|
Half-Life 3 hakkında yeni ve güvenilir bilgiler sızdırıldı
-
-
Türkiye ekonomisinin düzelme ihtimali HL3 ün çıkma ihtimalinden daha yüksek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Half-Life serisi sadece bana mı overrated geliyor?
-
Oyunun çıkma ihtimali sıfır.
-
Yıllardır beklete beklete inkar ede ede seviyeyi o kadar arşa taşıdılar ki beklenti çok büyük. Ne çıkarsa çıksın beklentiyi karşılayamaz artık. O seviyede bir beklenti var düşünün. Çıkacak oyun ağır eleştirilere maruz kalacak beğenilmeyecek vs vs. Bunu artık göze alamazlar. Öyle bir şeyle gelmeliler ki sanki İstanbul un fethi gibi bir dönem kapanıp açılsın.
-
Abartılan bir durum yok, bu oyunun hakkı, zamanında FPS oyunlarına kapı açan bir yapım. Yılına göre grafikler, oynanış, hikaye, atmosfer vs vs, saymakla bitmez, o yıllarda böyle bir oyun piyasada yoktu. Bu nedenle değerli bir oyundur hocam. Abartı denmez, övgüleri hak eden bir oyun.
Half life 3 olarak mı çıkar bilmiyorum, ama çıkarsa episode 3 çıkması yüksek olasılık.
-
Iki oyunda ciktigi zaman cigir acmisti (birinci oyunun fps hikaye anlatimi, mekanik vs. - 2. oyunda fizik motoru olarak herseyin otesindeydi nerdeyse.) acikcasi suan cok farkli bir teknoloji gelistirmedilerse oynayacak insanlar sadece hikayesi icin oynar. Gabe her zaman valve yi "zaman zaman oyun yapan yazilim firmasi" olarak tanitiyordu 2000lerin basinda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 26 Ağustos 2024; 11:22:55 > -
half-life ve overrated kelimelerini yan yana getirmek... ne desem bilemiyorum
-
Birde multiplayer modu ile geliyormuş varya efsane olur anasını satim o zaman HL3.
-
HL2 elli yılda çıktı, HL3 gelmez.
-
Evet sadece sana geliyor.
-
bence half-life 3 bile çıkar ama bizim ekonomi düzlüğe çıkmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Half life iyidir ama genel olarak Stalker bin basar.
Çok çok daha iyi bir oyundur. Half life multiplayer sebebiyle bu kadar tutmuştur.
Oynanış ve oyun içi atmosfer Stalker da çok daha iyidir.
Npc zekası da Stalker da daha iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten zaman zaman deniyorlar, beğenmeyince iptal ediyorlar, Ep3 de yapmışlar bir yere kadar ama iptal etmişler. Bence yine deneyecekler içlerine sinerse devam ederler. Basit bir oyun değil bu HL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaşın kaç bilmiyorum ancak Half Life'ı zamanına göre değerlendirmek gerekiyor. Half Life bir efsanedir. Her oyunu döneminde bir devrim yaratmıştır.
-
Kesinlikle öyle hocam
-
Kadir inanır.
-
Çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama çıkacaksa da bendeki o eski heyecanı gitti. 2004 müydü neydi 2. oyunu. Abi aradan 20 sene geçmiş. İnsan oyunun hastası da olsa bu kadar uzun aralıkta oyundan soğur, kopar. Bu oyunun zamanında gelmesi gerekirdi. Ne zamandı bu zaman? En geç 2010'larda gelmeliydi. Unreal Engine 4 dönemlerinde gelmeliydi. Halen iş yapardı, halen hype vardı. Kaliteli iş olsa her zaman iş yapar o ayrı da bu HL döneminin jenerasyonunu yakalamaktan bahsediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunun da hikaye modu berbat yahu. Oldum olası sevemedim. Gir çokluya arkadaşlarınla Crossfire’da kapış mis gibi. Delici ve pompalı favorim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abicim yeni leak zannediyorum. Yeni sızdırılmadı bu, 1 haftalık haber
Türkiye ekonomisinin düzelme ihtimali HL3 ün çıkma ihtimalinden daha yüksek.
|
half-life ve overrated kelimelerini yan yana getirmek... ne desem bilemiyorum |
yaşın kaç? hl1'i 98'de, hl2'yi de 2004'te oynamadıysan yorum yapmaya hakkın yok zaten. oyunlar çıktıktan 10 sene sonra oynayıp da sıkıcı demenin bir mantığı yok. ha dediğim gibi ilk çıktıkları yıllarda oynadıysan ve beğenmediysen o zaman eyvallah, kendi zevklerin ve renklerindir der konuyu kapatırım. |
bence half-life 3 bile çıkar ama bizim ekonomi düzlüğe çıkmaz.
|
Abartılan bir durum yok, bu oyunun hakkı, zamanında FPS oyunlarına kapı açan bir yapım. Yılına göre grafikler, oynanış, hikaye, atmosfer vs vs, saymakla bitmez, o yıllarda böyle bir oyun piyasada yoktu. Bu nedenle değerli bir oyundur hocam. Abartı denmez, övgüleri hak eden bir oyun. Half life 3 olarak mı çıkar bilmiyorum, ama çıkarsa episode 3 çıkması yüksek olasılık. |
Iki oyunda ciktigi zaman cigir acmisti (birinci oyunun fps hikaye anlatimi, mekanik vs. - 2. oyunda fizik motoru olarak herseyin otesindeydi nerdeyse.) acikcasi suan cok farkli bir teknoloji gelistirmedilerse oynayacak insanlar sadece hikayesi icin oynar. Gabe her zaman valve yi "zaman zaman oyun yapan yazilim firmasi" olarak tanitiyordu 2000lerin basinda. |
Yıllardır beklete beklete inkar ede ede seviyeyi o kadar arşa taşıdılar ki beklenti çok büyük. Ne çıkarsa çıksın beklentiyi karşılayamaz artık. O seviyede bir beklenti var düşünün. Çıkacak oyun ağır eleştirilere maruz kalacak beğenilmeyecek vs vs. Bunu artık göze alamazlar. Öyle bir şeyle gelmeliler ki sanki İstanbul un fethi gibi bir dönem kapanıp açılsın.
|
HL Alyx'ten dolayı benim de umudum var. HL2 disklerini, bir gün HL3 gelirse diye saklıyorum Orange Box efsaneydi. Öyle bir paketi EP2'ye yakın fiyata satmışlardı. Ayrıca D&R'dan aldığım HL2'nin kutusunda DVD yazıp 5 CD'li sürümün çıkması ayrı bir olaydı.. EP1'in kutusunda da, Aral'ın sökülemeyen etiketi iz yapmış.. lol Arşivi karıştırınca o dönemden bir şeyler daha çıktı: 2006-2007'de sağlam oyunlar çıkmıştı. Hepsi PC exclusive'di. Umarım HL3'ü en azından PC öncelikli yaparlar. AI ve arayüz mouse'a göre tasarlanmalı. |
İnsanların valve’ı bu kadar küçümsemesi çok komik bir durum adamların 4 yıl önce çıkardığı şaheseri unutmayın lütfen.
|
Benzer içerikler
- internet tarayıcıları
- gizli story izleme
- whatsapp aero apk
- spotify ne kadar internet yer
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X