibi değil de ek bir özellik gibi göründüğü için bolca aldım geçtim. Sonuç olarak filamentler geldi ve şimdiye kadar 3-5 tanesini denedim, 2-3 kg. civarında da bitirmişimdir. Gel gelelim ilk denediğim filamentte resimlerdeki gibi bir sorun oluştu;
tabii ki ardından firma ile Whatsapp üzerinden iletişim kurduk, çözüm önerilerini değerlendirdik. Yaşadığım bu sorunun sonrasında ise hiçbir ücret ödemeden talep ettiğim bir filament + %50 indirimli olarak beğendiğim bir başka filamenti tarafıma gönderdiler. Bundan sonra da kısmetse filament ihtiyacım olduğunda kaliteli esnaflıkları sebebiyle ilk tercihim ELAS Filament olacaktır. Sizler de bence bu firmaya bir şans verin derim ...
Prison Break Türkçe Ses
Merhaba, elimde 5 sezondan oluşan Prison Break dizisinin 1080P hali mevcut. Fakat orijinal dilde ve Türkçe dublaj halini tam olarak bir türlü bulamadım. Hali hazırda 1080P olarak da zaten 100GB' dan fazla bir dizi olduğundan bu diziye ait sadece Türkçe dublaj ses dosyalarını bulsam yeterli olacak. Elinde olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler ...
Ahmet Emre Korkmaz ismindeki DOLANDIRICI!
Merhaba, denk gelirseniz DOLANDIRILMAYIN diye bu kişiyi sizlerle paylaşmak istedim.
Adı: Ahmet Emre Korkmaz
Numarası: 0.538.334 25 72
Bu kişinin sözde R10 ve Wmaraci referansları varmış, önce ödeme istedi ama "Referanslı kullanıcı adınla bana mesaj at" dedikten sonra "İşim var şimdi sonra" diyerek beni engelledi. Cin olmadan adam çarpmaya çalışan belik bebeye dikkat edin arkadaşlar! Kendisi diğer forumdaki konumu da gördükten sonra arayıp numarasını kaldırmam için (belli ki bu soysuzun adının soyadının bir önemi yok! Varı yoğu telefon numarası olsa gerek) küfür ve tehditler etti. BU SOYSUZU BU GÜN SAVCILIĞA VERİYORUM! BAKALIM ARAYIP KÜFÜR EDİP KAPATMAK NASIL OLUYORMUŞ!
Neyse arkadaşlar olur da denk gelirseniz dikkat edin ...
SONY - SAMSUNG - LG ama Hangisi?
Merhaba, 9.000 TL' ye kadar bütçem var ve 5 model arasında kaldım. Modeller sırasıyla;
Sony KD65XG8196 65"
Sony KD65XG8096 65"
LG 65UM7450 65"
Samsung UE65RU7105UXTK 65''
Samsung QE-58Q60T 58"
Aralarında tek QLED panel olan 58" olan Samsung QE-58Q60T ve açıkçası paneli sebebiyle olumsuz bir yorum olmazsa almayı düşünüyorum. Tecrübelerinize istinaden farklı model önerilerine de açığım ..
2 TV Arasında Kaldım. Sizce Hangisi Daha İyi?
|
|
Klima BTU Önerisi Yardım!
|
|
|
HAZAR - 120 CAP SERVER! 1T GOLD - 70 TL
|
Meslek: Bilişim Teknolojileri / Tekniker
İlgi Alanları: Air Guns, Rc Araçlar
Herşey Tam, Bir İmzam Eksik : )
|
"Esnaf" Olmak İle "SATICI" Olmayı Birbirinden Ayırmak Lazım ...
|
Her olasılık için önlem alıyoruz. Ya kış sert geçerse? Kışlıkları çoğaltalım, kalın şeyler alalım. Çocuklar iyi bir eğitim alsın, alsın ki (sözde) vatana millete yararlı bireyler olsun. Eğitimleri için ileriye dönük yatırım yapalım, para biriktirelim. Çok çalışalım, hatta bizden istenenden de fazlasını yapalım. Yapalım ki; belki terfi alırız. Belkiler için ne kadar çok uğraşıyoruz. Peki kaçınılmaz son için ne yapıyoruz? Kaçınılmaz son nedir? Cevap sizde ....................................... Not: Anonim olmasın; Semih Mehmet ŞENKUL ...
|
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.006
İkinci El Bölümü Mesajları: 288
Konularının görüntülenme sayısı: 88.545 (Bu ay: 1.358)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 359 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO