Arkadaşlar Diez serverında olanlar bilirler dün savaşımız vardı ve hem akşam hem de gece savaşında baskın yedik. Elmoradlar Lufersona geldiler. Başladık luferson sokakların PK yapmaya ama defalarca çok dikkatimi çeken ve bazen ölmeme sebep olan bir olay gördüm. BUnu nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Ben raon kamp civarlarında bir tane worıoru önüme katmış gidiyorum. Adam tek başına bi yakalarsam öperim kesin ama oda ne, adam yanına bir tane rezz TP etti. Worıor mu arkadaşlar nasıl TP yapıyor. Sonra utanmadan bi tanede mage çekti. Ve bunu yapan arkadaş Diezde bayağı bir muşhur olan XXXmuhaslordXXX denilen arkadaş. Dün gece yanına nasıl priest çekti hala aklım almıyor. Ve olayı isimlerini bilmediğim birkaç kişiden daha gördüm. Adam mage değil ama tekken yanına birisi çekiyor. MAvi yuvarlak TP halkası çıkıyor ve 2 kişi oluyorlar.
Sizce bunun bir açıklaması var mı?
warrior ların defans lvl 50 skilli o.
Evet warrior tp edebiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: elizeR
warrior ların defans lvl 50 skilli o.
ne komik defans büyüdü önüne mage cekmek miş süper ya ilk vuruşları yemek üzere canlı kalkan
Arkadaşlar o skilli bende biliyorum.
1-) o skill sadece belli bir yakınlıkta olan party üyelerini tp edebilir, Örneğin x tuşuna bastığınızda yanınızda bir party üyesi varsa, yani aranız 10-15 metre ise onu yanınıza çekebilirsiniz. Ama bu skill asla towndan adamı ya da orada bulunmayan bir adamı kısacası mageler gibi tp yapamaz.
2-)XXXMuhaslordXXX dediğim arkadaş o zaman nasıl Sword Dancing vuruyor. Madem skilleri defanse, nasıl attack skillerini kullanıyor. Skill bugda bildiğim kadarıyla kalktı.
60 leveli yada üstü olduğuna göre değişen skill kodlarini pekala reskill yapip kendi regedit'inden bakarak kullanabilir. Yani benim tezim bu.
bide teleport scroll var kullanmıştım bi ara buddy listden arkadaşının yanına tp olabiliyosun ama tp edebiliyomu bilmiyorum