< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 22 Mayıs 2018; 17:1:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 22 Mayıs 2018; 17:1:13 > |
Şimdiye kadar bütün ödemelerini kuruşu kuruşuna zamanında yaptım.
Benim suçum neydi? |
Ben daha önce yapılandırma yapmıştım,bir süre ödedim sonrasında işsiz kaldım ve devlet kyk borçları ödediğimide çöpe atarak vergi dairesine attı, banka kartlarıma el koydu. 3.000tl civarı borcu 7.000 küsür TL tekrar zıplatıp, birde üstüne e-haciz getirdiler. Ama burda arkadaşlara sorsak biz "hasiyetsiz ,onursuz ,borç takan" insanlarız. Bu kadar bikbik'lemeyi cengiz inşaat'larada gösterselerdi ülke güllük gülastınlık olur.
Kaçak elektiriğin faturasını heray ödüyorlar, vergileriyle siyasetçilere saraylar yapılıp, paşalarımız içlerine kuruluyor, aldığı bir arabaya karşı devlete 2 araba parası ödüyor, Dünyanın en zengin petrol yataklarının kıyısında olmasına rağmen en pahalı benzini ödüyor. Kyk borçları (bakın silinen değil ,fazleri silinip yapılandıran, aksi halde kıyameti kopartıp yangın yerine çevrirdi bunlar) vatandaşın lehine karar alındı diye devlete isyan bayrağı açıyorlar. Bu kadar arsızlık olmaz. Büyük firmalara af gelince katır kutur, vatandaşa af gelince meee, iki yüzlüler sizi. senin varmış ödeyebilmişsin, peki biz kapı dışına konulan işsizler ne halt yiyecek ? yarın sen zor durumda kalırsan bende gücüm yettiğince sana destek veriirm. Ha destek vermeyeceksen köstek olma Allah aşkına, senden maddi yardım istemiyoruz, hatta hiçbir yardım talebinde de bulunmuyoruz. İki dakika vicdanlı insan taklidi yapın hiç olmazsa. Devlet borç silmiyor faiz'den azbiraz fedakarlık yapıyor diye, herifler buna bile isyan ediyor. Ağlama duvarına dönmüş başlık ayıp be. Karşılıksız Suriyelilere verilen 500 tl senin cebinden çıkıyor öncelikle buna biraz fikir yürüt, buna karşı bayrak aç Kyk borcunu karıda kızda yemedim, o sıralarda "karıda kızda yiyecek kadar " da değildi. 3 kardeş 2'si üniversitede ,birisi ortaokuldaydı, 200 tl civarında veriyordu devlet aynı ildeki üniversitenin dolmuş parasını falan karşılıyordu kısaca. Devlet bana burs vermezse ,bugün yine gitsem yine almak zorunda kalırdım. Neyse daha çok yazılırda boşa.Kime ne anlatıyorsun ne ara bu kadar halden anlmayan anlayışsız toplum olduk biz ? ------------------------------------------------------------ Hocam burdan sonrası sizi ilgilendiriyor, siteye e-devlet üzerinden giriş yapın aşağıda"yeni" ibaresiyle" 7143s konun kapsamında işlemler" kısmı var ordan yapılandırırsınız. Ben 18 ay yaptım , ancak dediğim gibi ödeme takvimiz faizler ne oranda gitti göstermiyor.Sizin adınıza vergi dairesine başvuru yapılıyor sadece. |
Eleştirmiş olmak için eleştirme lütfen. İlk defa doğru birşey yaptılar uzun zamandır.
Yarın arabalardaki ÖTV yi kaldırıyoruz deseler, benim suçum neydi ötvli araç aldım mı diyeceksin yoksa 50 bin liraya golf aldığına mı sevineceksin |
Daha 2 hafta önce 1400 tl ozel usulsuzluk cezasi odedim.( Zaten haksız bir ceza idi). Simdi odesem 700 tl. Her zamanki gibi yine enayi olduk.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |