Şimdi Ara

Valve, Half-Life 2'nin 20. yılına özel yeni güncellemeler yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valve, Half-Life 2'nin 20. yılına özel yeni güncellemeler yayınladı
    Valve, oyun dünyasının klasiklerinden olan Half-Life 2'nin 20. yıl dönümünü kutlamak için büyük bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle Half-Life 2, oyun içi Steam Workshop desteği, teknik iyileştirmeler ve yeni grafik ayarlarına kavuştu. Ayrıca oyun 18 Kasım'a kadar ücretsiz hale getirildi.

Half-Life 2, 20. yaşını kutluyor

Ek olarak Half-Life 2 paketinin içine devam bölümleri olan Episode One ve Episode Two eklendi. Valve ayrıca Half-Life 2'nin haritalarında uzun süredir devam eden hataları düzelttiğini, zamanla kaybolan içerik ve özellikleri geri getirdiğini ve ışık haritası çözünürlüğü ve sis efektlerinde kalite iyileştirmesi yaptığını belirtiyor. Steam Workshop desteğinin oyun içine entegre edilmesiyle artık oyuncular oyundan çıkmadan modları etkinleştirip değiştirebilecek.

Ayrıca, gamepad kontrolleri geçen yıl Half-Life 1’in yıl dönümüne yapılan güncellemedeki standartlara uyum sağlayacak şekilde yeniden düzenlendi. Bu arada, oyunun eski sürümünü tercih edenler için de bir seçenek sunuluyor. Steam’in “steam_legacy” adlı beta dalına geri dönerek 20 yıl öncesi sürümüne erişmek mümkün.

Ayrıca Bkz.GeForce Now'a 9 yeni oyun ekleniyor: İşte liste

Valve ayrıca YouTube'da ücretsiz izleyebileceğiniz Half-Life 2 hakkında ücretsiz bir belgesel yayınladı. Belgeselde oyunun geliştirilmesi sırasında yaşanan mali sıkıntılar, siber saldırılar, hukuki mücadeleler ve Steam’in ortaya çıkışı gibi birçok konu işleniyor. Belgesele ek olarak Valve, oyunun yayınlanmamış eski demolarının videolarını da paylaştı.

Valve, Half-Life 2'nin 20. yılında serinin hayranlarının hoşuna gidecek güncellemeler yayınladı. Peki bu güncellemeler uzun zamandır beklenen Half-Life 3'ün habercisi olabilir mi? Bunu bize zaman gösterecek.

Kaynak:https://www.half-life.com/en/halflife2/20th
    Kaynak:https://www.theverge.com/2024/11/15/24297691/half-life-2-20th-anniversary-update-documentary

• Yazıklar olsun, kasanız monitörünüz devrilsin, ömrümüz tükendi, Half Life 3 gelmedi.

• Belgeselden anladığım kadarı ile adamlar hl serisini teknolojisi demosu olarak görüyor. muhtemelendir ki ep3 çıkaracaklarken vazgeçip multi oyunlara ve steame odaklanmışlar. ep1 ve ep2 yi hl2 içine kattıklarına göre seri hl3 olarak devam edecek. sonraki nesillere hayırlı olsun.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Niye gelsin ki adamlar oyun yapmadan dünyanın en büyük oyun satıcısı oldular.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Vefa, sadakat... Böyle yüce değerler üzerinden yazmıştım öncelikle.

Ama peki konu maddi olsun: Beklenti bu kadar artmışken, Valve 1 koyup 10 alacak. Bu kadar kârlı bir iş neden rafa kalkar?

Üstelik sektörden hiç de uzak değiller. Bir ıslık çalsalar, kamyonlarca ekip toplanır, Half-Life 3'ü yapar.

Yani sermaye var, network var, müşteri var. Geriye kalan tek şey o oyunu çıkarmak oluyor.

Halen yapamıyorlarsa demek mesele maddi değil.

Bunlarda vefa, sadakat, saygı, sevgi yok. Mesele budur.

• gun kullanıcısına yanıt

bence banla

• Half life 3ün gelmesine bi 100 yıl daha var herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valve nabız yoklamadan iş yapmıyor. Hl2 çıkmadan kaynak motorunu başka oyunlarla test etti başarı sağladı. Geliştirip yayınladı. Hikaye de cabası. Hl3 öncesi bi Alyx denemesi oldu. Belki de yine radikal değişim yapıp 3d şeklinde çıkartacak. Ama zemin lazım. Her eve önce o cihazların girmesi lazım. Bu işin ticaretini de çok iyi biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayfirat -- 17 Kasım 2024; 13:40:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun dünyasında devrim yapabileceklerini bilseler HL3 çoktan çıkardı ya da bangır bangır duyurularak geliyor derdik.

HL serisi inanılmaz bir üne sahipken, sıradan bir oyun olarak sırf çıkarmak için HL3 çıkarmamalarını takdir ediyorum açıkçası.

• bunu açıkladılar zaten 2.oyunun üstüne çıkamadıkları sürece yeni oyun getirmeyecekler. bu oyuncuları da anlamıyorum bunlarar ubisoft activision ea gibi firmalar müstehak

Epic Games gibi bir şirketi yada benzerlerini piyasaya sokmamak daha öncelikli keza Steam yapması, ayakta tutması, yenilikler eklemesi çok zor bir süreç odak alıyor işte.

Onlarda bırakıp bu işleri yapacak vakit bulamıyorlar.

• Ah Gabe Newel yatıcak yerin yok.HL3 yerine Steam la ömrümüzü yedin.
    HL2 sonrası keşke isim hakkını başka yapımcılara devretseydin.

HL3 çıksa kime hitap edecek bizim gibi 30 40 yaş aralığı azınlığa. Hadi alyx gençlere hitap eder vr mr ayağına. Para gelmeyeceğini biliyor ki yapmıyor işte. kendi görüşüm.

• Skymarc S kullanıcısına yanıt

Yaşlanmışız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt

Maalesef. Buna ek olarak kıçına kuyruk takan, kendini cinsiyetsiz olarak tanımlayan LGTVQHD4KTV vs. kitlesine hitap etmeyen oyunlar piyasada zor barınıyor valve'de bunun öncüsü. 2010 dan sonrası oyun içi satın alma, live service oyunlar ve komple eşcinsel saçmalıklarla dolu. Şirketler bunlardan para sağacak ki oyun çıkaracak.

• Skymarc S kullanıcısına yanıt

Yaşlansak bile mizah anlayışımız bütün zamanların zirvesi kalacak sanırsam.

Cyberpunk oynarken 2 şey hissettim. Birincisi 98 yılında oynadığım half life'dan sonra bu kadar güzel mekanikler ve zevk alabileceğim bir oyun, mekanik, oynanabilirlik olmaz zannediyordum varmış.

İkincisi senin kuyrukla beraber gerisinde yaptığın muazzam benzetimdi.

Bütün umutlarımız Elon Musk'ta. Twitter'den sonra netflix ve steam'i de satın alırsa bu işlere de el atar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 18 Kasım 2024; 11:36:45 >
  • Half life 1 ne zaman çıktı ki 2 çıkalı 20 yıl olmuş dedim de vakit hızlı geçiyormuş.

20 yıl olmuş ya. Ben dün gibi hatırlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Half Life 3 geliyor vaziyet alın 😎

• mcake± kullanıcısına yanıt
    hemen ölürsen helvan benden moruk! yaşım 39 aynısını senden beklerim🤣

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Ben öldükten sonra kalanlar oynasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.