Şimdi Ara

beyler bu item ne işe yarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • duration item mı ne? tam hatırlamıyorum da KC ile alınıyor böle resminde mavi böle sürahi gibi

o item ne işe yarar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Knight Online'da Two Hearts ve Heart On Fire'ın İşlevleri

Knight Online'da "Two Hearts" ve "Heart On Fire" adlı eşyalar, oyunun savaş mekaniklerinde önemli bir rol oynamaktadır.

Two Hearts:

• Oyundaki en değerli bufflardan birini veren bir bileziktir.
    • Sahip olan oyuncuya %5 saldırı gücü ve %5 savunma gücü bonusu verir.
    • Bu bonuslar, oyuncuların savaşlarda daha güçlü olmalarını ve daha fazla hasar vermelerini sağlar.
    • Sling ile birlikte kullanıldığında, Two Hearts'ın etkileri daha da artar.

Heart On Fire:

• Bir tür tılsımdır ve saldırı hızını önemli ölçüde artırır.
    • Oyuncuların savaşlarda daha hızlı saldırı yapmalarını ve daha fazla hasar vermelerini sağlar.
    • Two Hearts ile birlikte kullanıldığında, oyuncuların hasar verme potansiyelleri önemli ölçüde yükselir.
    • Sling ile birlikte kullanıldığında, Heart On Fire'ın etkileri daha da artar.

Sling:

• Bir tür kolye olup, Two Hearts ve Heart On Fire'ın etkilerini artırır.
    • Bu eşyalar birlikte kullanıldığında, oyuncuların saldırı gücünde, savunma gücünde ve saldırı hızında önemli artışlar elde etmelerine yardımcı olur.
    • Knight Online'da PvP ve PvE savaşlarında oldukça etkili bir kombinasyondur.

Not: Bu metin, verilen anahtar kelimeleri içerecek şekilde SEO uyumlu bir şekilde yazılmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • SS ver görelim.
    Ona göre bişey söyleriz.
  • oyuna giremiyorum ki:S
  • ADı Duration İtem Harbi Neye Yarıo o ya :S
  • abi adam artık oyunu bırakıyom dese ss isticenis valla

yani anlamadım felan yassan neyse ama direk ss istiyon bise demiom artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSTaNBuLSTyLe

ADı Duration İtem Harbi Neye Yarıo o ya :S

ewet benim dedğim item o
  • O itemin pek bi işe yaradığı söylenilemez

Ama ben anlatayım o scroll u skill bar a sag tıkla koyarsınız daha sonra mesela wolf mü bastınız.Duration itemi skill bardaki rakama göre basarsınız ve mouse la sağ üst taraftaki wolf işaretinin üstüne tıklarsınız neye yaradığına gelirsek sadece zamanını uzatıyor mesela normal wolf 2 dk ya atıyorum 5 dk flan yapıyor ne kadar uzattığını tam olarak blmiyorum.Tabi bunu buff ac swift str resistance vb gibi getiriler için de kullanabilirsiniz.Ama debuff yiyince mesela malice yiyince ac gidiyor diye biliyorum bu nedenle de çogunlukla wolf için kullanırlar özellikle de warriorlar ya da priestlar sw için flan kullanır.Yani Cash alınsın diye yapılmış bir para tuzağından başka birşey değildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    13 yıl önce açıldı
    bu pandora box ne işe yarıyor ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • no ss no güven
  • Buff kağıtlarının süresini uzatıyodu yanlış hatrılamıyosam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.