Şimdi Ara

Battle Chest Hakkında Önemli Sorum Var ?!?!?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben heryeri araştırdım ve en uygun, ekonomik paket Battle Chest dediler. Ama aklıma takılan soru;

- Şimdi diyelim ben Battle Chest aldım ondaki ilk oyunun keyini girdiğimde bir level sınırı mı var yoksa süre sınırı mı ? Bir yerde 58'e kadar sınır var diyor, bir yerde 30 gün ücretsiz diyor, Bir yerde aylık ücret diyor !?!?!??! Lütfen bilen bi arkadaş yardımcı olsun ya

• Battle chest denen paket MoP hariç bütün paketleri kapsar. Batlle chesti hesabında aktifleştirdiğin zaman 1 aylık oyun süren olur ve level sınırı da 85'tir. Bir ay sonra süren bitince oyuna devam etmek istersen çeşitli yollarla game time yüklemen gerekir. 85 levela ulaştıktan sonra 90'a devam edebilmek için MoP alman gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki level 85e kadar sınırsız süre mü yoksa 30 gün içinde 85'e kadar mı gelebiliryorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğukan Servi

Peki level 85e kadar sınırsız süre mü yoksa 30 gün içinde 85'e kadar mı gelebiliryorsun ?

30 gün süren var işte, sonrasına devam etmek istersen MOP paketini ve gametime almak zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dont Bother Me

quote:

Peki level 85e kadar sınırsız süre mü yoksa 30 gün içinde 85'e kadar mı gelebiliryorsun ?

30 gün süren var işte, sonrasına devam etmek istersen MOP paketini ve gametime almak zorundasın

Ama arkadaş dediki "sen al paketi level sınırına kadar oynayabiliyorsun" dedi ! Süreden bahsetmedi !
  • wowu oynamak için aylık ücret vermen lazım. ilk başladğında 30 gün süre veriyor sadece oynaman için. 30 gün sonra aylık ücret vermeden oyuna giremezsin. paket, level fark etmez.
  • su unlemlerini daha az kullanirsan daha guzel olacak. malum verdikleri nidalar su ortamda hos kacmiyor.

arkadasin sana ne dedi bilmiyoruz, ama onun dedikleri yuzunden burda bir grup insana atarlanman da dogru degil :)

level sinirina kadar oynarsin battle chest ile. mop almadan da 85 levela kadar kasabilirsin. ama game time i, ilk 30 gunun dolduktan sonra kac level olursan ol almak zorundasin.
    prepaid bir oyun wow. odedikce oynarsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dont Bother Me

quote:

Ama arkadaş dediki "sen al paketi level sınırına kadar oynayabiliyorsun" dedi ! Süreden bahsetmedi !

Bak güzel kardeşim olay şu: sen bu battlechesti alırsan en fazla 1 ay oynarsın bunun lami cimi yok. Kısacası 1 ay bedava ancak bu bir ay içinde level kaç olursan ol ister 30, 50, 65, 85 level senin kasma sürene göre belli olur 1 ay sonra oyun kapanır.

Fakat lvl 90 olabilmen için mist of pandaria pakedini almak zorundasın ve bu pakedi aldığında 1 ay süre vermez sadece maksimum lvl sınırını 85'den 90 yapar.

Yani battlechest sana 1 aylık oyun süresi verir fakat ulaşabileceğin lvl sınırı en fazla 85'dir. Sen 1 ayda 30'da olsan veya 85'de olsan bu bir ayın sonunda oynamak istersen oyun süresi satın alman gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• laiyaaa kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim burada kimseye atar yaptığım yok :) Benim ünlemim sınıftaki arkadaşıma ;)
  • Neyse iste :) ben soyledim, yerli yersiz unlem kullanmaya gerek yok :)
  • Arkadaşın yanlış söyledi. Sen diyelim ki key girdin başladın oynamaya ve level sınırın 85. Oynadın oynadın 70 yaptın sonra ise vakit yetmedi diyelim ki 72 de takıldın 30 gün geçti, o zaman hesabı dondururlar game time bittiği için. Bir daha 30 günlük game time yükledin oynadın oynadın 85 yaptın ondan daha ileri gidemezsin ama game time süresi dolana kadar oynayabilirsin hatta yeni karakter de oluşturabilirsin. 1 den fazla karakter oluşturma imkanı var

• Sen en iyisi seni kandırdığı için çök arkadaşının ıd ye cezalandır onu
  • battle chest, 85 level, 1 ay game time, monk hariç tüm ırk ve classlar

mists of pandaria: 85-90 arası açılır, monk açabilirsin, game time vermez

şimdi battle chest aldığın zaman blizzard sana 1 ay oynaman için izin verir.sen bu sürede ister 10 tane 85 kas, ister 10 level ol ama o 1 ay bittiğinde hesabın dondurulur.geri açmak için game time alman gerekir.game timeı bizzat blizzarddan yada çeşitli sitelerden 1 aylık, 2 aylık yada 3 aylık şekilde alabilirsin.game time aldığın zaman hesabın tekrar açılır ve bitene kadar oynayabilirsin ama mists of pandaria paketini almadan maksimum levele çıkamazsın.

şimdi senin yapman gereken nedir? battle chest aldın diyelim, monk hariç istediğin bir ırk ve classı seçip oyuna başladın.1 ayın var 85 olmak için.mmorpg kavramına çok yabancı değilsen zaten 85 olursun 1 ayda rahatça.1 ay sonra oyun süren biter.kaç aylığa gücün yetiyorsa game time alırsın ve mists of pandaria paketini alırsın.bu sayede 85ten 90a kasarsın olay budur.

• Hayırdır bu bir tarikat mı? Herkes aynı cevabı vermiş :)

• Tarikat surekli ayni sorulari soranlar bence.

- Geri donulur mu?
    - Geri dondum birakilir mi?
    - Biraktim pismanim
    - Birakmadim daha cok pismanin keske daha cok kari kizla gezseydim
    - Oyuna basliycam nedir bu battlechest?
    - Battlechest i milyon kere anlattiniz ama ben google i yada forum arama ozelligini bilmiyorum bir daha anlatin yok yok bir daha birkez daha
    - Para mi veriyoruz bir de?
    - Her ay mi? Allah Allah emin misiniz?
    - Bak veriyorum parayi bir yamuk olmasin 7 milyon tane salak var yani dunyada hala?
    - Sonunda basladim ee ne aciyim?
    - Tamam hunter actim ama MM mi Beastmaster mi? Elem mi Ench mi? Ha yok o shaman di.
    - Hangi realm?
    - Hangi realm degil?

ee yeter yahu...
  • eski battlechestler classic-burning crusade-lich king paketleri vardı ama bu yeni çıkan battlechestler üstünde sarışın dişi blood elf koluna ejderha dolanmış resimli olan büyük kutulu battlechest wow classicten catalysme kadar olan paketi kapsar 30 günlük süre verir 85e kadar oynıyabilirsiniz tabi 30 günde 85 yaparsan.sonrasında devam etmek istersen mist of pandaria eklenti paketini satın alıcaksın 90a kadar devam edebilirsin
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    İnsanlar cevap vermeyip şikayet etse sorun kalmaz aslında da hiçbirimiz yapmıyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.