pandora box satan bi adam gördümde biraz okudum tehlikelidir işte içinde canavar lar falan var yanlızken kullanma falan filan diyoda bu şeyi ne için kullanıyolar ?
onun içinden çok özel şeyler çıkar..
ör: monster party scrool. bi party e girip onu kullanırsınz.. güçlü yaratıklar çıkarır.. siz kesersinz onlardan bisürü item we para düşer. yada özel giysiler düşer. ör: Black Devil Suit. yada 5 ' çubuklu hunter lık.. yada 2'li red flag düşer.. bide dandik scroll larda düşebilir. işte %20 damage arttırıcı %20 movie speed falan
şimdi 4 lü party kursak bundan kullansak verdiğimiz parayı çıkarır diyon yani ?
10 tane pandora box a adam 15m fiyat çekmiş gerçide
PANDORA BOX U BASTIĞINIZDA 10 LVLDEN BAŞLAYARAK KENDİ MAX 66 LVL MOBLARA KADAR TÜM YARATIKLAR SIRAYLA ÇIKACAKTIR 8LİPT KURUP KESİN DERİM ÇOK DELİ İTEM VE PARA DÜŞÜO
iyi de arkadaşlar bu pandora boxlar hani özel zamanlarda açtıklarında( olayına dını unuttum :)) düşmüyomuydu şu anda nasıl satılır kşi?
ii de şimdi alsak 8 arkadaş paramızın karşılığını verir yani deme öle is alaım hemen
quote:
Orjinalden alıntı: gunduzcagri
ii de şimdi alsak 8 arkadaş paramızın karşılığını verir yani deme öle is alaım hemen
8 KİŞİ DİOSUN 15 M DİOSUN HERKES 2 M VERSİN ALIN AMA EN YÜKSEK KAÇ LVL VAR ARANIZDA ONA GÖRE EN YÜKSEK İMSE ONA AÇTIRIN HEM KASILIN HEMDE PARA KAZANIN AMA TAVSİYE 50- İSENİZ ALMAYIN DETRİM BEN