< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Half-Life 3 hakkında yeni ve güvenilir bilgiler sızdırıldı (4. sayfa)
-
-
Valve açıklama yapmadıkça çıkacağına inanmam artık
-
Baştan sona oynayınca 12-13 saat süren hikayeye sahip oyunun 10 dakikalık prologue'u çocuk halinizi yakıyorsa hiçbir hikayeli oyun oynayamamanız gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu saatten sonra gelse ne olur gelemese ne olur
CoD oynadım bitirdim GTA oynadım bitirdim. Hiçbiri 10 dakika boyunca zorla bir şey izlettirmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ikisi "hikayeli" oyunlar değiller. Olsa olsa online'ı için aksiyon tanıtım demolarıdır.
-
Yorum ve cevap mı kasmaya çalıştın reis?? Tık alınca reklam ödeneği de alınmıyor ki bildiğim kadarıyla.. senin suratına laboratuvardan kaçan uzay böcee yapıştı mı hiç ansızın??
Devrinin en iyi oyunları arasında bir neslin zevki dr sefası da half life'dır... internet cafelerin açılmaya başladığı zamanlarda insanları çoklu oyun moduyla ayrıca birbirine bağlamıştır.. çocukluğumdur, gençliğimdir.. bende hatırası olduğu için de değil, bu oyun o zaman için çok çok iyidir..
Ya yaşın bizden daha genç.. ya da renkler ve zevkler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trende sağa sola bakıp hareket edemediği saniyeler geçmek bilmemiştir o zaman :)
Bu kadar etkileşim ben de beklemiyordum hocam Belki de dediğiniz gibi jenerasyon farkıdır. 90ların sonu doğumluyum.
-
Half Life: Alyx
-
vr gözlük istiyor ataş pahası :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Half Life 3 ün multiplayer modunu çok merak ediyorum acaba nasıl olacak efsane mi fıss mı
-
Studioyoutubehttps://www.moddb.com/mods/black-mesa-hecu The aim of Black Mesa: HECU is to provide a completely new experience that fills in the narrative spaces left by the military during Black Mesa incident... very much how Opposing Force did in its heyday.https://www.youtube.com/watch?si=N7A3fZoVJ0tpxMNF&v=JZR2YvdRLBE&feature=youtu.be
Yaramiza tuz basma birader.ne edek dil yok bilgi kisitli..
Öyle deme.
Bana sistem kurduracak tek oyun hl2 den basarili hl3 olur.
İkinci elde 5.000 liraya giriş seviyesi bir gözlük bulmak mümkün hocam, alıp hl alyx bitirip aynı fiyata satma imkanınız da olur
En sevdiğin oyunlardan bir 10 yapar mısın, çok merak ettim oyun zevkini.
valve logosunda kafaya vana takmış ya hani. kime hitap ettiği oradan anlaşılıyor. mutluluklar ergen uzmanı.
konulu oyunu severim. son zamanlarda vazgeçilmezimken 5-10 defa bitirdikten sonra artık bırakmam gereken cyberpunk oldu. black mesa ya bir bakarım ama tüneller de hep aynı tekrar eden şeyler varsa gene beni sarmaz. o dönemlerde diablo 1, red alert vs gibi daha iyi oyunlar olunca hl1 sarmadı. hele o geçilemeyen baştaki vagon olayı tümden olumsuza çevirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X