mafia3 gibi olacaksa hiç çıkmasın |
Half-Life 3 hakkında yeni ve güvenilir bilgiler sızdırıldı (3. sayfa)
-
-
Ah kutulu oyunlar ah, şimdi fiziksel olmayan kitapçığı olmayan oyunlara binlerce lira para veriliyor.
-
c64 çüyüm. anlayan anlar. dandik oyunu savunma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şimdi düşün konuyla ilgilenmiyorsun ve oyun 10dk civarında ilgilenmediğin bir vagonun içinde habire gidiyor. bu sıkıcı yolculuğu geçmek te mümkün değil. onun yerine başka bir oyun açıyorsun ve hemen oynamaya başlıyorsun. o yıllarda ultima 8, dune 2 gibi 2d oyunları tercih ediyordum. volfenstein ve doom gibi 3d oyunların çıkmasından hiç hoşlanmamıştım. umarım bir daha yapmazlar derken ortam tamamen 3d ye döndü. gerçekçi kaliteye ulaşılana kadar da 3d oyunlar berbattı. hl1 de videosundan gördüğüm kadarıyla hiç bitmeyen ve birbirine benzeyen tüneller, araya 1 - 2 anlatım yapmışlar efsane sayılmış. çıktığında da bana göre beş kuruş etmez bir oyundu.hl1 deki konuşma da eksik olsun kendi de. acaba kaçırdığım bir şey mi var bu oyunu niye sevmişler diye videosunu izlemeye kalktım ona bile dayanamadım. bu oyunu sevenleri anlayamıyorum.
hahahahaha
-
Zamanında deli gibi GTA SA oynardım bir de HL bağımlısıydım. GTA SA o kadar ilgilendirmiyor beni remake çıkarsa o ayrı. Ama Half life hayla oynatır kendini çünkü remake sürümü de var. Ayrı tutarım
-
Half life oyunları hep devrim oyunları oldu 3 muhtemelen yapılıyor ama bakalım bu sefer ne yenilik ile gelecek eğer 3 yapılıyorsa bir yenilik bulmuştur valve diye düşünüyorum göreceğiz
İnsanların valve’ı bu kadar küçümsemesi çok komik bir durum adamların 4 yıl önce çıkardığı şaheseri unutmayın lütfen.
-
Half Life'ın hikayesi eğer zamanında tamamlanmış ve bitirilmiş olsaydı çok iyi olurdu. Şimdi devam oyunu çıkarsa, belki grafik olarak insanları tatmin eder ama hikaye olarak tatmin etmesi mümkün değil. Çıktığı dönem için iyi bir hikaye olabilir ama şu an hiçbir şansı yok bu hikayenin. Sinema da bile paralel evrenler vs. tonla ilginç şey gösteriliyor. Valve şu an G-Man için uzaylı dese veya tanrı dese artık hiç kimse tatmin olmaz. İnsanlar çok farklı ve ilginç hikayeleri alıştı artık Half-Life hikayesi insanlar için çok kuru gelir. Bunca sene naza çekersen oyun vs. çıkarmazsan böyle olur işte. Ayrıca eminim ki Half-Life falan Valve'ın umurunda değil, öyle bir oyunun olduğunu bile unutmuşlardır. Biz oyuncular hatta daha doğrusu biz eski oyuncular bu oyunu önemsiyoruz ve nostalji sevdasına forumları aşındırıyoruz.
-
Tek isteğim black mesaya geri dönülsün. Gman zamanı mı geri alır ne yaparlar bilemiyorum. İğrenç doğu avrupa teması nedeniyle hl2 oynayasım gelmiyor. Yazılanlara göre tamamı xen de geçecek gibi. O daha kötü...
-
HL2, EP1 ve EP2 gibi oyunların hiçbiri HL gibi olmadı devam oyunlarında o atmosferi ve hissiyatı yakalayamadılar, senaryo işleyişi de çok mükemmel değildi. Bence daha iyisini yapamayacaklarının farkında oldukları için çıkarmıyorlar
-
Lord Gaben cs skinlerinden milyar dolar para kazanmıştır adamın umrunda değil hl. Anca steami çok zor duruma sokacak rakip platformlara karşı bir koz olarak kullanır ilerde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yazış stilinden ergen olduğun ve bir boktan anlamadığın belli zaten, daha fazla tartışmaya gerek yok.
-
Efsane bir oyunu umarım bozmazlar.
-
Yani zamanında oynamış ve üzerine Orange Box daki tüm episode'ları da sömürmeme rağmen umrunda değil artık bu oyun. Neden derseniz de götümüzde ağarmadık kıl kalmadı afedersiniz ama çoktan 40'ı devirdi bizim neslimiz. Yani yeni nesil beklentiye sahip olabilir belki ama bizim hiçbir beklentimiz kalmadı Diablo 3 de böyleydi ama o fps değildi. Bu oyun için çok geç artık, ha oyunu Ar teknolojisi ile sunarlarsa yeniden patlama yapabilir Alx tarzı ile bunj yapabileceğini gördük ama onun dışında zor be aga...Ben şahsen böyle düşünüyorum, ayrıca bizim nesil pek oyuna para veren nesil değildi. Bu fahiş fiyatlarla hayatta almaz bizim nesil...Kendimden biliyorum, çok isteyip de bu paraya da değmez dediğim cidden bir kaç oyun oldu!
Episode 2 en can alıcı yerde bitti yıllardır bekliyoruz.
Bu saatten sonra bir cacık olmaz.
Ama namussuz oyun halen oynatıyor canım sıkılınca açar oynarım biraz.
Son yapım Black Mesa'da Blue Shift modu varmış sanırım onu henüz oynama fırsatım olmadı müsait zamanda deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 28 Ağustos 2024; 9:23:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grafikten çok daha fazla yenilik var. Xen bölümleri, hikaye akışındaki ufak eklemeler vs. kesinlikle yeni bir tecrübe.
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ancak oyun kültürü olan ve hikaye anlatımından zevk alan birinin Half Life serisini sevmemesi cidden ilginç. En azından Black Mesa'ya bir şans tanıyın. Half Life 1'i daha da geliştirerek baştan yaptılar.
-
Tamamlamalwr hoşuma gider, fallout 2 restoration project çok güzel olmuştu mesela.
Bunu da deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne çıkardı ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X