Şimdi Ara

Half-Life 3 hakkında yeni ve güvenilir bilgiler sızdırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gayet de haklı söyleyen kişi. Kullanıcı dostu olacaksın. Ben ikonik mikonik anlamam. Bas Esc’ye geç. Ama bunu yaptırmayıp dakikalarca seni bekletiyor. O zamanlar çocuğum elimdeki imkanlar kısıtlı. Evde bilgisayar yok. Anca kafelerde oyun oynuyoruz. Ücret mukabilinde vaktimiz kısıtlı. Belki bir saat oyun oynayacağım 10 dakikası bunu izlemekle geçiyor. Katlanılmaz bir şey. Gerçekten sinir bozucu bir şeydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valve açıklama yapmadıkça çıkacağına inanmam artık

• Symbianist S kullanıcısına yanıt

Baştan sona oynayınca 12-13 saat süren hikayeye sahip oyunun 10 dakikalık prologue'u çocuk halinizi yakıyorsa hiçbir hikayeli oyun oynayamamanız gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra gelse ne olur gelemese ne olur

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    CoD oynadım bitirdim GTA oynadım bitirdim. Hiçbiri 10 dakika boyunca zorla bir şey izlettirmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt

Bu ikisi "hikayeli" oyunlar değiller. Olsa olsa online'ı için aksiyon tanıtım demolarıdır.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Yorum ve cevap mı kasmaya çalıştın reis?? Tık alınca reklam ödeneği de alınmıyor ki bildiğim kadarıyla.. senin suratına laboratuvardan kaçan uzay böcee yapıştı mı hiç ansızın??

Devrinin en iyi oyunları arasında bir neslin zevki dr sefası da half life'dır... internet cafelerin açılmaya başladığı zamanlarda insanları çoklu oyun moduyla ayrıca birbirine bağlamıştır.. çocukluğumdur, gençliğimdir.. bende hatırası olduğu için de değil, bu oyun o zaman için çok çok iyidir..

Ya yaşın bizden daha genç.. ya da renkler ve zevkler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Trende sağa sola bakıp hareket edemediği saniyeler geçmek bilmemiştir o zaman :)

• Bu kadar etkileşim ben de beklemiyordum hocam   Belki de dediğiniz gibi jenerasyon farkıdır. 90ların sonu doğumluyum.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Half Life: Alyx

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    vr gözlük istiyor ataş pahası :/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Half Life 3 ün multiplayer modunu çok merak ediyorum acaba nasıl olacak efsane mi fıss mı

• Semmellow kullanıcısına yanıt
    Studioyoutube
    https://www.moddb.com/mods/black-mesa-hecu The aim of Black Mesa: HECU is to provide a completely new experience that fills in the narrative spaces left by the military during Black Mesa incident... very much how Opposing Force did in its heyday.
    https://www.youtube.com/watch?si=N7A3fZoVJ0tpxMNF&v=JZR2YvdRLBE&feature=youtu.be

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Yaramiza tuz basma birader.ne edek dil yok bilgi kisitli.. 

• Öyle deme.

Bana sistem kurduracak tek oyun hl2 den basarili hl3 olur.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

İkinci elde 5.000 liraya giriş seviyesi bir gözlük bulmak mümkün hocam, alıp hl alyx bitirip aynı fiyata satma imkanınız da olur

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

En sevdiğin oyunlardan bir 10 yapar mısın, çok merak ettim oyun zevkini.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    valve logosunda kafaya vana takmış ya hani. kime hitap ettiği oradan anlaşılıyor. mutluluklar ergen uzmanı.

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    konulu oyunu severim. son zamanlarda vazgeçilmezimken 5-10 defa bitirdikten sonra artık bırakmam gereken cyberpunk oldu. black mesa ya bir bakarım ama tüneller de hep aynı tekrar eden şeyler varsa gene beni sarmaz. o dönemlerde diablo 1, red alert vs gibi daha iyi oyunlar olunca hl1 sarmadı. hele o geçilemeyen baştaki vagon olayı tümden olumsuza çevirdi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.