Şimdi Ara

bu pandora box ne işe yarıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pandora box satan bi adam gördümde biraz okudum tehlikelidir işte içinde canavar lar falan var yanlızken kullanma falan filan diyoda bu şeyi ne için kullanıyolar ?

• onun içinden çok özel şeyler çıkar..

ör: monster party scrool. bi party e girip onu kullanırsınz.. güçlü yaratıklar çıkarır.. siz kesersinz onlardan bisürü item we para düşer.
    yada özel giysiler düşer. ör: Black Devil Suit. yada 5 ' çubuklu hunter lık.. yada 2'li red flag düşer.. bide dandik scroll larda düşebilir. işte %20 damage arttırıcı %20 movie speed falan
  • şimdi 4 lü party kursak bundan kullansak verdiğimiz parayı çıkarır diyon yani ?

10 tane pandora box a adam 15m fiyat çekmiş gerçide
  • PANDORA BOX U BASTIĞINIZDA 10 LVLDEN BAŞLAYARAK KENDİ MAX 66 LVL MOBLARA KADAR TÜM YARATIKLAR SIRAYLA ÇIKACAKTIR 8LİPT KURUP KESİN DERİM ÇOK DELİ İTEM VE PARA DÜŞÜO
  • iyi de arkadaşlar bu pandora boxlar hani özel zamanlarda açtıklarında( olayına dını unuttum :)) düşmüyomuydu şu anda nasıl satılır kşi?
  • ii de şimdi alsak 8 arkadaş paramızın karşılığını verir yani deme öle is alaım hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunduzcagri

ii de şimdi alsak 8 arkadaş paramızın karşılığını verir yani deme öle is alaım hemen

8 KİŞİ DİOSUN 15 M DİOSUN HERKES 2 M VERSİN ALIN AMA EN YÜKSEK KAÇ LVL VAR ARANIZDA ONA GÖRE
    EN YÜKSEK İMSE ONA AÇTIRIN HEM KASILIN HEMDE PARA KAZANIN
    AMA TAVSİYE 50- İSENİZ ALMAYIN DETRİM BEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    13 yıl önce açıldı
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav çoğumuz 30 35 falanız bi arkadaş var oda 54 lvl
  • pandora boxun özelliği zaten içinden ne çıkacağının belli olamaması(yunan mitolojisinde var).ama arkadaşların dedii gibi içinden yeratıklar çıkar
  • 10 lvldan mı başlıyo o zmn 80 lvl bassa ohoooPartyndeki kişiler kaç kişiyse o kadar canawar çıkar sakın partysiz basma
  • 50den düşüksen alma bişeye yaramaz galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.