Şimdi Ara

Torchlight 2 HAKKINDA GENİŞ BİLGİ İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar o kadar aramama rağmen hep tanıtım amaçlı videolar ve konular var. Pek bir şey anlamadım ama 25 lvl oldum oyun hoş ama hep tek oynadım. Zaten nette oynayan çok az kişi var. Şimdi ben bir internetten gruba giriyorum ama adam nerde nasıl gidecem bilmiyiyorum ve internette girdiğim yerde benim kaldgım görev yerini gösteriyor tekrar.

Birileri bana tam olarak oyundaki amaç nedir ve nasıl zevk alınır guild gibi birşeyler var mı? falan öğretirse sevinirim. Çünkü oyunu almadanda oynayabilirdim ama aldım internetten oynamak için çok övdüler modları cart curt ama ben göremedim anlatabilir misiniz?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Bende almışım herhal zamanında steamde var ama solo oynanıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bende almışım herhal zamanında steamde var ama solo oynanıyor diye biliyorum.

Modlar falan varmış başkalarıylada oynanıyor muş. Koca forumda oyunu bilen yok mu? Beraber oynacak bir arkadaş

• Oyunu online oynamadım hiç. Tek başıma oynadım ve gayet güzel oyundu. Bütün haritaları bitirdim ve haritalar en baştan başladı fakat zorluk seviyesi artmıştı.

Sen tam olarak Torchlight 2 hakkında ne öğrenmek istiyorsun? Olabildiğince yardımcı olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: YACHIRU

Oyunu online oynamadım hiç. Tek başıma oynadım ve gayet güzel oyundu. Bütün haritaları bitirdim ve haritalar en baştan başladı fakat zorluk seviyesi artmıştı.

Sen tam olarak Torchlight 2 hakkında ne öğrenmek istiyorsun? Olabildiğince yardımcı olacağım.

Ben 32 lvl Berserkerim. Bir sürü taş birikti ama nasıl kullanacagım şimdi o taşları mı kullanayayım sonra yüksek lvl silahlara falan mı basayım bilmiyorum. Ayriyetten beraber online 3 4 kişi boss kesme falan yok mu zindanlardan falan ? Yani oyun hep tek kişilikse sıkıcı geldi bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Online var, hesap açıcaksın önce. Daha sonra o hesabın steam hesabın ile aşk yaşayacak. Daha sonrasında üye girişi yapıcaksın ve online a giriceksin. Odalar görürsün. Level aralığı falan yazar. Sana uygun olana girersin ama ben ilk cıktıgında denemiştim. Kalabalıktı fakat rastgele insanlarla olmuyor gibi bişey toplanamıyorsun, birleşemiyorsun. En iyisi arkadaşlarla oynamak yada forumdan bulup onlarla oynamak. Ama yinede şansını dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

quote:

Oyunu online oynamadım hiç. Tek başıma oynadım ve gayet güzel oyundu. Bütün haritaları bitirdim ve haritalar en baştan başladı fakat zorluk seviyesi artmıştı.

Ben 32 lvl Berserkerim. Bir sürü taş birikti ama nasıl kullanacagım şimdi o taşları mı kullanayayım sonra yüksek lvl silahlara falan mı basayım bilmiyorum. Ayriyetten beraber online 3 4 kişi boss kesme falan yok mu zindanlardan falan ? Yani oyun hep tek kişilikse sıkıcı geldi bana

Şimdilik o taşları silahına bas. Seviyen ilerledikçe yüksek seviye taşlar kazanırsın. Onları da ozaman kullanırsın. Online işine gelince; arkadaşlarınla veya tanımadığın kişilerle beraber haritaları tamamlayabilirsin. Ayrıca oyunda “VS” sistemi de var. Bu da oyunu daha zevkli hale getiriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

quote:

Şimdilik o taşları silahına bas. Seviyen ilerledikçe yüksek seviye taşlar kazanırsın. Onları da ozaman kullanırsın. Online işine gelince; arkadaşlarınla veya tanımadığın kişilerle beraber haritaları tamamlayabilirsin. Ayrıca oyunda “VS” sistemi de var. Bu da oyunu daha zevkli hale getiriyor.

Bir türkçe rehber var mı taş için mesela ne önerirsin berserker için kılıç kalkan mı? İki dagger mı? Yoksa çekiç falan mı yani skill dağıtımını kafaya göre yaptım mesela. Yani hangi taşı nasıl basacaz silah yakma gibi birşey var mı ? Yani uzun uzn anşatırsan sevinirim.

Birde online odalara giriyprum ama adam nerde nasıl gidecez bilmiyorum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Online var, hesap açıcaksın önce. Daha sonra o hesabın steam hesabın ile aşk yaşayacak. Daha sonrasında üye girişi yapıcaksın ve online a giriceksin. Odalar görürsün. Level aralığı falan yazar. Sana uygun olana girersin ama ben ilk cıktıgında denemiştim. Kalabalıktı fakat rastgele insanlarla olmuyor gibi bişey toplanamıyorsun, birleşemiyorsun. En iyisi arkadaşlarla oynamak yada forumdan bulup onlarla oynamak. Ama yinede şansını dene

Sen oynuyor musun kardeşim? Bana diablo 3 ten daha şeker daha bi tatlı geldi ( diablo3 3 saat kadar oynadım )

• up
  • Up

• Up

• Up

• Up

• Up

• uplayım bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.